رياست بنياد بين المللي علوم وحياني اسرا

حاج مرتضي ‌واعظ‌ جوادي آملی
متولد سال  1337  شهر  آمل  و استان مازندران

سوابق مديريت
مدير مدرسه‌ علميه ‌امام‌حسن عسکري‌(ع) آمل از سال 1384
عضو کميسيون فرهنگي شوراي عالي انقلاب فرهنگي از 1385
رياست موسسه فرهنگي تحقيقاتي اسراء از سال1372
ريیس و عضو هیئت علمی پژوهشكده علوم وحياني معارج از سال 1386
عضو مجمع عالي حکمت اسلامي از زمان تاسيس
رياست مركز نشر اسرا از سال 1384
رياست موسسه آموزش عالي امام حسن (ع)
صاحب امتياز و مدير مسئول فصلنامه اسراء

سوابق تحصيلي:
دانشگاهي: ليسانس حقوق
حوزوي:سطح چهار (دکترا ) (در حال داوري رساله)
سيزده سال درس خارج حوزه

سوابق تحقيق و پژوهش:
تأليفات: کتاب فلسفه ‌زيارت و آئين آن
مقالات پژوهشي 17 مقاله : (دوره تقريرات درس اشارات حضرت‌آيت‌الله‌جوادي‌آملي، مباحث قرآني، مقاله عرفاني توفيقيه اسماء (عرفاني)، مقاله حكومت صالحان ؛ مباني حکومت اسلامي _ مباني عرفان اسلامي )

سوابق تدريس:
تدريس حوزوي به مدت حدود پانزده سال (دروس سطوح عالي حوزه بخصوص فلسفه و عرفان) و تدريس در جامعه الزهرا و دانشگاه مفيد
تدريس دانشگاهي به مدت ده سال در دانشگاه هاي قم ، تهران و مازندران

سوابق تبليغ:
سابقه 21 سال تبليغ در داخل و خارج کشور
ارائه سخنرانی در جوامع علمی و دانشگاهی
حدود 10 سفر تبليغي به خارج از ايران (ژاپن ؛بلاروس، اندونزي , آلمان ؛ امارات و…)

یاد آور می شود :وی محرم امسال به مدت ده شب در حسینیه هدایت آملی (تکیه آملی ) آمل از ساعت 20/30 تا  21/30

با موضوع تعظیم رسول الله (ص) در پرتو نهضت ابا عبدالله (ع) سخنرانی می نماید .

58 thoughts on “آشنایی با حاج مرتضی جوادی آملی فرزند علامه جوادی آملی”
  1. العلما امتی افضل من انبیا بنی اسراییل

  2. چه اصراری دارید همه نظرات رو منعکس کنید؟؟؟ کمتر چنین انعکاس نظراتی را در سایتها می بینیم

  3. حجت الإسلام «مرتضی جوادی آملی» (فرزند آیت الله جوادی آملی) در مقاله ای (با عنوان «جایگاه مذاکره و منطق آن در اسلام») ادعا کرد که امام حسین (ع) با «عمر سعد» مذاکره کرده است!
    ⏪این در حالی است که مقام معظم رهبری (چند وقت قبل در دیدار با اعضای نیروی دریایی سپاه) گفته بودند که «امام حسین» و «عمر بن سعد»، «مذاکره» به معنای امروز یعنی «معامله» نکردند بلکه به طرف مقابل خود «نهیب» زدند و آنها را «نصیحت» به خداترسی کردند.
    ⏪حتی مقام معظم رهبری (درباره افرادی که این حرف ها را می زنند) تعابیر «ساده اندیشی» و «نگاه عوامانه» به کار بردند و فرموده اند: چنین تحلیلی درخصوص مسائل تاریخ اسلام و مسائل کشور، نهایت «ساده‌اندیشی» است … متأسفانه عده‌ای برای توجیه مذاکره‌ی جمهوری اسلامی ایران با شیطان بزرگ، با نگاهی «عوامانه»، اینگونه مسائل را در روزنامه‌ها، سخنرانی‌ها و فضای مجازی مطرح می‌کنند، که کاملاً «اشتباه» است … حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ایران هیچ مخالفتی با اصل مذاکره با کشورها، اعم از اروپایی و غیراروپایی ندارد، خاطرنشان کردند: اما در مورد «آمریکا» موضوع متفاوت است زیرا آنها تعریفی که از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، به معنای نفوذ و باز کردن راه برای تحمیل است.
    همچنین ایشان، چند وقت پیش نیز نامه ای در حمایت از آقای «هاشمی رفسنجانی» منتشر نموده بود

  4. سوال اول من این است که صرف این که جناب رهبری فرمایشی در یک موضوع داشته باشند به معنای صحت آن و عدم صحت سخنان دیگران است که شما با یک ” این در حالی است که مقام معظم رهبری ……. ” بحث را خاتمه می دهید؟!
    ثانیا فرمایش جناب رهبری با نهایت احترام به ایشان خلاف نصوص و متون مأثور از سخنان امام حسین علیه الصلاة و السلام در واقعه عاشورا است و فرمایش جناب حاج آقای مرتضی جوادی آملی با واقعیت سازگارتر است . صراحتا در متون وجود دارد که حضرت تا جایی که می شد برای جلوگیری از فتنه و شکسته شدن حرمت ماه های حرام مذاکره و چانه زنی یا همان بده بستان به معنای امروزی کردند . حتی در آخرین مرحله فرمودند که من در بلادی خارج از بلاد مسلمین زندگی کنم و … .
    این نوع نگاه جناب رهبری یک نوع نگاه انتزاعی و برای سامان مند کردن یک مجموعه اندیشگی از افکار ایشان است که بعضا با حقایق تاریخی سازگار نیست.
    ضمنا جناب استاد مرتضی جوادی آملی شخصیتی فرهیخته و فراتر از جناح بندی های سیاسی یا دلدادگی بی شرط به برخی افرادی است که در برخی کامنت ها از آن ها نام برده شده است.

  5. یعنی اگر ولایت رو قبول نداشته باشه آدم بدی خواهد بود. مگر می شود یک نفر هرچی میگه درست باشه اخه یه خورده ادم فکر کنه میفهمه که این تفکر تهش نا کجا آباد هست. این گونه تفکرهای داعشی هست که جوونا رو از دین فراری میده.

  6. انشاالاه همه اهل بصیرت و رهرو ولایت باشند

  7. سلام خوشحال میشم این مستندات تاریخی موافق بیانات استاد مرتضی جوادی را برای من بفرستید تا مورد مداقه قرار گیرد

  8. هیچ کس به بصیرت و بینش حضرت آقا (مقام معظم رهبری) نمی رسه این رو مطمین باشید
    فقط مروری بر گذشته کافی است

  9. سلام ادرس دقیق ایشون یا پدرشون رو برام بفرستید شما گفتید همسایتون هست

  10. خدمت حضرت ایت اله حاج مرتضی املی سلام ما هرچه داریم ازبرکت ولایت داریم

  11. من از ارادتمندان حضرت آیت الله خامنه ای بوده و هستم و خواهم بود . خدا را شکر نسبت به آیت الله جوادی آملی هم ارادت ویژه ای دارم و امشب در این شب قدر عزیز خدا را قسم می دهم به مقام با عظمت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف که هر که با پرچمدار تشیع سید علی خامنه ای عزیز زاویه دارد مورد تأدیب قرار بدهد.

  12. ✍️ مصاحبه آقای مرتضی جوادی (آقازاده علامه جوادی آملی) را با سایت جماران خواندم/ بله؛ طبعاً باید فضای جامعه، برای انتقاد و گفت‌وگوی آزاد، فراهم باشد.

    این توقع وجود ندارد که آقای مرتضی جوادی هم مثل این‌بنده فکر کند. ایشان می‌تواند نظرات خودش را بگوید و از آقای «علوی بروجردی» به‌عنوان یک الگو برای روحانیت نام ببرد! البته به‌نظر بنده هم، روحانیت باید از برخی اخلاقیات آقای علوی مانند «ارتباط با اقشار مختلف» و «در میان مردم بودن» الگو بگیرد؛ اما با همهٔ این‌ها، ایشان را الگوی کاملی نمی‌دانم و نقدهایی به ایشان دارم که اکنون، مجال و قصد پرداختن به آن‌ها را ندارم.

    واضح است که مخالفتی با فضای آزاد برای نقد، گفت‌وگو و اعتراض نداریم چراکه اساساً آن‌را حق شرعی و طبیعی مردم می‌دانیم؛ اما این آزادی‌ها هم حدّی دارد و طبعاً مادامی‌است که به آشوب‌گری در خیابان و اقدام در جهت براندازی نظام اسلامی نیانجامد. ضمناً ثابت کرده‌ایم که هرگاه اعتراض‌هایی همراه با استدلال منطقی وجود داشته، هیچ‌گاه از گفت‌وگو فرار نکرده‌ایم.

    این‌بنده به اندازه خودم، حاضر بوده و هستم تا با گروه‌های مختلف، گفت‌وگو کنم و این ادعا را، با چندهزار ساعت گفت‌وگوی زنده در شبکه‌های اجتماعی مجازی، عملی ساخته‌ام.

    مجدداً تأکید می‌شود که جنس نقد این‌جانب به آقای مرتضی جوادی آملی، متفاوت از نقد برخی هم‌قطارهایم است.

    بنده مشخصاً از ایشان سؤالاتی دارم:

    آقای مرتضی جوادی!
    شما به‌عنوان نزدیک‌ترین شخص به علامه جوادی آملی، آیا برای خود، سهمی در سقوط اخلاقِ جامعه قائل هستید؟! آیا مجموعه تحت مدیریت شما، برنامهٔ مشخصی برای ارتقاء دینِ مردم داشته‌است‌؟ لطفاً بفرمایید غیر از ساختمان‌سازی و چاپ کتاب که به‌نوبه خود نیاز و مفید است، چه‌مقدار برای این نسل، کار و تلاش داشته‌اید؟! به‌عنوان یک استاد حوزه و روحانی فاضل، بفرمایید که چندساعت در هفته، پای حرف مخالفین دین یا نظام نشسته‌اید و پاسخ‌گو بوده‌اید؟! آیا لاأقل ۵۰ ساعت گفت‌وگوی صوتی با مخالفین دین و نظام از شما وجود دارد؟ آیا پتانسیل ایجاد کرسی آزاداندیشی در مؤسسات خودتان را نداشته‌اید؟ اگر موانعی وجود داشته، دقیقاً بفرمایید چه مانعی بوده که در فتنه اخیر، مجموعه شما، حتی یک کارِ فرهنگی در راستای رفع شبهات و هجمه‌ها علیه اسلام و نظام، ارائه و تولید نکرده‌است؟

    ضمناً خوب‌است این پرسش‌ها را نسبت به آقایی که او را الگو معرفی کرده‌اید هم پاسخ دهید. آقای علوی، برای نسل ما و برای تربیت طلابی همانند آیت‌الله بروجردی چه کرده که به‌جای پاسخ‌گو بودن در مقابل امکاناتی که دارند، در مقام مطالبه‌گری ایستاده اند. چرا مجموعه ایشان هیچ کاری برای نسل امروز نکرده اند. چرا ۲۰ نفر طلبه باسواد و مجهز به فضای رسانه تربیت نکرده اند؟! برای سوالات دختران نسل امروز چه قدمی برداشته اند؟

    آقای مرتضی جوادی!
    پرسش‌هایی که نسبت به شما طرح شد، از آن‌جهت است که خود را معتقد به نظام و دلسوز آن می‌دانید و بحمداللّه امکانات بسیار خوبی هم دارید؛ هرچند در آن مصاحبه، مدعی شدید که امکانات در دست دیگران است!

    چگونه بپذیریم که بودجه، توان و امکانات‌تان، حتی برای تولید لاأقل چند کلیپ و نوشته و یا انجام تعدادی گفت‌وگو با مخالفین، (در فتنه‌ای که مدتی‌است بخش‌هایی از کشور را درگیر خود ساخته و هزینه‌های جانی و مالی، سیاسی و اجتماعی به‌بار آورده)، کفایت نمی‌کند؟!

    جای بسی شگفتی است که امثال شما، علی‌رغم این‌که امکانات عظیم دارید و در مواقع حساس هم کمکی به نظام نمی‌کنید، دست پیش را می‌گیرید و به‌جای پاسخ‌گو بودن، در مقام مطالبه‌گری، ژست منتقد به‌خود می‌گیرید!!!

    احتمالاً می‌دانید؛ اگر هم نمی‌دانید، خوب‌است بدانید که امثال ما، ارزش کل امکانات رسانه‌ای‌مان، به ۱۰ میلیون‌تومان هم نمی‌رسد؛ ولی به‌اندازه خودمان، تلاش کرده‌ایم و إن‌شاءاللّٰه این تلاش‌ها را ادامه خواهیم داد؛ اما شما با آن‌همه امکانات، چگونه می‌توانید مدعی شوید که از امکانات، محروم هستید؟!

    اگر شما «محروم» محسوب می‌شوید، پس امثال ما ، چه نامی می‌توانیم برای خودمان بگذاریم؟ دقیقا بفرمایید از کدام امکانات محروم هستید که نمیتوانید کار موثری انجام بدهید؟

    بیایید یک‌بار هم که شده، خودمان را ارزیابی کنیم تا ببینیم پس‌از انقلاب، برای این انقلاب (نه مجموعه خودمان)، چه کرده‌ایم؟

    بیایید همه‌باهم قصور و اشتباهات‌‌مان را گردن بگیریم و همه‌باهم جهت جبران نقائص‌مان همت بورزیم.

    بدانید هیچ‌کس از شما نمی‌پذیرد که بگویید «امکانات دست دیگران است»!

    خواهشمندیم تلاش کنید تا اندیشهٔ علامه جوادی آملی را در جامعه منتشر سازید و نگذارید این تفکر، صرفاً در کتابخانه طلاب بماند.

    امیدواریم در جهت رفع و حل بخشی از مشکلات جوانان امروز، در مجموعه تحت مدیریت‌تان پیش‌قدم شوید.

    📝کانال شیخ فرهاد فتحی↙️
    https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1

  13. عرض ادب و احترام بنده دکتر علی شفیعی بجندی حقوقدان از تهران و از جانبازان دفاع مقدس نیاز مبرم جهت دیدار با جنابعالی را دارم .لطفا راهنمایی فرمایید ..ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *