علی مومنی امروز در گفت‌وگو  فارس  با اشاره به اینکه رقم کشوری در نتیجه تلاش محققان در مجموعه موسسه تحقیقات حاصل شده است، اظهار کرد: این رقم پرمحصول متوسط رس با کیفیت مطلوب پخت است.

وی افزود: عملکرد این محصول به طور متوسط در هر هکتار هشت تن است.

مومنی با بیان اینکه ویژگی این محصول تحمل بالا به ورس یا خوابیدگی خوشه و بیماری مهم بلاست است، یادآور شد: این رقم دارای کمترین میزان در ضایعات در فرآیند برداشت و تبدیل است.

وی بیان کرد: رقم کشوری از نظر ویژگی کیفیت پخت و بازارپسندی در گروه ارقام پرمحصول با کیفیت بسیار خوب قرار دارد و انتظار می‌رود از نظر قیمت 10درصد بالاتر از سایر ارقام گروه مشابه باشد.

رئیس موسسه تحقیقات برنج مازندران گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال نخست بیش از هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان‌های مازندران و گلستان به کشت این رقم اختصاص یابد.

وی با تاکید بر اینکه با حمایت‌ از محصول راهبردی برنج در ارتقای تولید و رسیدن به خودکفایی برنج در سطح ملی و علمی تلاش‌های فراوانی صورت گرفته است ابراز امیدواری کرد حمایت از کار و سرمایه ایرانی به تحقق شعار امسال جامه عمل بپوشاند.

پیش از این نیز یک رقم برنج به نام شهید شیرودی از خلبانان تیزپرواز هوانیروز مازندرانی نامگذاری شده بود و کشوری دومین رقم برنجی است که به نام افتخارآفرینان مازندرانی نامگذاری می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *