امام جمعه آمل گفت: خیابان‌ها و کوچه‌های سطح شهر به نام همه شهدا اختصاص یابد و در این بخش تنها به تعدادی از شهدا پرداخته نشود.

حجت‌الاسلام محمدعلی رحمانی آملی عصر امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول با اشاره به گلایه خانواده شهدا در مورد نامگذاری خیابان‌ها، کوچه و معابر سطح شهر بیان داشت: خیابان‌ها و کوچه‌های سطح شهر به نام همه شهدا اختصاص یابد و در این بخش تنها به تعدادی معدودی از شهدای شاخص پرداخته نشود زیرا در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی همه شهدا با نثار خون و جان خود امنیت و آسایش را برای ما به ارمغان آوردند.

وی با اعلام اینکه در آستانه ورود به حماسه اسلامی ششم بهمن آمل هستیم، حماسه‌ای که باعث نابودی کمونیست‌ها شده و نام آمل را به عنوان شهری شاخص در وصیت‌نامه امام امت جاودانه کرد، ادامه داد: باید در بخش ماندگاری حماسه اسلامی ششم بهمن همه مسئولان و مردم همت داشته باشند.

به گفته امام جمعه آمل، وحدت مسئولان شهری در امور‌ فرهنگی، مذهبی و دینی بیشتر باشد تا برنامه‌ها با کیفیت و بازدهی خوبی به اجرا درآید.

 

* مردم آمل گوش به فرمان ولایت‌فقیه هستند

فرماندار آمل نیز در این نشست با تاکید اینکه ششم بهمن یکی از ماندگارترین حماسه‌های مردمی کشور توسط آملی‌ها در ابتدای ماه آینده جای دارد، گفت: در حماسه اسلامی مردم آمل دو هدف امور اجرایی و بحث ماندگاری برای نسل‌های آینده به عنوان حرکتی فاخر و انقلابی مطرح است.

یدالله اکبرزاده با اشاره به ثبت نام آمل در وصیت‌نامه امام راحل و تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با مردم این شهرستان در حفظ و ماندگاری آن یادآور شد: مردم این شهرستان در سال 60 ثابت کردند که ولایی بوده، همیشه گوش به فرمان ولایت‌فقیه هستند و این حرکت بزرگ را در منشور انقلاب به عنوان برگ زرینی به ثبت رساندند.

وی با تاکید اینکه وحدت بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای دولتی در این شهرستان رضایت‌بخش است، اذعان داشت: باید از این جلسات و نشست‌ها نتیجه مطلوبی برای استفاده آیندگان حاصل شود.

اکبرزاده با اعلام اینکه در نشست اخیر با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد این حادثه تاریخی صحبت‌هایی داشتیم که خواستار تسریع در تشکیل بنیاد ششم بهمن شدیم.

فرماندار آمل با تاکید برگزاری برنامه‌های محوری در ایام ششم بهمن ماه امسال در راستای ماندگاری و حفظ این حماسه اسلامی از بهره‌برداری چهار پروژه عمرانی در این شهرستان خبر داد که افتتاح میدان ششم بهمن از پروژه‌های شاخص مازندران در این ایام نام برد.

اکبرزاده چاپ کتاب قصه ششم بهمن و رونمایی از موسیقی حماسی را دیگر برنامه‌های ایام بزرگداشت حماسه ششم بهمن ماه دانست و از سخنرانی آیت‌الله خاتمی امام جمعه موقت تهران در مراسم نکوداشت ششم بهمن خبر داد.

* برهم زدن وحدت از اهداف استکبار است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل نیز در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره چهل شهید ششم بهمن سال 60 آمل عنوان کرد: امنیت، آرامش و عزت امروز را مدیون شهدا و ایثارگران هستیم.

حجت‌الاسلام محمد قنبری یادآور شد: باید برای حماسه بزرگ ششم بهمن آمل و تبلیغ گسترده اهداف و آرمان‌های مقدس آن به نسل جوان و مردم جامعه اسلامی همه دست به دست هم دهیم.

وی با اشاره به در پیش بودن ایام ولادت رسول مهر و خوبی حضرت محمد(ص) و هفته وحدت ابراز داشت: برهم زدن و برآشفته کردن وحدت بین شیعه و سنی یکی از مهم‌ترین اهداف استکبار جهانی و دشمنان بعد از پیروزی انقلاب است که هم‌اکنون فتنه‌انگیزی اجانب را در ایجاد تفرقه و اختلاف شاهد هستیم.

منبع :فارس

4 thoughts on “گلایه امام جمعه آمل از نحوه نامگذاری خیابان ها”
  1. من موندم چرا مسوولان محترم عادت کرده اند هی بگویند باید اینطور باشد نباید آنطور باشد. گذشت دوره ای این باید و نباید ها. باید از خودتان شروع کنید و عمل کنید. متاسفانه عملگرایی قربانی شعارزدگی مسوولان شده است. تازه در همین بایدها و نباید ها هم همه یک سری محورهای کلی رو مطرح میکنند. هیچکدام طرح و ایده ای نو نداشته اند. چرا واقعا اینطور شده ایم؟ تخصص نداریم؟ طرح نداریم؟ زمینه ی عمل نداریم؟ امکانات نداریم؟ واقعا چرا؟

  2. در راستای اعتراض مردم به این عملکرد شخصی مسئولین .در روز 18 آبان 1357 چهارنفر از جوونای عزیز اون دوره روبروی شهربانی آمل به دست نیروهای گارد شاهنشانی به شهادت رسیدند در محل شهادت اونا در روی دیوار شهربانی یه تابلو نصب شده بود که باعث خوشحالی این 4 خانواده محنرم شهید شد اما پس ازمدت کوتاهی تابلو برداشته شد . خانواده ها پیگیری کردن اماجوابی نیومد . اون شهدا جز اولبن شهدای انقلاب درآمل بودن و شاید اولین شهدا . خدا رحمت کنه . . . .

  3. راست میگه بنده خدا این اسم کوچه ها درست بشه دیگه مشکلی نیست

  4. برادر من شهدا عزیزند محترمند اما اینکه راه براه هر جا میری اسم یه شهید رو بذترن چه معنی میده.؟؟ که چی! همه اینا بعد یه مدت میشن فقط یه اسم. هیچ تاثیری هم نداره. چون هیچکی نمگه شهید فلانی! مثلاٌ تو خود رادیو دولتی میگن اتوبان همت نه شهید همت! حالا برای یه نوجوون همت فقط یه اسم مثل رحمت عباس! اما صورتیکه استفاده از اسام بزرگان مانند شعرای شناخته شده متفکرین دانشمندان و … که تفکرشون بصورت کتاب و رسانه های قابل دسترس در اختیار هست هم به فضای فرهنگی شهر کمک میکنه هم یه قدردانی هم میشه از همه قشرها نه فقط شهدای عزیز!
    من الله توفیق!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *