هـراز نـو: غلامحسین آبتین متولد روز عاشورای حسینی سال 1330 ، ازخانواده ای ذاکر و علاقمندان به اهل بیت (ع) و برای نامگذاری نامش پدرش گفت که او نامش را به همراه خود آورده: غلام حسین ، از بچگی عاشق موسیقی و خوشنویسی ، سال 1355 در جاده هراز آمل مغازه تابلوسازی تاسیس و همزمان به کلاس خوشنویسی و متعاقبا” به فراگیری جدی موسیقی پرداخت و با پشتکار و علاقمندی وافری که داشت توانست در عرض چهارماه 17 نوع ساز کامل را یاد بگیرد .
✔️ غالب آثار خوشنویسی استاد اشعار پندآموز شاعران نامی و معاصرمانند : مولانا ، حافظ ، سعدی و … بوده و چون علاقه وافری به اشعار مذهبی داشت از اشعار ” محتشم کاشانی ” بهره می جست .
▪️استاد ابتین دوره های خوشنویسی را نزد اساتید : میرخانی ، فرادی و … و کلاسهای موسیقی سنتی ایرانی را نزد استاد همایون خرم بمدت هفده سال آموزش و از سال 1348 تا سال گذشته سرپرستی گروه موسیقی بزرگ تکیه اسک آمل را عهده دار بود .
▪️ارادت قلبی استاد به ساحت اباعبداله الحسین (ع) و حال و هوای خاص ماه محرم به حدی بود که همه سال دهه اول محرم شبانه روزی در حال آموزش و تمرین گروه موزیک تکیه اسک بود .
✔️ تجلیل از مقام والای این هنرمند از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل در نهمین همایش استانی ” کتابت وحی ” که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خوشنویسان مطرح استان در ارشاد آمل و کاشت نهال به نام استاد در محوطه فضای سبز مجتمع فرهنگی هنری ولیعصر(عج) که با حضور خود ایشان در جمع هنرمندان در آخرین روزهای پایانی سال 94 صورت پذیرفت ، از بارزترین عملکردهای یادبودی و تجلیلی این اداره در حق استاد ابتین بوده است.
گفتنی است، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در پیامی درگذشت استاد آبتین را تسلیت گفت:
درگذشت «استاد غلامحسین آبتین» هنرمند نامی و برجسته طبرستان هنرمندپرور را به تمامی هنرمندان، هنردوستان و مردم قدرشناس استان مازندران تسلیت عرض می کنم.
عکس: کمال نیوز
روحش شاد و یادش گرامی
خدایش بیامرزد