استاندار مازندران با بیان اینکه واسطه گری در فروش محصول راهبردی برنج به ضرر کشاورزان است، بیان داشت: درصدد اصلاح ساختار واسطه گری در این محصول هستیم تا نفع آن به تولید کننده برسد.

 

سیدمحمود حسینی‌پور عصر پنجشنبه همزمان با آغاز اولین نشاء مکانیزه برنج مازندران در آمل در جمع خبرنگاران بیان داشت: برنجکاران مازندرانی باید ارزش واقعی تولید این محصول را در زندگی خود احساس کنند.

 

وی اظهار داشت: اصلاح ساختار واسطه گری و بهره مندی برنجکاران با فروش ارزش واقعی این محصول، زمینه رونق در تولید و زندگی این کشاورزان را فراهم می کند.

 

حسینی پور با بیان این مطلب که کشاورزی سنتی همانند تولید برنج دیگر صرفه اقتصادی ندارد، ادامه داد: کشت مکانیزه و بهره مندی از دانش روز در فرایند تولید این محصول دارای اهمیت است و کشت مکانیزه ضمن اینکه تولید محصول را افزایش خواهد داد در مصرف آب نیز صرفه جویی زیادی می شود.

 

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این نکته که در اواخر سال گذشته با تدبیر رئیس جمهور اعتبار خوبی برای خرید برنج تخصیص یافت، بیان داشت: برای بهره مندی هر چه بیشتر کشاورزان برنجکار تلاش می کنیم در این مسیر اعتبارات بیشتری جذب کنیم.

 

نخستین نشاء مکانیزه برنج مازندران از نوع گونه طارم محلی امروز پنجشنبه در آیین رسمی در روستای فیروز کلا بخش دشت سر شهرستان آمل انجام شد.

 

امسال بر خلاف سال گذشته که آیین رسمی نشا کاری برنج بیستم فروردین ماه انجام شد، سازمان جهادکشاورزی مازندران از کشاورزان خواست به دلیل سرما و پایین بودن دمای خاک، از انتقال بوته نشا برنج از خزانه به زمین اصلی برای نشاکاری تا پایان فروردین ماه خودداری کنند.

 

نشای مکانیزه برنج که طی یک دهه اخیر در مازندران فراگیر شده زودتر از نشای سنتی و دستی انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *