هراز نيوز: در این اطلاعیه که با تیتر «نهاد های امنیتی فردی که در فدراسیون شنا بوده را رد صلاحیت کرده اند» منتشر شده، بدون اینکه نامی از رئیس فدراسیون شنا برده شود، نوشته شده است: «وزارت ورزش و جوانان از رسانه های گروهی خواست نسبت به انعکاس برخی اخبار با دقت بیشتری عمل کنند.
به گزارش خبرآنلاین؛ بعضی رسانه ها مبادرت به درج مصاحبه و خبر از چگونگی عزل در یکی از فدراسیون های ورزشی نموده اند. به اطلاع می رساند فردی که در فدراسیون شنا مشغول بوده است هیچگاه ابلاغ رسمی را در فدراسیون مورد نظر نداشته واز ابتدای کار به دلیل داشتن تخلفات و عدم صلاحیت لازم توسط نهاد های امنیتی رد صلاحیت شده و لازم بود جهت سامان بخشی این رشته مهم وپایه ورزشی هر چه سریع تر سرپرست آن تعیین گردد.لذا از رسانه های گروهی در خواست می شود در جهت رسالت اطلاع رسانی از درج این گونه اخبار پرهیز کنند.»
وزارت ورزش در حالی چنین واکنشی نشان داده و رئیس سابق فدراسیون را از نظر نهادهای امنیتی فاقد صلاحیت دانسته که این شخص حدود دو سال در راس فدراسیون شنای ایران بوده. رئیس سابق فدراسیون شنا که سایت وزارتخانه حتی نامی از او نیاورده ! از نایب رئیس کنفدراسیون شنای غرب آسیا که حالا گفته می شود صلاحیت لازم نظارتی را نداشته و به همین دلیل عزل شده است.او که تا همین دو هفته قبل مقرب ترین رئیس به معاون رئیس جمهور در سازمان تربیت بدنی بود رئیس مخلوعی که در دو سال ریاست قانونی اش بر فدراسیون شنا ، بیش از 50 سفر بین المللی با مجوز شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی داشته .و حالا سئوال اینجاست که چنانچه بپذیریم اتهامات علیه رئیس سابق فدراسیون شنا درست باشد ، او چگونه در مجمع این فدراسیون از 45 رای، 44 رای را به خود اختصاص داد؟
آن هم در مجمعی که قبل از تشکیلش وحید مرادی و بسیاری از رقیبان آیت اللهی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتقادهایی فراوان علیه سرپرست وقت فدراسیونش مطرح کرده بودند . راستی چرا در همان زمان به ابهامات نظارتی در این باره پاسخی داده نشد؟ آیا آن زمان در یک دذستگاه دولتی تخلفی صورت گرفته یا امروز به اسم نهاد های نظارتی ، تصمیمی توجیه می شود؟ این ها همه ابهاماتی است که شاید بد نباشد ، متولیان جدید ورزش کشور چنانچه ورزش دوستان را غریبه نمی دانند ، برای شان پاسخی مکتوب داشته باشند.