سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان از تأثیر اردوی این تیم پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۱۴ برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ یاد کرد و گفت: ۴۵درصد بازیکنان تیم ایران در لیگ‌های اروپایی بازی می‌کنند.

به گزارش هراز نیوز از  تسنیم، هفته‌نامه برزیلی «ایستوئه» نوشت: تنها دو مربی تیم ملی هستند که جایگاه خود و تیم‌شان را در مرحله پایانی  مسابقات جام جهانی 2018 روسیه تضمین کرده‌اند. پس از اینکه تیته موفق شد برزیل را به روسیه برساند، کارلوس کی‌روش پرتغالی هم ایران را بدون شکست در مرحله انتخابی جام جهانی در منطقه آسیا و برای دومین بار متوالی به این رقابت‌ها سوق داد.

کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که این روزها برای گذراندن تعطیلات در ریوی برزیل به سر می‌برد، در گفت‌وگویی تلفنی با این هفته‌نامه برزیلی از تأثیر باشگاه کورینتیانس، باشگاه سابق تیته (سرمربی کنونی سلسائو) در مرحله انتخابی جام جهانی 2018 گفت.

* راز این نتایج چیست؟

راز موفقیت ما پشتکار زیاد و صبوری است. ایران همیشه با مشکلات و موانع بزرگی در زمینه مالی، زیرساخت و تجهیزات‌ مواجه بوده است. ضروری است با کنجکاوی در مورد چیزی که من به آن «ارتباط کورینتیانس» می‌گویم، صحبت کنم. ما پیش از آغاز جام جهانی 2014 در باشگاه کورینتیانس تمرین کردیم، جایی که خیلی از ما حمایت شد. چهار سال بعد تیته‌ و اِدو گاسپار کادر فنی تیم ملی برزیل را تشکیل دادند تا برزیل را به جام جهانی 2018 برسانند و ایران هم پس از آنها به‌عنوان تیم دوم به این رقابت‌ها راه یافت. دو تیم اولی که جواز حضور در مرحله پایانی جام جهانی روسیه را دریافت کردند هم از این ارتباط کورینتیانس هستند.

* حضور در باشگاه کورینتیانس چطور به شما کمک کرد؟

ما این فرصت را داشتیم تا در خانه قهرمانان باشیم. هر کسی که به این باشگاه رفته، سعی کرده است تا بهترین بهره را از آن ببرد. این برای کورینتیانس و فوتبال برزیل باعث غرور است که دو عضو کادر فنی پیشین این باشگاه، تیم ملی برزیل را به جام جهانی 2018 رسانده‌اند.

* شش سال از حضور شما در تیم ملی ایران می‌گذرد. سخت‌ترین چیزی که در این مدت تجربه کردید، چه بود؟

در طول این سال‌ها، ایران در زمینی تمرین کرده که تنها 60 متر طول داشته است. ما باید تیم را براساس دستور‌العمل‌های تخیلی و خلاقانه آماده می‌کردیم. به‌عنوان مربی، راز موفقیت‌مان را سازگاری می‌نامم. کاری که ما کردیم این بود که سعی کردیم با حضور در کمپ‌های خارج از کشور تمرین کنیم تا به شرایط بهتری برسیم. زمانی که شش سال پیش هدایت تیم ملی را به‌عهده گرفتم، تنها یک لژیونر داشتیم که او در اسپانیا بازی می‌کرد، اما امروز 45 درصد بازیکنان تیم ایران در لیگ‌های اروپایی بازی می‌کنند.

* توانستید این مشکل را حل کنید؟

دولت تقریباً به‌طور انحصاری امور مالی ورزش‌ها در ایران را در اختیار دارد، بنابراین بدون حق مشارکت بخش خصوصی و تنها با حضور سرمایه‌گذاران بخش دولتی، ورزش وابستگی به جنبه سیاسی و مالی دولت خواهد داشت. زمانی که ما در اردوی کورینتیانس بودیم، چند روزی با زنگ ساعت بازیکنان را از خواب بیدار می‌کردم. آنها فکر می‌کردند که واقعاً خواب هستند.

* هدف تیم ملی ایران در جام جهانی روسیه چیست؟

هدف ایران صعود از مرحله گروهی برای اولین بار خواهد بود. تیم ملی حالا به جایگاهی رسیده که نمی‌توان گفت که چه‌کاری می‌تواند برای ایران بکند، بلکه باید گفت که ایران چه‌کاری می‌تواند برای تیم ملی بکند. ما به سطحی رسیده‌ایم که تنها با زیرساخت‌ها و امکانات می‌توانیم به تکامل برسیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *