امروزه علاوه بر فراگیری رسانههای اجتماعی بین گروههای مختلف سنی جامعه، در موارد بسیاری نیز دیده میشود که والدین به نیابت از فرزندان خود، حضور آنها را در رسانههای اجتماعی رقم میزنند.
به نقل از کارشناسان پلیس فتا استان مازندران؛ حضور افراد دارای فرزند در شبکههای اجتماعی دارای دو وجه والدین و فرزندان است که به چند نکته برای دور ماندن از این آسیبهای احتمالی اشاره می شود:
پروفایل خود را عمومی نکنید
هر کسی حق دارد حریم خصوصی اش را نسبت به سطح استفاده اش از شبکه های اجتماعی تنظیم کند. حریم خصوصی باید طوری تنظیم شود که فقط افرادی که با آنها در ارتباط هستید بتوانند پست هایتان را ببینند. همچنان می توانید حریم خصوصی هر پست را هم جداگانه تنظیم کنید و مراقبت بیشتری نسبت به این گونه مسائل با فرزندان خود داشته باشید.
عکس کودک دیگران را به اشتراک نگذارید
یکی از بزرگترین مشکلات این است که والدین عکسهای گروهی فرزندان را در شبکه های اجتماعی قرار می دهند. والدین حق دارند که بدانند چه کسانی این عکسها را می بینند و زیر آن نظر می گذرانند. اگر هم بخواهند می توانند این عکسها را دور از شبکه های اجتماعی نگه دارند.
برای کودکان پروفایل نسازید
زمانی که کودکان به سن معقولی رسیدند دلایل زیادی وجود خواهد داشت تا در سایتهای بزرگ و جهانی برای خود پروفایل بسازند.گذشته از همه مسائل امنیتی، کودکان می توانند در آینده تصمیم بگیرند که داده هایشان را برای گردابهای تبلیغاتی باز بگذارند یا از این داده ها حفاظت کنند.
حمام کردن کودک امری خصوصی است
ممکن است کودک در وان حمام بسیار شیرین به نظر برسد اما این چیزی است که فقط باید در حریم خصوصی خانه بماند. حتی افراد بیماری در دنیا وجود دارند که حاضرند برای دیدن این عکسها پول پرداخت کنند. به عنوان یک فرد بزرگسال ما مسئول زندگی کودکانمان در حریم های خصوصی مان باشیم.