نحوه تشخیص ایمیل های جعلی

هراز نیوز – اشخاص و سازمان‌ هایی که با آنها ارتباط دارید شما را با نام خودتان مورد خطاب قرار می‌دهند. اگر شما در ایمیل دریافتی “مشتری گرامی” یا موارد مشابه خطاب قرار گرفته اید، این می‌تواند یکی از نشانه های فیشینگ باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری هراز نیوز ، این روزها مجرمان اینترنتی برای کسب عواید، از روش‌های متنوعی برای رسیدن به اطلاعات شخصی کاربران استفاده می‌کنند، یکی از روشهای متداول برای رسیدن به این هدف، استفاده از ایمیل های جعلی یا فیشینگ است.

این ایمیل‌ها در نگاه اول ارتباطات قانونی شرکت‌ها و یا ارائه کنندگان خدمات هستند که با آنها سر و کار دارید و ممکن است در قالب قبوض، اطلاعیه‌های رسمی و … ارسال شوند. این ایمیل‌ها با استفاده از فایل الصاق شده می‌توانند پس از باز شدن، کامپیوتر شما را با بدافزار مخفی آلوده سازند.

یکی از این پیام‌ های فیشینگ که اخیراً رایج شده ‌است با اعلام این موضوع به دریافت کنندگان ایمیل که حساب کاربری شما در حال مسدود شدن است، از آنها می‌خواهد که برای جلوگیری از این موضوع اطلاعات شخصی خود را در اختیار آن ها بگذارند.

افرادی که این پیام را دریافت کرده‌اند سپس به یک وب‌ سایت سوم، راهنمایی می‌شوند که از آنها اطلاعاتی همچون رمز عبور یا جزئیات حساب بانکی آنها را درخواست می‌کند. مجرمان اینترنتی می‌توانند از این اطلاعات برای اعمال مجرمانه همچون هک کردن حساب های بانکی و به دست آوردن پول استفاده کنند.

کارشناسان پلیس فتا با هشدار به کاربران اینترنتی، توصیه می کنند: در صورتی که از صحت ایمیل های دریافتی خود اطمینان ندارید با کمک گرفتن از راهنمایی های زیر می‌توانید ایمیل های فیشینگ را از موارد حقیقی تفکیک کنید:

آیا نام شما مورد خطاب قرار گرفته است؟ اشخاص و سازمان‌هایی که با آنها ارتباط دارید شما را با نام خودتان مورد خطاب قرار می‌دهند. اگر شما در ایمیل دریافتی “مشتری گرامی” یا موارد مشابه خطاب قرار گرفته اید، این می‌تواند یکی از نشانه های فیشینگ باشد.

آیا شماره مشتری ذکر شده متعلق به شماست؟

در صورت مثبت بودن پاسخ، احتمال فیشینگ بودن ایمیل کمتر می‌شود و در غیر این صورت احتمالا از طرف یک شخص سوم ارسال شده است.

ایمیل های فیشینگ غالباً حاوی اشتباهات فاحشی همچون ایرادات نگارشی و گرامری هستند و متون آنها از انسجام کافی برخوردار نیست.اسامی نام ‌های تجاری که در ایمیل استفاده شده‌اند را نیز به خوبی بررسی کنید.

آیا ایمیلی که با آن مورد خطاب قرار گرفته‌اید را هنگام ثبت نام ارائه کرده‌اید؟ این نکته بسیار حائز اهمیت است چراکه مجرمین اینترنتی با گردآوری تصادفی حجم انبوهی از ایمیل‌ها و یا استفاده از روش های دیگر، تعداد زیادی ایمیل فیشینگ را برای کاربران اینترنتی ارسال می‌کنند.

علاوه بر روش های فوق، توصیه می‌شود که کاربران اینترنتی، دستگاه خود را با آخرین نسخه از آنتی ویروس ها تجهیز، و نرم افزار خود را به طور منظم بروز رسانی کنند.

ایمیل های جعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *