نشست دانشجویی با دو تن از کاندیداهای مجلس نهم در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، در این نشست علی اصغر یوسفنژاد نماینده فعلی مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و منصورعلی زارعی عضو منتخب لیست جبهه متحد اصولگرایان و جبهه متحد پایداری به سئوالات دانشجویان پاسخ گفتند.
یوسفنژاد و زارعی پس از معرفی خود در مقدمه این نشست به سئوالاتی در حوزه کشاورزی، صنعت، گردشگری، وضعیت فرهنگی و اقتصادی، گفتمان دانشجویی، عقبماندگیهای مرکز استان و پروژههای تاریخی که هنوز به بهرهبرداری نرسیدهاند، پاسخ دادند.
ابتدا از این دو نفر خواسته شد طیف سیاسی خود را اعلام کنند.
زارعی خود را تحت امر ولایت و اصولگرا معرفی کرد و گفت: در خدمت همه گروههایی که بر محور ولایت هستند، بودهام.
یوسفنژاد در پاسخ به این سئوال بیان داشت: پیرو خط امام و در گروه اقلیت و اصلاحطلبان مجلس قرار دارم، اما در انتخابات پیشرو به صورت مستقل شرکت میکنم.
منصورعلی زارعی در معرفی خود یادآور شد: دارای مدرک کارشناسی ارشد جامعهشناسی هستم.
فرماندار سابق ساری با اشاره به اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در خدمت مردم بودم، تصریح کرد: با توجه به تحرکات دشمنان در ابتدای پیروزی انقلاب به عرصه مبارزه علیه دشمنان وارد شده و بعدها در دفاع مقدس در میدان نبرد با دشمن وارد شدم.
وی ادامه داد: آغاز ورودم به دفاع مقدس در گروههای چریکی به همراه شهید چمران در اطراف سوسنگرد و اهواز بود و در 29 خرداد سال 60 در خط دلاویه که شهید چمران به درجه شهادت نائل آمد، حضور داشتم.
علیاصغر یوسفنژاد در بیان معرفی خود یادآور شد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از دانشگاه علم و صنعت تهران فارغالتحصیل شدم.
وی با اشاره به اینکه در سال 64 شهردار ساری و سپس سرپرست فرمانداری ساری، مدیرکل مطالعات و برنامهریزی دانشگاه امام حسین(ع) تهران و نماینده مردم در مجلس پنجم و هشتم در مجلس شورای اسلامی بودم، ادامه داد: مشاور وزارتخانههای صنایع و معادن، کار و امور اجتماعی، وزارت جهاد کشاورزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و رئیس دانشکده کشاورزی در قائمشهر برخی از سوابق کاریم است.
سئوالی مبنی بر اینکه با توجه به اینکه این دو نفر در یک جبهه سیاسی قرار ندارند چنانچه هر دو به مجلس راه یابند آیا هر کدام ساز خود را کوک خواهد کرد و یا اینکه برای تفکرات سیاسی در سایه وحدت به توسعه مرکز استان خواهند اندیشید، پرسیده شد.
زارعی در پاسخ به این سئوال، گفت: این موضوع در اذهان و رسانهها وجود دارد که همبستگی بین مجمع نمایندگان نداریم.
وی با بیان اینکه نماینده باید پیگیر حقوق مردم باشد، یادآور شد: ممکن است سلایق مختلف به مجلس راه یابند، اما در بحث پیگیری مطالبات مردم باید وحدت داشته باشند.
زارعی با اشاره به اینکه نیاز به وحدت رویه بین نمایندگان داریم، تصریح کرد: بر سر اصول انقلاب با کسی معامله نکردیم و در پیگیری امور شهرستان هم به مردم بدهکار هستیم.
یوسفنژاد در پاسخ به این سئوال اظهار داشت: در دورهای که من نماینده بودم زارعی هم فرماندار ساری بود با هم مشکل نداشتیم و شاید در کمتر از دو درصد از موارد اختلاف وجود داشت.
وی با بیان اینکه با افراد مختلف کار کردم، اذعان داشت: وقتی کسی وظیفه و تکلیف خود را بداند و تعهدی که به مردم دارد را فراموش نکند به این مسائل جناحی فکر نخواهد کرد.
نماینده فعلی مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما مشترکات زیادی داریم و اگر توان داریم باید مبارزه را در سطح ملی و کلان برای فعالیتهای توسعهای در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه با هیچ یک از کاندیداها مشکل ندارم، گفت: اختلاف بین اصولگرایان است که به چند جبهه تقسیم شده و سکوت قبل از انتخابات و بعد از انتخابات دارند.
گزارش مشروح این نشست به اطلاع مخاطبان میرسد.
یکی از طروق کشف واقیعات و بر ملا نمودن تواناییها و حصول به واقیعات همین مناظرات اشت که به دانشجویان و جوانان برگزار کننده این مراسمات دست مریزاد می گویم رجا انکه این تضارب آرا استمرار داشته باشد