سیزدهمین یادواره شهدای روستا‌ی کمانگرکلادابو و گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن ۶۰ عصر روز پنجشنبه ۵ بهمن ماه در مسجد صاحب الزمان (عج) این روستا برگزار شد.

آغازبخش مراسم تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری نوجوان مهدی شکری بود و در ادامه برادر پاسدار متولی طاهر به بیان خاطرات از دوران دفاع مقدس و مداحی پرداختند‌.

در ادامه مراسم حاج یداله اکبرزاده فرماندار سابق آمل ضمن عرض خیرمقدم به خانواده شهدا،مردم و مسئولین به ارائه گزارشی از این مراسم پرداخت.
حاج یداله اکبرزاده با اشاره به اینکه مردم آمل و حماسه اسلامی سال ۶۰ داغ بر دل اتحادیه کمونیست و منافقین که خیال حکومت و براندازی نظام را داشتند گذاشت خاطر نشان کرد:مردم آمل با مقاومت و ایستادگی خود کاری کردند که در تاریخ انقلاب ماندگار شد و در وصیت نامه امام(ره) نام آمل درخشید.
وی در ادامه گفت:یاد و خاطره شهدا کهنه شدنی نیست و همیشه و همه حال جامعه را فعال و پویا و زنده نگه خواهد داشت.
اکبرزاده تصریح کرد  که ما پای انقلاب ایستاده ایم. پای خون شهدا ایستاده ایم. پای آرمان های بلند امام‌ایستاده ایم. پای منویات مقام معظم رهبری ایستاده ایم و مسیر انقلاب را طی خواهیم نمود.

در ادامه سخنران یادواره حجت الاسلام اصغرنژاد ضمن گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن شهرستان آمل و ضمن تشکر از همه ارگانهایی که در برگزاری این مراسم مشارکت کردند گفت:ما کمتر از آن هستیم که در فضیلت شهید حرف بزنیم،شهید متولی اش پروردگار است. زنده نگه داشتن یاد شهید کار خود خداست. در جامعه رایج است که خون دادن سخت است ولی خون دل خوردن قطعا سخت تر است.

وی  در ادامه بیان کرد :خانواده شهدا عزیز خود را تقدیم کردند که منکرات در سطح جامعه ایجاد نشود و اگر این زمینه فراهم شود مصداق همان کسی است که موجبات ناراحتی آنها را محیا کند زمینهء ناراحتی خدا را فراهم می کند. اگر در مجلس شهید از شهید دفاع نکنیم کجا از شهدا دفاع کنیم.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر و اشاره به وضع بد اقتصادی جامعه بیان نمود:از این به بعد چیزی جز صداقت دل مردم را همراه نخواهد کرد. مدیر زمانی می تواند حرف کارمندش را بفهمد که زندگیشان حداقل شبیه هم باشد نه این همه اختلاف.

اصغرنژاد  در آخرین بخش از سخنان خود بیان کرد:طبق نظریه کانون های تصمیم ساز آمریکایی باید تا الان بیش از ۸۰ بار این انقلاب سقوط میکرد اما همین شهدا که در کربلای ۴ سه هزار و در کربلای ۵ حدود ۷ هزار جوان این خاک با خون خود این خاک را رنگین کردند و امروز هنوز هم همین چشمه های جوشان حافظ این انقلاب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *