امضا تفاهم نامه همکاری میان علوم و تحقیقات آیت ا… آملی و پژوهشکده شمال کشور-انستیتو پاستور ایران
در یک نشست دو جانبه ، تفاهم نامه همکاری مشترک علمی- پژوهشی به امضا دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت ا… آملی و دکتر محسن آسوری رییس پژوهشکده شمال کشور- انستیتو پاستور ایران رسید .
دکتر فاضل لاریجانی حسن همجواری با پژوهشکده شمال را زمینه ساز تحولات پژوهشی آینده برای دانشگاه دانست و گفت : واحد علوم و تحقیقات آیت ا… آملی در راه اندازی پژوهشکده گیاهان دارویی و مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان از مساعدت پژوهشکده شمال کشور بهره خواهد برد .
وی وجود آزمایشگاه های مجهز کلینیکی انستیتو پاستور را برای تکمیل حلقه های راه اندازی آزمایشگاهی تخصصی مربوط به رشته داروسازی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد : عقد تفاهم نامه فی مابین مشترک دانشگاه و پژوهشکده مثبت بوده و زمینه ساز تکمیل شدن چرخه ایده به تولید خواهد شد .
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت ا… آملی بااشاره به اینکه راه اندازی رشته های پزشکی و داروسازی ازجمله آرزو ها و نیاز های دیرینه شهروندان آملی و هم استانی های عزیزمی باشد بیان داشت : راه اندازی رشته دکتری داروسازی دراین دانشگاه، به تایید وتصویب نهایی وزارت بهداشت رسیده است .
این مسوول با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی هم علوم وتحقیقات و هم بین المللی است از ایجاد مراکز تحقیقاتی دیگر از جمله آزمایشگاه ملی و نیز مرکز مطالعات علوم اسلامی در آینده نزدیک خبر داد.
لاریجانی با اذعان به این نکته که همواره معتقداست اعتبار و سرمایه اصلی دانشگاه وجود اساتید فرهیخته و محقق آن می باشد اظهار داشت :این واحد دانشگاهی برخوردار از وجود اساتید با رزومه پژوهشی بسیار قوی می باشد .
وی افزود :اساتید این واحد مقالات بسیار زیادی را در ژورنال های معتبر جهانی به چاپ رسانده اند.
دکترمحسن آسوری، رییس پژوهشکده شمال کشور، شهرستان آمل نیزبا ابراز خرسندی از عقد تفاهم نامه مشترک با دانشگاه اظهار داشت : دانشگاه علوم وتحقیقات آیت ا…آملی با داشتن تعداد زیادی از اعضای هیات علمی ، آزمایشگاه ها و کارگاه های متعدد و مجهز و فضای بکر و وسیع از پتانسیل عظیمی برای اجرای برنامه های پژوهشی و تحقیقاتی برخوردار است .
وی نتیجه عقد این تفاهم نامه مشترک را برای اجرای برنامه های پژوهشی فی مابین ، پایان نامه های کاربردی و طرح های تحقیقاتی مورد علاقه طرفین، بسیار کارآمد و موثر دانست .
آسوری گفت :پژو هشکده شمال تنها شعبه پاستور در سطح کشور می باشد و این انستیتوی بزرگ هیچ شعبه دیگری در ایران ندارد.
وی ادامه داد : این پژوهشکده جهت ارائه خدمات به 5 استان شمالی کشور (اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و سمنان) در سال 1373 و به همت جمعی از خیرین شهرستان آمل تاسیس شد.
رییس پژوهشکده شمال کشور اظهار داشت : پژوهشکده در 6 حوزه پژوهش، تولید، ارائه خدمات تشخیصی تخصصی، آموزشی، مرکز رشد و رایانش زیستی فعالیت دارد.
شایان ذکر است در این مراسم خانم دکتر اخوان، رییس مرکز تحقیقات سلولی- مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آقای دکتر گردانه از اعضای هیات علمی ژنتیک مولکولی علوم و تحقیقات آیت الله آملی ،دکترسید محمد وحدت، معاون پژوهش و فناوری ،
دکتراسماعیل فتاحی رییس دانشکده صنایع غذایی علوم و تحقیقات آیت الله آملی ، احمدی، مدیر پژوهشی و صادری از محققین ژنتیک پژوهشکده شمال کشور حضور داشتند.