وبلاگ قاصد http://politicalcourier89.blogfa.com/ | |||
دوس دارم در مورد علايمي صحبت كنم كه دور و برمون هست و شايد خيلي هامون بدون آگاهي،ازشون استفاده ميكنيم…و اگه معني اون علامتارو بدرنيم،عمرآازشون استفاده كنيم …
يه جورايي ميخوايم بصيرتمون رو در اين مورد بيشتر كنيم . علامت(پلي بوي) متاسفانه بخاطر ندونستن مردم از معنی پلیبوی (خرگوش پلیبوی) استفاده از محصولات و ارم این شركت در كشور ماخيلي زياد شده.
جالبه بدونين در سرتاسر جهان برای افراد زیر 18 سال ممنوعه.اما در ایران آرم اين شركت را به عنوان یک علامت فانتزی روی بعضي از لباسها و تیشرتهادیده ميشود، و حتي مارك آن، به عنوان شركت سازنده، روي لباسها و عطرهاي برخي فروشگاهها نيز يافت ميگردد.
و اما اصل مطلب…………
پلی بوی نام يك مجله معروف آمریکایی است که ماهیانه در دهها کشور، و به زبانهای مختلف منتشر میشود و شامل مقالات سیاسی، اجتماعی، ورزشی، و مصاحبههايي با اشخاص مهم دنیا است. اما اين همه ماجرا نيست، بلكه رسالت اصلی این مجله كه در قالب مقالات ذكر شده مطرح ميگردد، با ديدگاه مسایل بصورت صرفا جنسی است، و همواره بر روي جلد آن، تصاويري مستهجن از دختران و زنان كاملا برهنه به چاپ می رسد.
این مجله، که در جامعه آمریکا-كانادا، به مجله مردان شهرت دارد، به گرفتن مواضع شدید لیبرالي در مسایل مهم سیاسی آمريكا و جهان معروف است.
بنيانگذار اين مجله كه شخصي به نام “هيو هيپر” است، به جهت سخنرانيهاي تندي كه در آنها از آزاديهاي كامل جنسي به عنوان انقلاب جنسيت سخن ميگفت، به عنوان نماد جنسيتگرايي آمريكا معروف شد، و در پي آن در سال 1953 اقدام به انتشار يك مجله كاملا سكسگرا، كه همه مسائل جامعه، از قبيل سياست، ورزش، كار و … را با ديد مسائل سكس، مطرح مينمود، و بعدها با گسترش ايده خود به يك تراست جهاني، مجله پلي-بوي را به پلي بوي اينترپرايز تغيير داده و سلطه خود را به تمامي نشريات نوشتاري و صوتي تصويري گسترش داد.
وي در طول دهه پنجاه و شصت ميلادي، نبرد بزرگي را عليه ازدواج، و پيمان زناشوئي برپا كرد، كه چندي بعد، فمنيستهاي افراطي، بسياري از پزشكان طرفدار كنترل جمعيت، و حتي نظريهپردازان ماركسيست، در امريكا به اين نهضت پيوسته، و در مقياسي وسيع و گسترده كه با حمايت اين مجله كه حال به يكي از سياستگذاران آمريكا بدل شده بود، جنگي وسيع و همه جانبه را عليه ازدواج به راه انداختند.
در سال 1972 يك جامعهشناس فمینیست افراطي، به نام “جسی برنارد”، ادعا كرد كه ازدواج براي يك مرد سلامتي، تندرستي، اعتبار، و آرامشهاي روحي-رواني بوجود مياورد، در حالي كه همين مسئله براي يك زن بر عكس بوده و علاوه بر محدوديتهاي اجتماعي، افسردگي و بيماريهاي روحي-رواني را شامل ميشود. و هرگاه مقالهاي از “جسي برنارد” منتشر ميشد، آمار طلاق بصورت تصاعدي بالا ميرفت، و اين شخص انقلابي را كه “هيو” برپا كرده بود با شعار “ازدواج تعهدي نه براي همه عمر، انتخابي پيوسته آزاد” رهبري كرد، تا آنجا كه حتي امروزه در كالجها به دانشجويان خود ميآموزند كه ازدواج اثري نامطلوب بر روان زن خواهد گذاشت، ادامه پيدا كرد.
مبارزان گروههاي فمنيست تا آنجا بالا گرفت كه در سال 1999 ديوان عالي كانادا، اعلام كرد: قوانینی که ازدواج را مورد حمایت قرار میدهند تبعیضآمیز ميباشند، زيرا مزایای یکسانی را به زوجهای همجنسگرا ارائه نمیدهند.
پليبوي كه حالا به عنوان مكتبي نوظهور در جهان مطرح شده، با هدف تخريب خانواده و آزادي بيقيد و شرط زنان و مردان در روابط خود، يكي از مخربترين اثرات خود را در جوامع آزاديخواه(!!!) بر جا گذاشت، اندیشهاي كه برای فروپاشی نهاد خانواده مطرح شد، حال آثار مخوف خود را در همين جوامع نشان ميدهد، و بستر خانوادهها و انگیزه جوانان برای ازدواج، كه چیزی نبود جز آزادسازی کامل جنسی، انسانیت انسانها را در منجلابي فرو برده كه با هر دست و پا زدن، فقط مدت زمان خفگي را تسريع ميكند
بر مبنای تفكر مکتب پلیبویايسم، زنان حق دارند از جسم خود، به هر نحو که میخواهند، بدون عواقب آن، (حتي با داشتن همسر و فرزند)، استفاده کنند، و كسي هم حق اعتراض بر آنان نخواهد داشت، زيرا كه محكوم به تحجر و عوامزدگي خواهد شد، و آنچه را كه خداوند براي همه مخلوقات خود، و به شكلي آرماني و مقدس قرار داد، به عنوان صرفا يك سرگرمي، و يا از آزاديهاي فردي، به لجن كشيده شد.
اين مجله كه حال ميتوان آن را سازماني مخوف و شيطاني نام نهاد، براي ترويج و تشويق به فحشا، پولهاي گزافي خرج ميكند، به عنوان مثال به زني كه حاضر شود تصوير عريان خود را روي جلد مجله قرار دهد، مبلغ 65000 دلار پرداخت ميكند، و طبعا اگر اين شخص از زنان و دختران معروف و هنرپيشگان يا خوانندگان باشد، مبلغ آن به مراتب بالاتر خواهد بود، بطور مثال افراد معروفي كه به جهت وسوسه دريافت اين مبالغ حاضر با اين كار شدهاند ميتوان از “مادونا” خواننده و هنرپيشه، “ايمي گاف” دونده و عضو تيم پرش ارتفاع، “آنا نيكول اسميت” هنرپيشه معروف سينما و تلويزيون، “پتي ديويس” دختر رونالد ريگان رئيس جمهور پيشين امريكا، “لاتو جكسون” خواهر كوچك مايكل جكسون، و بسياري ديگر نام برد.
اين مجله كه رتبه نخست را در تيراژ چاپ در امريكا و اروپا داراست، در بسياري از كشورها اجازه فعاليت ندارد، كشورهايي اسلامي و غير اسلامي، ولي غالبا شرقي، كه حرمت خانواده در آنها هنوز حفظ شده است، مانند هند، چين، تايلند و سنگاپور، و در اكثر كشورهاي اسلامي داشتن آن جرم محسوب ميشود.
جالبه بدونید که این مجله در خود امریکا و کانادا، برای فروش با محدودیتهایی روبرو است، بطور مثال، فروش آن به افراد زیر 18 سال ممنوع و جرم بوده، و ارائه آن در کتابفروشیها و مکانهایی که این مجله را عرضه میکنند، با پوششی پلاستیکی و در مکانی غیر منظر عموم، مانند بلاترین قفسهها، و مکانهای خاص آزاد است. این مقاله، علاوه بر یک هشدار به جوانان عزیز کشورمان، جستارگشائی بود برای تعامل با صاحبنظران و علاقمندان دین و کشور عزیمان ایران، تا بدانند که دشمن برای رسوخ در جوانان ما نه فقط از حربههای جنگی، که گاه از حربههایی نامرئی هم استفاده خواهد نمود.
ق.ن۱: بیاییم سعی کنیم تو این سال برای پیشبرد اهدافمون کالاهای ایرانی خرید کنیم. ق.ن ۲:بالاخره انتخابات مجلس هم با حضور گرم مردم انجام شد.
ترکیب نمایندگان راه یافته به مجلس نشان میداد، جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری انقلاب اسلامی، در راهیابی به جمع نمایندگان تهران هم وزن بودهاند، تقریبا از هر دو جبهه به یک میزان به مجلس نهم راه یافتهاند، از جبهه پایداری انقلاب اسلامی 16 نفر و از جبهه متحد اصولگرایان 17 نفر.
هر چی ترور شخصیت! تخریب شخصیت کردیم! کارگر نیافتاد و متأسفانه احمد توکلی و علی مطهری به مجلس راه یافتند !
اشتباهات مطهری و توکلی در مجلس هشتم خیلی زیاد بود، پیش بینی تورم 70 درصدی، التهابآفرینی بوسیله رسانههای اینترنتی، اهانت، تهمت، حرف رکیک، از پدر مایه گذاشتن، اشتباهات عقیدتی، مقاومت در برابر طرح نظارت، سوال از رئیسجمهور، سنگ اندازی در جلسات رای اعتماد به وزیران، دعوت از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سایت خبری، تمسخر دیگران، تشکیک در صحت انتخابات، تبلیغات پرهزینه و سنگین و …
امیدوارم که همه نمایندگان مجلس حتی آقایان توکلی و مطهری که من قلبا دوستشون دارم (از موضع ضعف!) با همکاری و همفکری و تدبیر، به مشکلات مردم بپردازند، با دولت همکاری کنند، در کار قوای دیگر دخالت نکنند، بر همه ارکان حکومت نظارت کنند نه فقط دولت، انتقاداتشان را به صورت خصوصی مطرح کنند و تا حصول نتیجه پیگیری کنند، التهابآفرینی و سیاهنمایی نکنند، روح پدرشان را نیازارند، و گرفتار بازیهای سیاسی و اغراض شخصی نشوند. |