‌ميهن‌دوستي مردم مسلمان ايران، حسي است که در درستي آن شکي نيست اما گاه فرصت‌طلبان با سوءاستفاده از اين حس پاک، اهداف شخصي خود را دنبال مي‌کنند.

 

به گزارش هراز نیوز به نقل از گروه بين‌الملل مشرق: چند روزي است ايرانيان، همزمان با ليالي قدر، پيام‌هاي مختلفي را از طريق گوشي‌هاي همراه، ايميل‌ها و شبکه‌هاي اجتماعي براي يکديگر ارسال مي‌کنند مبني بر اينکه با مراجعه به يک وبگاه، به “خليج فارس” در مقابل اصطلاح جعلي “خليج ع ر ب ي” رأي دهيد.
اين در حالي است که هيچ‌يک از ايرانياني که اقدام به رأي‌دادن در اين وبگاه مشکوک کرده‌اند از هويت مالک و گرداننده آن اطلاعي ندارند.
خبرنگار مشرق براي بررسي ماهيت اين اقدام و پشت پرده آن با مهندس رضا هاشمي، متخصص حوزه امنيت فناوري اطلاعات گفت‌وگو کرد.
هاشمي که موفق به کشف هويت گرداننده اين سايت شده است، با تأکيد بر اينکه اين‌گونه وبگاه‌ها اصلاً هيچ اعتباري ندارند و تنها از احساسات وطن‌دوستانه ايرانيان سوءاستفاده مي‌کنند، گفت: تکرار زياد دعوت به رأي‌دهي در اين سايت از سوي ايرانيان در قالب پيامک، رايانامه و شبکه‌هاي اجتماعي باعث شد تا آن را مهندسي معکوس کرده و اطلاعات جالبي استخراج کنم.
وي ادامه داد: متأسفانه برخي بدون اطلاع از نيات صاحب اين قبيل سايت‌ها که کم هم نيستند اقدام به ورود و رأي دادن مي‌کنند در حالي که در اصل، ايراني‌ها با اين کار، تنها با چند ميليون بازديد از صفحه وب مزبور و با کليک‌هاي خود بر روي تبليغات و لينک‌هاي آن، پول را به جيب کسي وارد مي‌کنند که از احساسات آنها استفاده ابزاري کرده است.
اين صاحب‌نظر حوزه فناوري اطلاعات با اشاره به اينکه صاحب اين سايت، يک جوان فعال 27ساله اهل سوريه به نام “هُمام القـُراني” است که در مالزي به کار در چند شرکت اشتغال دارد و از مخالفان حکومت بشار اسد است که احتمالاً به علت تحولات جاري در کشور سوريه، از ايران دل خوشي ندارد، گفت: وي هر موقع اراده کند نتايج را دستکاري مي کند تا ايرانيان بيشتري به رأي گيري تشويق شوند و در نهايت هم اگر بخواهد در يک اقدام انتقام‌جويانه نتيجه مورد نظر خودش را برنده اعلام مي‌کند و ممکن است براي آن خبرسازي هم بکند اما اين در حالي است که به احتمال بسيار زياد، نسبت آراي داده شده، جعلي است.
وي تصريح کرد: اطلاعات “ثبت دامنه” و “مالک” اين سايت با استفاده از خدمات “محرمانگي دامنه” به صورت “مخفي” در آمده است که جزئيات آن، با استفاده از برخي تکنيک‌ها کشف شد.
اين کارشناس ارشد حوزه آي‌تي همچنين تأکيد کرد؛ همان گونه که افراط در ترويج اين قبيل اقدامات مشکوک، مذموم است، بايد مراقب بود تا مقابله با اين پديده‌ها به پديده هايي همچون عرب‌ستيزي و اختلاف بين مسلمانان و تفرقه بين ايرانيان و ديگر ملل منطقه نينجامد.
مهندس هاشمي در ادامه، اطلاعات زير درباره مالک اين وبگاه مشکوک را در اختيار مشرق قرار داد:
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *