با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش های علمی و تحصیلی توجه ویژه ای داشته باشید.

به گزارش گروه بین الملل زیست نیوز، با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش های علمی و تحصیلی توجه ویژه ای داشته باشید. در شرایطی که حصول اطمینان از میزان استراحت مناسب، همراهی تا مدرسه و وادار کردن آنها به انجام تکالیف خود تا پیش از زمان شام در نظر والدین راهبردهایی کلیدی هستند، آشپزخانه نیز یکی از مکان هایی است که می تواند در بهبود شرایط تحصیلی فرزند شما بسیار تاثیرگذار باشد.

غذاهای خوشمزه و مغذی نه تنها سیستم ایمنی بدن کودکان را تقویت و به حفظ سلامتی آنها کمک می کنند، بلکه به عنوان سوخت برای مغز عمل کرده و در عملکرد موفقیت آمیز تحصیلی تاثیرگذار هستند. مواد مغذی مانند ویتامین B6، اسیدهای چرب امگا-3 و اسید فولیک برای سلامت شناختی ضروری هستند. بی تردید، مواد غذایی بسیاری وجود دارند که سرشار از این مواد بوده و فرزند شما نیز از خوردن آنها لذت می برد.

از میوه ها تا سبزیجات، در ادامه برخی از بهترین مواد غذایی برای تقویت مغز و افزایش آمادگی کودکان برای بازگشت به مدرسه را معرفی می کنیم.

کلم پیچ

برگ های سبز و تیره کلم پیچ سرشار از اسید فولیک هستند. اسید فولیک برای عملکرد مغز حیاتی بوده و به ویژه طی دوران رشد سریع مانند بارداری، کودکی و نوجوانی از اهمیت بیشتری برخوردار می شود. برخی از کودکان ممکن است به راحتی سالاد کلم پیچ را مصرف کنند، اما اگر این گونه نیست می توانید از آن در غذاهای دیگر استفاده کنید.

انبه

یک فنجان انبه منبع خوبی برای ویتامین B6 بوده که نقشی کلیدی در رشد شناختی ایفا می کند. افزون بر این، فرزند شما با مصرف انبه ویتامین C دریافت می کند که به پشتیبانی از عملکرد شناختی و عصبی کمک می کند. همچنین، ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید بوده و بی تردید، حفظ سلامتی طی سال تحصیلی یکی از چالش هایی است که کودکان با آن مواجه می شوند. انبه شیرین مزه، آبدار و رنگارنگ بوده و در نتیجه، اکثر کودکان از خوردن آن لذت می برند.

ماهی آزاد

ماهی آزاد سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 بوده که وجود آنها در رژیم غذایی کودکان بسیار مهم است. نوع امگا-3 موجود در ماهی آزاد و دیگر ماهی های چرب “DHA” نام دارد. بدن انسان قادر به تولید آن نبوده و باید این اسید چرب را از غذاهایی مصرفی خود تامین کنیم. اسید چرب DHA نقشی کلیدی در رشد مغز و سیستم عصبی نوزاد هنگام رشد در رحم ایفا می کند. برای کودکان بزرگتر نیز در زمینه بهبود علائم افسردگی، آسم و اختلال کمبود توجه بیش فعالی (ADHD) موثر است.

زردچوبه

زردچوبه ادویه ای است که در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. زردچوبه ویژگی ضد التهابی داشته و می تواند به پیشگیری از افت عملکرد شناختی کمک کند.

غلات کامل  

غلات کامل سرشار از فیبر بوده و گوارش آنها به آرامی صورت می گیرد. در نتیجه، غلات کامل به حفظ سطح قند خون ثابت کمک می کنند. این مساله به ویژه برای کودکان که طی مدت زمان پیش از صرف ناهار تلاش می کنند تمرکز خود را در مدرسه حفظ کنند، مهم است. از غلات کامل می توان به جو دوسر، برنج قهوه ای، کینوا (Quinoa) و ذرت بو داده اشاره کرد. از ترکیب آنها با مواد غذایی دیگر می توانید صبحانه هایی مقوی برای فرزندان خود آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *