هراز نیوز : محمد قنبر نیا  دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی در وبلاگش نوشت :نهم شهریور ماه در وبلاگ دل نواز متعلق به آقای دکتر غلامعلی رنجبر طی مطلبی انتقادی و با قلمی تند به ارتقا واحد دانشگاهی آیت الله آملی به واحد علوم و تحقیقات تاخت که اتفاقا در پایگاه خبری بلاغ هم کاور شد .

همچنین در این یادداشت کوتاه دکتر فاضل لاریجانی ریاست واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی هم مورد هجمه قرار گرفت . که به عقیده نگارنده  غیر منصفانه و متعصبانه بود که دست بر قضا با واکنش  روابط عمومی واحد علوم تحقیقات آیت الله آملی رو به رو و تا حدودی از این هجمه  کاسته شد.

بماند که اطلاعات اشتباه نوشته آقای رنجبر  به قدری واضح بود که برای هر مخاطب عامی هم  تعجب آور است  که چگونه یک استاد دانشگاه و فعال علمی از تحولات استان خود بی خبر است!!

 

اما استاد ارجمند آقای رنجبر خطر اصلی این نیست که شما با اطلاعات غلط یادداشتی نوشته که اتفاقا بدون بررسی صحت آن در پایگاه خبری ارزشی مانند بلاغ هم کاور می شود بلکه مخاطره مهم نوع دیدگاه شماست که به روشنی در قلمتان واضح است دیدگاه متعصبانه شما به ساری و شهر خودتان این مفهوم را میرساند که هر کس باید فکر خودش باشد و بر فرض اگر شخصی به مقامی رسید به جای رسیدگی به مناطق محروم اول باید به فکر شهر خود باشد..!

 

حال گذری بر نقد شما خواهیم زد…

 

شما معتقدید که نباید امکانات اموزشی از مرکز استان خارج شود و حتی مثال اوردید که در فلان شهر در فلان دانشگاه اجازه ی خروج حتی یک دانشکده را هم ندادند.!

 

استاد با اجازه تان نقدی بر نقدتان میزنم و کلام را به پایان میرسانم

 

اولا بر فرض که گفته ی شما در مورد انتقال واحد علوم تحقیقات از ساری به امل درست باشد که مشخص شد اینگونه نبود و در واقع مازندران صاحب دو واحد علوم تحقیقات شد اما اگر هم اینگونه بود خب چه نقدی بر ان وارد بود که اینگونه بر دکتر فاضل لاریجانی تاختید و قلمتان رو تیز به رویشان گرفتید ایا نه اینکه انقلاب ما و قانون ما بر مبنا عدالت بنا شده است؟ایا دانشجویان شهر های امل و نور و محمود اباد و چالوس و تنکابن نباید از امکانات اموزشی برخوردار باشند و تنها همه امکانات باید محصور در مرکز استان باشد؟به عقیده ی این دانشجو اگر دیگر شهر ها اجازه ی خروج حتی یک دانشکده را هم نمیدهند کار بس اشتباهی است و گناهشان بر دامن خودشان است.

 

نقد دوم این است که ما همه مسلمانیم و همان طور که میدانید تعصب در اسلام به شدت نهی شده اگر همه بخواهیم به فکر قوم و خویشاوندان خود باشیم چگونه میتوان شرایط یک جامعه منتظر را فراهم کرد؟

 

نه اینکه چون دانشجوی واحد علوم تحقیقات ایت الله املی هستم بر موضع شما نقد میگیرم!

قبول دارم که کور سویه هایی از نقد شما صحیح است اما اگر حتی دانشجوی واحد ایت الله املی هم نبودم باز هم با موضع شما موافق نبودم چون معتقد به این پیام اسلامم که نباید عدالت را فدای تعصب کرد

 

موفق ودر پناه حق

 

دانشجوی آزاد اسلامی

One thought on “احساسات متعصب نخبگان خطر آفرین است..!/نقدی بر اظهارت غلامعلی رنجبر”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *