هـراز نـیـوز: محمد محمد پوردر مراسم افتتاح یک واحد کارخانه آرد در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله – فاز2 شهرستان آمل با اشاره به اینکه دولت دیگر توان پرداخت یارانه ۱۰ هزار میلیارد تومانی به بخش آرد و نان را نداشت، اظهار داشت: در این بخش هم منابع وجود نداشت و هم اصلاح الگوی مصرف با روش قبلی میسر نبود.
وی با بیان اینکه باید به صورت صحیح در راستای هدفمندی گام بر میداشتیم، افزود: در فاز نخست هدفمندی نسبت به اصلاح قیمتها اقدام شد و در همین راستا نیز آزادپزها وارد کار شدند
محمدپور با اشاره به اینکه در دو سال و نیم افزایش قیمت در نان صورت نگرفته بود، تصریح کرد: با وجود افزایش هزینهها، عدم افزایش قیمت نام موجب هدایت سهمیه آردها به بخشهای دیگر شده بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با تاکید بر اینکه در این طرحها، بهبود کیفیت نان تنها خواسته ما است، افزود: برای اصلاح قیمتها و کیفیت نیاز به اصلاح رویکردها داریم.
وی با اشاره به اصلاح کیفیت کارخانههای آرد استان نیز گفت: در این استان واحدهای تولید مکانیزه آرد را به ثمر رساندیم تا در کنار تولید بهداشتی ضایعات کمتری نیز داشته باشیم.
دکتر محمدپوراضافه کرد: باید به دنبال اصلاح واحدهای فرسوده، غیربهداشتی و انرژیبر برویم.
محمدپور عمران با اعلام اینکه مرغوبترین گندم و آرد دنیا در آستاراخان روسیه وجود دارد، گفت: فعالان حوزه کارخانه آرد استان میتوانند نسبت به تامین آرد و گندم خود از این منطقه اقدام کنند.
وی یادآور شد: وجود ۲۰ کارخانه آرد در این استان میتواند زمینه خوبی برای درآمدزایی در این بخش باشد.
دکتر محمدپورتاکید بر اینکه با رایزنیها میتوانیم عوارض گمرک در این بخش را نیز کاهش دهیم، تصریح کرد: کشورهای عراق و افغانستان زمینه مناسبی برای صادرات آرد هستند و حاشیه سود خوبی نیز دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به تلاش برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان گفت: حل مشکلات سیمان نکا و نساجی مازندران نمونهای از تلاشها برای ارتقای بخش صنعت مازندران است.
همچنین خاطرنشان میشود: شرکت آردآسیابان ازسال ۱۳۷۹شروع به کار کرده است .
مبلغ سرمایه گذاری جهت احداث شرکت بالغ بر۱۰۰میلیاردریال بوده که ۱۰%آن بصرت تسهیلات ازمحل زودبازده بانک صادرات بوده است.
همچنین باتوجه به مشکلات عدیده اقتصادی، شرکت آردآسیابان آمل دربهمن ماه ۱۳۹۳با اخذمجوزهای لازم درزمینی به مساحت ۱۳هزارمترمربع درشهرک صنعتی شهرستان آمل باهدف افزایش سهم دربازار،تحویل به موقع ،پیشگیری درکاهش آلودگیهای زیست محیطی ونیازبه صنعت تولیدآردافتتاح شده است.
ظرفیت فعلی سالانه تولیدبالغ بر۶۰هزارتن آرد درسال می باشد.
تولیدات کارخانه شامل آرد لواش وتافتون،آرد ستاره ویژه نان صنعتی وفانتزی ،آردبربری وآرد نول مخصوص قنادی ،کارخانجات تولید کیک ،بیسکوییت وویفر وسبوس جهت مصرف اموردام،آبزیان وطیور می باشد.
کلیه ماشین آلات خط تولیدازشرکت خارجی ترکیه خریداری شده ودیاگرام آن توسط متخصصین فنی ومهندسین تکنولوژی صنایع آردآن شرکت مجهزبه سیستم های روزدنیا به منظورتامین آرد موردنیاز استان طراحی ونصب شده است.
عکس: حسین جباری – هـراز نـیـوز