این سوال برای بسیاری از مادران مطرح می شود که آیا باید میوه را برای استفاده در غذای کودکان پوست بکنند؟
دلایل بسیاری برای پوست کندن وجود دارد:
هضم غذای کودک را آسان تر می کند.
شاید کودکتان طعم پوست را دوست نداشته باشد.
از گیر کردن پوست در گلو و احتمال خفگی جلوگیری می کند.
از ورود آفت باقی مانده بر پوست جلوگیری می کند.
آیا کودک می تواند پوست را هضم کند؟
این بستگی به بدن کودکان دارد. در بعضی موارد مصرف پوست می تواند موجب ناراحتی معده یا در کودکان حساس منجر به آلرژی شود. اگرچه بعضی از کودکان میوه و سبزیجات را بدون هیچ مشکلی می خورند.
توصیه ما به شما این است که عکس العمل کودکتان را به مصرف غذاهایی که هم با پوست میوه و هم بدون آن درست شده اند، مشاهده کنید. اگر می خواهید برای بار اول غذایی را به کودکتان دهید، قبل از پختن آن را پوست بکنید.
زمانی که اطمینان حاصل کردید کودکتان با پوست میوه ها مشکلی ندارد، می توانید آن را با پوست بپزید.
اگر می خواهید غذاهای جامد را قبل از 6 ماهگی به کودکتان بدهید، بهتر است تمام میوه و سبزیجات را قبل از پختن پوست بکنید.
آیا پوست کندن میوه و سبزیجات ارزش غذایی آنها را از بین نمی برد؟
تا حدودی، بله. ویتامین، مواد مغذی و فیبر در پوست میوه و سبزیجات متمرکز شده اند.
بنابراین چه باید کرد؟
کارشناسان اعلام می کنند که می توانید به جای پوست کندن، آنها را بشویید.
اگر تصمیم به این کار گرفتید، آنها را با آب گرم کاملا بشویید (آب گرم بهتر از آب سرد سموم را از بین می برد.) مواد شوینده میوه ها و سبزیجاتی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید اما از مصرف مدام صابون بپرهیزید زیرا برای کودکان مضر است.