احترام نامه در یادمان بزرگان و مفاخر معاصر آمل به زودی منتشر می شود

هراز نیوز – سرویس فرهنگی – احترام نامه کتابی است در یادمان و تجلیل از زندگانی و خدمات 68 نفر ازشخصیت های آملی در حوزه های مختلف علم و فرهنگ و هتر،مطبوعات و رسانه ها،صنعت و بازرگانی و نیکوکاری،ورزش و بانوان.هر یک از شخصیت های معرفی شده در این کتاب با درجات متفاوتی در سه  سطح محلی، ملی و بین المللی صاحب نام و خدمات و نقش آفرینی هستند.

در این کتاب با تجلیل از بسیاری از بزرگان و مفاخر تاریخ معاصر آمل که درگذشته اند،اساس و هدف اصلی کتاب معرفی و تجلیل از بزرگان و مفاخری است که همزمان با انتشار کتاب در حیات هستند.

مولف کتاب احترام نامه لطف الله آجدانی مورخ و روزنامه نگار آملی  و مدیر هنری کتاب محمد رضا خان زاد مدرس گرافیک در دانشگاه بوده و این کتاب با اخذ مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اردیبهشت 1392 منتشر می شود.

بعضی از نامهایی که در این کتاب  اززندگانی آنها یاد و تجلیل شده است عبارتند از: آیت الله علامه حسن حسن زاده آملی، آیت الله عبدالله جوادی آملی،پرفسورعلی اصغر توفیق نیاکیدانشمند و مخترع ایرانی مقیم آمریکا،پرفسور ماشاالله آجدانی مورخ و ادیب ایرانی و رییس کتابخانه مطالعات ایرانی در انگلستان،پرفسور شروین تقوی دانشمند اتمی عضو سازمان ناسا در آمریکا، پرفسور احمد سیف اقتصاد دان سیاسی مقیم  انگلستان،استاد فرهنگ شریف موسیقیدان و نوازنده برجسته ایرانی،دکتر روزبه کیانی استاد دانشگاه در آمریکا،دکتر شروین گودرزی دانشمند اتمی عضو سازمان انرزی اتمی ایران،پرفسور محمد علی برزگر مشاور ارشد منطقه ای سازمان بهداشت جهانی،

پرفسور ایرج ملک پور دانشمند نجوم،قاسم رضایی قهرمان کشتی در جهان و المپیک،محسن حاجی پور قهرمان کشتی در جهان،کریم ملک مدنی عکاس طلایی جهان،محمد علی سجادی و نادر مقدس در عرصه سینما،دکتر مرتضی فیروزی در عرصه مطبوعات، مهندس مصطفی فیروزی در عرصه بازرگانی و نیکوکاری،استاد پرویز نزاکتی و نورالله علیزاده در عرصه موسیقی و آواز، استاد رمضانعلی اولیایی،استاد صادق جلالی شاهاندشتی،پرفسور عباسعلی رستمی، دکتر سید محمد حسین رضوی،

دکتر محمد قنبری،علی کاوه ، فتح الله جوادی ، قدرت الله حسن زاده ، اسماعیل جمشیدی ، جمشید حمیدی ، حسن ترحمی   ،مریم پروین، فریبرز زرشناس ، محمدرضا خان زاد،محمود معتقدی شاعر و منتقد ادبی،دکتر اسماعیل واعظ جوادی، مهندس حشمت الله جمالی،مهندس بزرگمهر دادگر،مهندس نصیرعمرانیان محمدی،عطالله حیدرزاده،مهندس علیرضا زرین نژاد،دکتر ابوالفضل هاشمی، غلامرضا عشریه رییس اتاق بازرگانی مازندران، دکتر محمد مهدی کامکار، حاج مهدی حسن زاده،حاج حسین بیگ مهدوی، حسن منصوری مهندس فریان ابراهیم زاده، رحمت الله بابایی مخترع جهانی،مهرشاد رجبی ، دکتر عبدالله صلواتی و…. این کتاب در مجلدی تمام رنگی و تمام گلاسه و به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می شود.

احترام نامه

76 thoughts on ““احترام نامه” آملی ها می آید +عکس”
  1. من حقیقتا از کامنت مبسوط شخص ِ «بدون نام» خوشحال شدم.بالاخره یکی پیدا شد که بدون غرض به مظروف حرف ما توجه کنه و نه به ظرف آن.کامنتت روح بخش بود دوست گرامی

  2. ای هوار میان علما اختلاف افتاد!
    آقایان از اصل موضوع دور شدید!
    آقایان احسان محمدی آملی اصل و
    فربیرز حسنی اصل
    و دیگر آقایان طرفدار این اثر به اصطلاح ادبی!!!
    کجای این اثر ادبی است؟!چه شمشیری استااااوود از رو بسته ؟!!
    اثر ادبی رو علی بمون بهتر از شما گویا میشناسه!
    اگر استاااود اسم این رو میذاشت “آگهی نامه آمل “وجدانن بیشتر درآمد داشت! و حرف و حدیثی نداشت
    آخه کجای بعضی از این آدمایی که ایشون تو کتاب آوردن علمی یا ادبی یا جزء مفاخر آمل هستن
    مگه نشنیدین که میگن:
    پول بده رو سبیل شاه نقاره بزن
    شما هم پول بده اسمت رو تو احترامنانه ببین!
    ضمنا غفار کجا بودی تا حالا؟

  3. آجودانی فکر میکنه تحلیل گر میخواد پروین رو چهره کنه رو مهره سوخته کار نکن البته تو خودتم سوخته .مردم فهمیترند برو پرونده مالی وبدهی هات بده هر کسی برت وام جور کنه اسمشو میزاری تو کتابات بانک ملت که سادت بابا نون قلم آزادرو بخور ریا تزویر کذب تا کی

  4. آخ که چه داستانی شده این آجودانی هراسی و پروین هراسی. میگین آجودانی میخواد پروین رو چهره کنه؟ اگه چهره نیست چرا اینقدر جلیز ولیز میکنین؟راستی حال و احوال چهره هایی مثل استاد دانشمند فاضل آقای دکتر حیدرزاده از اکابر و اعاظم و مفاخر علوم و….چه خبر؟ضمنا آقای زر- ببخشید آقا یا خانم ذه- خلاصه چی رو قبول کنیم آجودانی با وصل شدن به ملیاردرهای شهر ملیونر شده یا واسه بدهی هاش دنبال وام میگرده؟اگه ملیونره که دیگه بدهکار نیست. اگه بدهکاره که دیگه ملیونر نیست. آقا این احترام نامه هم نیومده عجب حالی داد به هراز نیوز. صبر کنیم ببینیم چاپ بشه و در بیاد چه شود.اما گوش بزنگ باشید فکر کنم احترام نامه چند روزه نایاب بشه به خاطر تحریم های حسین آهو و علی بمون و یار آملی و گج رمضون و شل الی و خل الی وبقیه بی مخ های محترم .

  5. بدون شرح،تو همین بدون شرح باشی بهتره!

    آخه مومن آجودانی و پروین بنده خدا عددی نیستن که ازشون بهرااااسن!
    بعدش جناب علی بمون کی “اهطرام نامحه رو” تحریم کرد؟
    به قول جنابعالی چاپ نشده که اینجوری مفتضح شد وای به حال این که چاپ بشه ببین چه گندی بالا بیاره
    ضمنا جناب علی بمون به شخصیت آجودانی و خانم پروین احترام میذاره و نقد بر “کطاب” ایشونه
    بنده خدا خانم پروین بیخودی اسمشون رو دارین میارین،نکنه شما داری عین اسمت بدون شرح علیه اعتبار پروین خرابکاری میکنی!
    اگه حرفی داری رک و راست بگو ،این و اون رو وسط نکش

  6. ما از مدیریت سایت هراز نیوز، می خواهیم کامنت های آجدانی را تایید نکند.برای مثال، بدون شرح، کامنت اوست و قلم اوست که می خواهیم حذف شود.درضمن مثل سایت های کشوری امکانات رای دادن به نظرها را اضافه کنید تا آجدانی بداند چرا دیگر سکه رایج رسانه ها نیست.ممنون و سپاس

  7. باسلام وآرزوی شکیبایی برای همه ی دوستان ناشکیبا . درجایی می خواندم که : ” گرفته ای به جهان ، ماتم نیامده را …” باپوزش از آقای آجودانی که واژه ی ماتم نیامده را بکاربردم . دوستان ، نقد را به حقد نیالائید . آیا بهترنبود ونیست که بگذارید ومی گذاشتید تا کتاب چاپ ومنتشر شود آن گاه به نقدش می نشستید ؟ جدا بعنوان یک آملی بی طرف ، منتظر انتشاراین کتاب هستم . تا این جایش منطق حکم می کند که از زحمت های مولفین وپدیدآورندگان کتاب قدردانی شود . مطمئن باشید پس از خواندن کتاب من هم به جمع بررسی کنندگان کتاب خواهم پیوست . تا همین جا از آقای آجودانی که هنوز ندیدم شان به خاطر تهیه ی این کتاب تشکرمی کنم . شاید این ایده ، فردا توسط دیگران یا گروهی ازهمین منتقدان گرامی تداوم وتکمیل شود . برای همه ، صبروشکیبایی وگشادگی صدر آرزو می کنم . راستش راقم این سطور ، داستان نویس ومنتقد ادبیات هستم . لطفا بابت این نوشته برمن خرده نگیرید . زیرا سعی کردم جانب انصاف را نگه دارم نه حواشی را .

  8. باسلام وآرزوی شکیبایی برای همه ی دوستان ناشکیبا . درجایی می خواندم که : ” گرفته ای به جهان ، ماتم نیامده را …” باپوزش از آقای آجودانی که واژه ی ماتم نیامده را بکاربردم . دوستان ، نقد را به حقد نیالائید . آیا بهترنبود ونیست که بگذارید ومی گذاشتید تا کتاب چاپ ومنتشر شود آن گاه به نقدش می نشستید ؟ کاش صبرمی کردید موضوع ، نقد (چاپ ) می شد .الآن این طوری تلقی می شود که شما روی ماهی صیدنشده قیمت وعیب گذاشته اید . شاید شخصی پیداشود واسم این طعن وکنایه های تان را به جای نقد ، “نسیه ” بگذارد . جدا بعنوان یک آملی بی طرف ، منتظر انتشاراین کتاب هستم . تا این جایش منطق حکم می کند که از زحمت های مولفین وپدیدآورندگان کتاب قدردانی شود . مطمئن باشید پس از خواندن کتاب من هم به جمع بررسی کنندگان کتاب خواهم پیوست . تا همین جا از آقای آجودانی که هنوز ندیدم شان به خاطر تهیه ی این کتاب تشکرمی کنم . شاید این ایده ، فردا توسط دیگران یا گروهی ازهمین منتقدان گرامی تداوم وتکمیل شود . برای همه ، صبروشکیبایی وگشادگی صدر آرزو می کنم . راستش راقم این سطور ، داستان نویس ومنتقد ادبیات هستم . لطفا بابت این نوشته برمن خرده نگیرید . زیرا سعی کردم جانب انصاف را نگه دارم نه حواشی را .

  9. همان که درسطرهای بالا نوشتم .

  10. از شما که حسب ادعایتان داستان نویس هستید، انتظار نمیرود که نصاب سواد تان، چیزی کمتر از خودآزمایی ادبیات دوم دبیرستان باشد.اینکه شما می فرمایید باید پس از انتشار آثار ان را نقد کرد، اصالتا حرف درستی ست اما:
    با توجه به تصویر ذهنی ِ کتاب، و مقصود گردآورنده در که خبر آمده، می توان حضور برخی اسامی را مورد برسی رسانه ای قرار داد.از این جهت که در کتابی با چنین مختصات، میتوانست برخی اسامی نباشد.در نقد همینقدر بحث حضور و عدم حضور است و تفصیل آن می رود تا زمان انتشار!
    ببخشید.شما استاد هستید ولی خب نیاز به یاد آوری ست:
    واژه ی نیالائید نادرست است.املای درست آن آلاییدن و نیالاییدن است که انچه که شما نوشتید با «ئ» در هیچ فرهنگ مضبوط نشده!
    دوم آنکه واژه نقد و نسیه که آن را در برابر هم به کار گرفتید، از حیث معنا قرابتی ندارند و عموما نویسندگان زمانی، واژگان را به بازی می گیرند که بین آنها رابطه معنوی برقرار باشد.
    نقد-جدا کردن سره از ناسره – و دیدن محاسن و معایب اثر با آنچه که نسیه است فرق می کند و جمله در ساختمانی که شما بنا کردید، بلاوجه است.
    و ایی جمله تان:
    “تا همین جا از آقای آجودانی که هنوز ندیدم شان به خاطر تهیه ی این کتاب تشکرمی کنم”.
    خواننده در خوانش ِ این جمله، خصوصا وقتی به ندیدم شان میسرد، به علت نارسایی افعال، آهنگ کلام از دستش خارجی می شود.می شود اینطور نوشت:
    “تا همین جا، از آقای آجودانی به خاطر تهیه ی این کتاب تشکرمی کنم.البته راقم سطور هنوز موفق به دیدن نویسنده کتاب نشده است”.
    یا اینطور:
    “بنده هنوز آقای آجدانی را ندیده ام اما به خاطر تهییه ی این کتاب تشکر می کنم”
    در جمله بندی شما، اهنگ کلام به علت نارسایی فعل به هم می ریزد.
    و این جمله تان:
    “شاید این ایده ، فردا توسط دیگران یا گروهی ازهمین منتقدان گرامی تداوم و تکمیل شود”.
    در نوشته، دو اسم را زمانی با یک واو در کنار هم می آورند که یک فعل به هر دو اسم اصطلاحا بخورد.شیوه درست آن این است که تداوم یابد و تکمیل شود.در نخسه شما، یا تداوم بی مورد است(به خاطر فعل شود) و یا تکمیل ( به علت حضور تداوم)
    یک مثال درست، فارغ از این متن:مثلا اجرا و سپس اصلاح شود.شود هم به اجرا بر می گردد و هم به اصلاح.اما در مثال شما فقط به یک اسم بر می گردد.
    در این جمله تان که نوشتید:
    راستش راقم این سطور ، داستان نویس ومنتقد ادبیات هستم!!
    که اینطور باید نوشته شود:راستش، راقم این سطور، داستان نویس و منتقد ادبیات هست.(نه اینکه هستم)

    به نظر من شما جانب زبان فارسی و املا و ادبیات را نگه دارید به تر است!

  11. از آنجا که هی ادعایی ندارم، پس:
    امکان دارد در نوشته بالا، املای واژه ای را غلط نوشته باشم و یا ساختمان ادبی را رعایت نکرده باشم.متشکرم.

  12. واقعا چه مفاخری ! نصرت شاندیز – آجودانی (لطفالله ) و مریم پروین هاهاها . چه مفاخری ؟؟؟؟؟؟؟!!!!

  13. فکر میکنم این که برای مفاخرمون احترام قایل باشیم و براشون کتاب و پوستر و مجله بسازیم کار خوبی هست واین کتاب هم یکجور کتاب تاریخی محسوب میشه و خوندنش باعث میشه نسل های بعدی یک حس خود باوری برای رسیدن به مدارج عالی پیدا بکنن من بعنوان یه فعال صنعت غلامعلی سلیمانی بنیانگذار کاله رو یک اسطوره برای ایران میدونم فکر میکنم جای اسمش خالی بود تو این کتاب!!!

  14. همه اسامی قابل احترامند
    لکن نام جناب غلامعلی سلیمانی در راس این اسامی بسیار بسیااااااااااار خالیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *