هرازنیوز :در دیدار استاندار مازندران با اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی با اشاره به اینکه دانشگاه را محل خلق اندیشه‌ها و ایده‌های جدید تعریف می‌کنند، یادآور شد: دانشگاه آزاد آمل با 6 هزار و 700 دانشجو و 125 عضو هیئت علمی 290استاد مدعو  یکی از دانشگاه‌های مطرح استان است.

وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی سرمایه‌های این دانشگاه هستند، افزود: ارتقای این واحد دانشگاهی با ظرفیت‌های موجود از ضروریات است.

لاریجانی با اعلام اینکه بر کاربردی بودن پژوهش و تحقیق در دانشگاه‌ها تاکید دارم، بیان کرد: باید تحقیقات در جامعه مفید باشد و بتواند مشکلات جامعه را حل کند.

وی خاطرنشان کرد :بزودی  مسابقه  بهترین پژوهش، مقاله، پایان‌نامه شعار امسال درخصوص تولید ملی ، برای کاربردی کردن پژوهش در سطح دانشگاه و منطقه اطلاع‌رسانی در این واحد برگزار خواهد شد

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی با اعلام اینکه تقویت تسهیلات تکمیلی از دیگر برنامه‌های این واحد دانشگاهی است، گفت: تلاش می‌کنیم در زمینه نانو و بیوتکنولوژی نیز رشته‌هایی در این واحد ایجاد کنیم.

لاریجانی با بیان اینکه ایجاد مرکزبین المللی  مطالعات اسلامی نیز باید در این واحد مورد توجه می باشد، بیان کرد: این دستاوردها با تلاش تمامی گروه‌های مختلف مرتبط با این دانشگاه رخ می‌دهد.

One thought on “دکتر لاریجانی :مسابقه علمی در خصوص تولید ملی”
  1. دانشگاهها در رابطه با تولید وکار و اجتماع تعریف می شوند و هر چه بتوانند نیازهای اجتماع را در قالب تئوری و طرح ارایه دهند تو فیقات شان بیشتر است وبدون ارایه طرح و تئوری و سرویس دهی به اجتماع عقیم و ابتر امروز صنایع ما از سازماندهی گرفته تا تقسیم کار و اعمال مدیریت وافزایش بهروری و کاهش قیمت تمام شده کالاو رقابتی نمودن کالا و نیز نحوه نگاهداری ماشین الات و کاهش استهلاک و افزایش طول عمر ماشین الات وافزایش کیفیت کالاها و بازار یابی و شناخت بازار و نحوه ارتباط با مشتری و شیوه دریافت استانداردها و اعمال قوانین ان و مهمتر از همه نحوه تامین مالی و سر مایه در گردش و شیوه ارتباط با موسسات مالی و بانکها و صندوق های تامین سر مایه و بورس و گشایش اعتبارات اسنادی و lcو شیوه ای تامین سر مایه های ثابت و…همه و همه خدماتی است که دانشگاهها می توانند به تولید ارایه دهند مشروط برانکه تعاملات و ارتباطات را با کار گاهها و احد های تولیدی و بنگاههای اقتصادی را زیاد کنند هم خود را از عقیم بودن و نازایی خارج کنند وهم نقش و حضور شان را در اجتماع و تولید افزایش دهند و این شدنی است اگر واگر دانشگاه دچار غرور علمی نشوند و در دانشگاهها را به روی تولید نبندند به امید انروز .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *