هراز نیوز :استاندار مازندران در کارگروه راه دسترسی به منطقه گردشگری بلیران و برخی از روستاهای منطقه دشت سر و  واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی با بیان اینکه از سه میلیون هکتار جنگل‌های شمال کشور، بیش از 30درصد آن کاهش یافته است، تصریح کرد: این روند نباید دیگر تکرار شود بنابراين مي توان روش‌های سخت‌افزاری ديگري مانند ساخت پل يا تونل، برای ایجاد راه دسترسی مدنظر قرار گیرد.

سید علی‌اکبر طاهایی، استاندار مازندران همچنین در جمع اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در آینده می تواند پیشگام برنامه های پژوهشی باشد

طاهایی  با اشاره به اینکه امروز پژوهش‌های دانشگاهی باید بتواند مشکلات جامعه را رفع کند، اظهار داشت: مقاله‌ای ارزش دارد که بتواند به شکوفایی دانش بومي استان منجر شود.

وی اظهار داشت: اگر پژوهش هاي اساتيد ودانشجويان بتواند مشکلات جامعه را واكاوي و رفع کند آنگاه به اهداف خود در این زمینه دست یافته‌ایم.

طاهایی با اشاره به اينكه دانشگاه آزاد اسلامي واحد آیت الله آملی  می‌تواند در ایجاد رشته‌های میان رشته و آینده پژوهشی در استان پیشگام باشد، گفت: مراكز علمي و دانشگاهي می‌توانند با ایجاد موسسات پژوهشی میزان آسیب‌های وارد شده به کشاورزان را کاهش دهند.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه امروز انباشت زباله طي سال‌های گذشته از مشکلات و معضلات بزرگ استان به شمار می‌رود، بیان کرد: دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل برای رفع این معضل از طریق نانو اعلام آمادگی کردند که در این راستا سه میلیارد ریال اعتبار پژوهشی در اختیار آنان قرار گرفته است.

وي با اعلام اینکه امروز که می‌خواهیم از زباله تولید برق انجام دهیم باید دید چند استاد دانشگاه به عنوان ناظر می‌توانند در این پروژه حضور داشته باشند، افزود: رسیدن به این هدف‌گذاری که مي توان از تمامی رشته‌ها برای توسعه مناطق مازندران استفاده کرد، مدنظر استان قرار دارد.

طاهايي در ادامه با بیان اینکه از سال‌ها پیش در جریان مشکلات راه دسترسی این واحد دانشگاهی بوده است، گفت: رفت‌وآمد متعدد دانشجويان این دانشگاه برای اهالی روستاهای مسیر ممکن است مشکلاتی را ایجاد کرده باشد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه باید راهی برای تامین خواسته دانشگاه یافت شود، افزود: نباید احداث جاده و راه دسترسي از میزان جنگل‌های استان بکاهد.

 

One thought on “استاندار مازندران :پل یا تونل آری تخریب جنگل خیر”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *