هراز نیوز- ابوالفضل بادپا – مراسم کلنگ زنی از خیابان جدیدی که از تقاطع بلوار طالقانی به بلوار امام خمینی (ع)متصل می شودامروز یکشنبه با حضور مهندس هاشمی معاون عمرانی استانداری مازندران و مسوولان محلی در آمل برگزارشد .
نکته جالب این مراسم دعوت از علی عزیز کمالی خبرنگار باتجربه آملی برای قرار گرفتن در صف مسئولان و به زمین زدن کلنگ این پروژه بود .
دیگه اقای کمالی رادرسطح ایران می شناسن
تاقلب خبرگزاری فارس هم می شناسن.
جالبه کلنگ در دست یک خبرنگار…. چقدر راحت قلم رو با کلنگ عوض می کنند…. نتیجه این میشه که طرف از اول کلنگ به دست بوده الکی ژست قلم به دستان رو می گرفته…. کلنگ به دستی بیشتر بهشون میاد!!!!!!!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
هَلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ … مگر پاداش احسان جز احسان است .؟!
رزمندگان فراموششدگان جنگ
تاریخ ایران سه شنبه 29 اسفند 1391
اگر از موضوع فراموش شده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عبور کنیم نوبت به رزمندگان جنگ میرسد. آنهایی که هشت سال جنگیدند و امروز در غبار زمان و سختیهای زندگی فراموش شدهاند. هر چند گروه زیادی از رزمندگان جنگ از فیض شهادت و جانبازی بینصیب ماندند ولی تاثیرات پس از جنگ هنوز در روح و جسم آنان باقی مانده است. سوال اینجاست آیا سازمانهای مسوول اقدامی برای پایش سلامت رزمندگان کردهاند؟ آیا رزمندگان دوران دفاع مقدس تسهیلات دریافت میکنند؟ آیا خانواده آنها از خدمات رزمندهای سرپرست خانوار بهرهمند هستند؟ که پاسخها مشخص است! چرا که لایحه حمایت از ایثارگران سالهاست در کش و قوس مجلس و مجمع تشخیص مصلحت خاک میخورد.
جانبازان همچنان به دنبال اثبات جانبازی
ولی ماجرای بعد از جنگ همین جا به پایان نمیرسد. در این میان دهها هزار جانباز شیمیایی و اعصاب و روان که مدرکی برای اثبات قربانی بودن خود ندارند سالهاست در انتظار رای کمیسیونهای پزشکی بنیاد شهید هستند تا جانبازی خود را اثبات کنند. در این میان تعداد زیادی از این جانبازان در این سالها غریبانه شهید شده و نامشان هیچ گاه به عنوان شهید ثبت نشده است.
سید هادی کساییزاده: هنوز جنگ ادامه دارد
بله ما داریم در مورد مشکلات رزمندگان، جانبازان و جامعه پس از جنگ تحمیلی سخن میگوییم.
ما از هشت سال جنگ تحمیلی سخن میگوییم که ۲۲ سال از آن گذشته ولی آثارش همچنان باقی است . آری هنوز آثار جنگ باقی است انگار هنوز جنگ ادامه دارد. وقتی صدای نعرههای جانباز اعصاب و روان را از خانه اجارهای در یافتآباد میشنوم، وقتی دستان پینه بسته همسر جانباز ۵ درصد شیمیایی در شالیزار را میبینم که برای تامین داروی همسرش کار میکند به خود میگویم آری هنوز جنگ ادامه دارد.
تعطیلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت . خالی بسیاری از سازمانهای مسوول همچنان به چشم میخورد.
بهتر است برای یک بار هم شده گروهی متخصص و کارشناس و دلسوز دور هم بنشینند و محاسبه کنند برای بازماندگان از جنگ چه اقداماتی انجام شده، وضعیت ترویج فرهنگ ایثار چیست؟ چقدر هزینه شده و چه پولهایی به بهانههای واهی هدر رفته است. کدام راه را اشتباه رفتیم و در کدام برنامه موفق بودیم. و سوال آخر اینکه ما بعد از شهدا چه کردیم.
منبع: خبرگزاری مهر
شنبه 1 مهر 1391 14:56
http://mkhakpour9.persianblog.ir
اقای کمالی باعث افتخار شهر امل همیشه باذهنی باز وتفکری روبه فراسو درراستای توسعهد شهر امل همیشه درکوشش وتلاش هستند
خسته نباشید به این مردبرگزیده قلم به دست شهر امل
پس اگه شما امثال شما الان کلنگ این افتتاحیه را می زدین باید مرد چذاب هفته ومرد خدمتگزار سال این جور لقب هارابه خودتون نسبت می دادید اقای کمالی به جد مایه افتخار مردم امل ومازندران دراصحاب رسانه وخبرهستند وان شالله ایشان رادرصحنه های بالای افتخارببینیم.
وقتی کلنگ زنی افتتاحیه جناب آقای علی قاسمی را میبینم به یاد 15 فروردین و میزگرد نقد عملکرد شوراس شهر آمل می افتم که آیا آنجا هم جناب قاسمی کلنگ افتتاحیه را خواهند زد یا کلنگ اختتامیه را
آقاي كمالي جزء خبرنگاران دلسوز و دوست داشتني مي باشد انشالله هميشه موفق باشه