این خوراکی جزو غذاهایی است که مصرف حداقل دو وعده آن در هفته توصیه می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران: بررسی‌های اخیر متخصصان نشان می‌دهد که اگر ماهی تازه به سرعت و به صورت بهداشتی منجمد شود و برای ماهی کنسروی هم شرایط لازم و زمان پخت در نظر گرفته شود. بین ارزش غذایی این ماهی و ماهی منجمد شده تفاوت چندان زیادی وجود ندارد.

گفتنی است مصرف تن ماهی برای افرادی که فشار خون بالا دارند و افرادی که دچار تنگی نفس و بیماری‌های قلبی و عروقی هستند باید مصرف تن ماهی را محدود کنند زیرا نمک موجود در آن برای افزایش ماندگاری آن خطرات زیادی را برای بدن به وجود می‌آورد. پزشکان همچنین توصیه می‌کنند که خوردن ماهی باعث افزایش هوش و قدرت یادگیری به ویژه در جوانان و نوجوانان خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *