هراز نیوز : مریم اکبرپور – روز اول فروردین بقعه مطهر امام زاده ابراهیم شهرستان آمل در جوار مزار شهدای این شهرستان میهمان عزیزی داشت .

حضور علامه دهر ، حضرت استاد آیت الله حسن حسن زاده آملی در صحن و سرای آستانه این امام زاده به نوروز امسال رنگ بوی دیگری عطا کرد .

در عظمت این عالم عارف وارسته باید چنین گفت از کلام خود ان استاد که :به درستى علم است كه سزاوارترين فضيلت ها به بزرگ داشتن و پيشترين آنها در استحقاق مقدم داشتن است . زيرا علم است كه مايه انتظام هر بلندى و بزرگى ، و ملاك هر كرامت و بزرگوارى ، و اوج هر سيادت و آقايى و مايه صحت و قوام هر خوشبختى است . به واسطه علم است كه آدمى در زندگى به بلندى منزلت و بعد از مرگ به پاداش بزرگ و ياد نيكو دست مى يازد و هموست كه با بارى انسان به گاه خيانت هم دوستان ، دوستى واقعى و به گاه بى اعتمادى به همه ناصحان مهربان ، مهربانى صميمى است و دانشمندان هستند كه وارثان پيامبران و سروران مسلمانان و خوانندگان مردمان به روز جزايند.

سید بزرگوارحاج  احمد ابراهیمیان پدر جوانمرد آملی مرحوم زنده یاد سید حسین ابراهیمیان که توفیق حضور و زیارت حضرت استاد را داشته اند به جهت خشنودی علاقمندان و اطلاع انها از سلامتی  و بهبود حضرت استاد این صحنه را با دوربین خود ثبت کرده و  برای هراز نیوز ارسال فرمودند که  از ذوق این برادر بزرگوار سپاس گزاریم .

از کاربران عزیز هراز نیوز درخواست می نماییم برای سلامتی کامل حضرت استاد علامه حسن حسن زاده املی و همچنین شادی روح جوانمرد  آملی،زنده یاد سید حسین ابراهیمیان سوره حمدی را قرائت فرمایند .

علامه  حسن زاده آملی

حسن زاده آملی

 

این شعر زیبا را هم از حضرت علامه به ساحت شما عزیزان تقدیم می نماییم .

عید حقیقی

 

علامه حسن زاده آملی:

 

مدان عید آن زمانی را که بر تن نو کنی جامه

 

بود عید آن که دور از خود نمایی خوی حیوانی

 

مرا امشب دلی شاد است اندر گوشه غربت

 

که می خواهد نماید هر زمان نوعی غزلخوانی

 

چرا خـوشـدل نـبـاشـد آن کـسی کـردنـد تـقـدیـرش

 

کـتـاب و درس و دانـش را ز لطـف حی سبـحانـی

 

چــه غـم ما را کـه اندر بر نباشد شربـت و شــکـر

 

کــه کــام مـا بــود شیــریــن هـمـی زآیات قــرآنــی

3 thoughts on “حضور علامه حسن زاده آملی روز اول فروردین در آمل + عکس و شعر استاد”
  1. افتخاری است برای شهر آمل و مردم آن، وجود حضرت علامه حسن زاده آملی و جوانمرد آملی سید حسین ابراهیمیان

  2. رزمندگان فراموش‌شدگان جنگ
    تاریخ ایران
    اگر از موضوع فراموش شده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عبور کنیم نوبت به رزمندگان جنگ می‌رسد. آن‌هایی که هشت سال جنگیدند و امروز در غبار زمان و سختی‌های زندگی فراموش شده‌اند. هر چند گروه زیادی از رزمندگان جنگ از فیض شهادت و جانبازی بی‌نصیب ماندند ولی تاثیرات پس از جنگ هنوز در روح و جسم آنان باقی مانده است. سوال اینجاست آیا سازمان‌های مسوول اقدامی برای پایش سلامت رزمندگان کرده‌اند؟ آیا رزمندگان دوران دفاع مقدس تسهیلات دریافت می‌کنند؟ آیا خانواده آن‌ها از خدمات رزمنده‌ای سرپرست خانوار بهره‌مند هستند؟ که پاسخ‌ها مشخص است! چرا که لایحه حمایت از ایثارگران سال‌هاست در کش و قوس مجلس و مجمع تشخیص مصلحت خاک می‌خورد.
    جانبازان همچنان به دنبال اثبات جانبازی
    بهتر است برای یک بار هم شده گروهی متخصص و کار‌شناس و دلسوز دور هم بنشینند و محاسبه کنند برای بازماندگان از جنگ چه اقداماتی انجام شده، وضعیت ترویج فرهنگ ایثار چیست؟ چقدر هزینه شده و چه پول‌هایی به بهانه‌های واهی هدر رفته است. کدام راه را اشتباه رفتیم و در کدام برنامه موفق بودیم. و سوال آخر اینکه ما بعد از شهدا چه کردیم.
    منبع: خبرگزاری مهر
    شنبه 1 مهر 1391 14:56
    http://mkhakpour9.persianblog.ir

  3. شب عید آمد آن عیدی که باشد عید سلطانی
    گروهی در سرورند و گروهی در پریشانی
    گروهی فارق از هر دو نه این دارند و نی آنرا
    به دل دارند با سلطانشان صد عید سلطانی
    بچشم پاک بینشان بغیر از آشنای دل
    هرآنچه در نظر آید نبینندش مگر فانی

    حضرت علامه حسن زاده آملی (روحی فدا)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *