گاردریل و سرعت‌گیرها در مسیر اتوبوس‌های علوم و تحقیقات نصب می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه قبل، حین و بعد از حادثه اتوبوس علوم و تحقیقات پرداخت.

جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به منظور استماع گزارش دانشگاه آزاد اسلامی و پلیس راهور درباره سانحه مصیبت‌بار تصادف اتوبوس دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدمهدی طهرانچی به ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه قبل، حین و بعد از حادثه پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با بیان تسلیت مجدد حضور خانواده‌های داغدار و جامعه علمی کشور گفت: مسئولان دانشگاه از همان ابتدای این حادثه مصیبت‌بار در صحنه حاضر شدند و تمام تلاش خود را به کار بردند تا گوشه‌ای از آلام این حادثه مصیبت‌بار را بکاهند.

وی با اشاره به شرکت مسئولان دانشگاه در مراسم تشییع کلیه دانشجویان جانباخته و برگزاری مراسم ختم برای آنها از حضور مستمر نمایندگان کمیته ویژه پیگیری دانشگاه و معاونت پزشکی در بیمارستان‌ها برای رسیدگی به وضعیت مصدومان خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در این سانحه داغدار شد گفت: مسئولین دانشگاه از همان روزهای اولیه جلساتشان را با کمیته‌های دانشجویی آغاز کردند و در روز یکشنبه نیز مستقیما خود من بیش از ۳ ساعت در بین دانشجویان جهت دلجویی حضور یافتم و با آنها به گفتگو پرداختم.

دکتر طهرانچی همچنین به مصوبه کمیته ویژه پیگیری مبنی بر اخراج پنج تن از معاونین و مدیرانی که قصور آنها در نظارت بر پیمانکار محرز شد، اشاره کرد و افزود: معاون دانشجویی و مدیر کل دانشجویی کنونی و مدیر کل اداری و مالی وقت به عنوان امضا کننده قرارداد و مدیر اداری وقت و سرپرست ترابری وقت به عنوان ناظرین قرارداد برون‌سپاری اتوبوس‌های دانشجویی برکنار و اخراج شدند.

وی همچنین با استقبال از ورود قوه قضائیه برای بررسی دقیق علل حادثه و برخورد با مقصرین گفت: دانشگاه در ماه آبان بلافاصله بعد از تغییر مدیران دانشگاه به این جمع‌بندی رسید که پیمانکار ارائه‌دهنده خدمات اتوبوس‌رانی صلاحیت لازم را ندارد لذا از همان زمان ضمن اخطارها و تذکرات پی در پی مقدمات برگزاری مناقصه جدید را ایجاد کرد که در آذر ماه آگهی برگزاری این مناقصه در روزنامه‌ها منتشر شد و قرار بود یکی دو روز بعد از این حادثه پیمانکار جدید مستقر شود که حادثه فرصت نداد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به اقدامات دانشگاه جهت تامین امنیت تردد دانشجویان بعد از این حادثه مصیبت‌بار اشاره کرد و گفت: بلافاصله با شرکت اتوبوس واحد گشت که یکی از بهترین پیمانکاران است قرارداد بسته شد و اتوبوس‌های جدید جایگزین شدند و به زودی هم نصب گاردریل‌ها و سرعت گیرها در این مسیر کوهستانی آغاز می‌شود.

سردار مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش جامعی از نحوه وقوع سانحه و علل آن پیشنهاداتی را جهت ایمن سازی جاده کوهستانی واحد علوم و تحقیقات ارائه داد.

در این کمیسیون دکتر جبار کوچکی نژاد به نمایندگی از کمیته متشکل از وی، فریده اولاد قباد و دکتر حبیب‌الله دهمرده به ارائه گزارشی خطاب به اعضای کمیسیون پرداخت.

محمدرضا عارف رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز با بیان اینکه مسئولان باید تدابیری بیندیشند که چنین حوادثی دیگر تکرار نشود، بر رسیدگی به خانواده های داغدار و پیگیری وضعیت مصدومان تاکید کرد.آنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *