میوه های عجیب تایلند  در تور تایلند

غذاهای تایلندی پر از طعم‌های خاص و مواد تشکیل دهنده عجیب و غریب هستند که در هیچ جای دیگری بیش از لیست میوه‌های عجیب موجود در پوکت نمود پیدا نمی‌کند. اغلب این میوه‌ها مزه و طعم بسیار خوبی دارند اما ظاهر عجیب و شگفت انگیز آن‌ها ممکن است باعث نگرانی کسانی شود که تا به حال این میوه‌ها را امتحان نکرده‌اند. این میوه‌ها با اشکال غیرمعمول و بوهای کاملا متمایز، مسلما تبدیل به عجیب‌ترین چیزی خواهند شد که در تور پوکت می‌خورید، مگر اینکه تصمیم بگیرید مقداری حشره خوراکی هم امتحان کنید!

به گزارش سفر باتو ، طبیعتا دانستن درباره این میوه‌ها به شما کمک می‌کند تا به نگرانی خود در امتحان کردن آن‌ها در تور پوکت غلبه کنید. ظاهر برخی از این میوه‌ها شبیه به اسلحه است و برخی شبیه به میوه‌های فضایی هستند و انگار از یک سیاره دیگر آمده‌اند! با اطلاعات این مقاله می‌توانید برای تجربه‌های آشپزی جالبی آماده شوید.

خوردن میوه دوریان در تور تایلند

میوه دوریان بیش از اینکه شبیه به یک خوراکی خوشمزه باشد، به گرز قرون وسطی شباهت دارد. این میوه در تایلند به “شاه میوه‌ها” شهرت دارد. میوه دوریان نزد تایلندی‌ها از محبوبیت خاصی برخوردار است اما مهاجران و گردشگران از این نظر کاملا به دو دسته تقسیم می‌شوند: یا عاشق طعم دوریان می‌شوند و یا از بوی آن هم تنفر دارند. به نظر گروه اول مزه این میوه شبیه به مخلوطی از پنیر خامه‌ای، سس پیاز و نوشیدنی sherry است و دسته دوم بوی آن را به گوشت در حال فساد و تجزیه تشبیه می‌کنند. بوی بد و زننده دوریان باعث شده خوردن این میوه در مکان‌هایی مثل بسیاری از هتل‌ها، تاکسی‌ها، مینی ون و اتوبوس‌ها ممنوع شود. گوشت این میوه به رنگ زرد کمرنگ است و کاملا فاقد کلسترول است اما سرشار از قند طبیعی است.

ترگیل  (Mangosteen)

افراد کمی در خارج از تایلند  در تور تایلند میوه ترگیل را می شناسند. ترگیل میوه ای با ظاهر عجیب است که در داخل پوسته گرد و بنفش رنگ خود بخش سفید و خوشمزه ای دارد که قسمت خوراکی میوه است  و به بخش هایی تقسیم شده است. تعداد این بخش ها برابر با تعداد برگ هایی است که در زیر پوسته آن قرار دارند. مزه خوشمزه و متفاوت این میوه باعث شده که برای آبمیوه زیاد به کار برود.

رامبوتان (مژکی)  (Rambutan)

اسم این میوه از کلمه مالایی رامبوت گرفته شده که به معنی مو است. پوست آن پوشیده از مژک و رنگ آن معمولا سرخ می باشد. گوشته این میوه به رنگ سفید و گاهی مایل به صورتی است و مزه ای ترش و شیرین دارد.

خارگیل  (ِDurian)

طرفداران خارگیل این میوه را مقوی با مزه ای منحصربفرد می دانند اما کسانی که خارگیل را دوست ندارند آن را میوه ای با بوی زننده توصیف می کنند. بوی شدید این میوه که شبیه میوه فاسد است و ظاهر خشن آن به تنهایی کافیست تا خیلی ها دور آن را خط بکشند! این میوه، گران ترین میوه تایلند است و بوی شدید آن باعث شده که ورودش به مکان های عمومی مثل هتل و هواپیما ممنوع باشد. شکل این میوه گرد و کمی بیضی است، پوسته آن به رنگ سبز قهوه ای و پوشیده از خار و رنگ میوه آن زرد کمرنگ می باشد. بیشتر ببینید: غذاهای خوشمزه و سنتی قشم در تور قشم

پاپایا ( Papaya )

پاپایا همیشه وجود دارد و در تمام ماه های سال می توانید این میوه را میل کنید ولی بین ماه‌های مارس تا ژوئن ، این میوه از کیفیت بهتری برخوردار است ، پاپایا یک شکل بیضی‌ مانند دارد و و قتی که آن را بریدید باید دانه‌های سیاهی که درون آن است را در بیاورید و بعد گوشت نارنجی ‌رنگ آن را بخورید ، بعضی ها می گویند که این میوه بی مزه است ولی به نظر من که خوشمزه است ، لازم به ذکر است تایلندی‌ها پاپایا را نرسیده ، ریز ریز می کنند و با آب ‌لیمو ، فلفل قرمز ، بادام ‌زمینی و یا میگوی خشک ، ترکیب می کنند و نوعی سالاد تایلندی درست می کنند که بسیار هم خوشمزه است.

گواوا ( Guava )

 

اصالت این میوه برای آمریکای جنوبی و همچنین هند غربی که در واقع جزایر آنتیل و جزایر لوکایان در دریای کارائیب را شامل می شود ، است و جالب است که در این روزها تبدیل به یک میوه استوایی در آفر ویژه تایلند  شده است ، بوی خاص و جالب این میوه باعث محبوبیتش شده است و مثل اکثر میوه های استوایی می توان در همه ماه های سال آن را دید ، اگر می خواهید این میوه را بخورید ، وقتی که سبز است ، نمک و فلفل قرمز بزنید یا اگر دوست دارید با شکر میل کنید و همچنین می توانید رسیده آن را بخورید ، از این میوه نوشیدنی های مختلف ، بستنی ، ژله و همچنین مرباهای مختلف درست می کنند ، در سفر با تور تایلند حتما این میوه را امتحان کنید.

سیب رز ( Rose Apple )

یک میوه دیگر خوشمزه که در آب و هوای تایلند رشد می کند سیب رز است که شبیه به گلابی است با این تفاوت که پوسته سیب رز خیلی برق می زند و می درخشد و در رنگ‌های زیبای صورتی و سبز می رید ، اکثر میوه های تایلند نشاط آور هستند و این هم استثنا نیست و اگر می خواهید امتحان کنید ، با نمک یا شکر این میوه را میل کنید.

زرگیل (Langsat)

زرگیل میوه ای فقط مخصوص خود تایلند است. میوه ای فصلی، کوچک و گرد که فصل آن بین ماه های جولای تا اکتبر (تیر تا مهر) می باشد. پوست نازک این میوه با دست کنده می شود و درون آن گوشته ای آبدار و شفاف است که به پنج قسمت تقسیم شده و کمی مزه تند دارد. این میوه برای رفع تشنگی خیلی خوب است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *