هراز نو : احمد امیر سلیمانی را می توان از شهرداران موفق در امر ایجاد راه وبرخی زیر ساخت های توسعه شهری در آمل دانست ، صرف نظر از تک بعدی بودن مدیریت امیر سلیمانی در حوزه عمرانی وعدم توجه همگون به مسایل دیگر شهری خصوصا در امور اجتماعی ، فرهنگی وحمل ونقل شهری باید پذیرفت به دلیل علاقمندی مردم آمل به توسعه عمرانی به ویژه ساخت بوستان و بلوار ، امیر سلیمانی محبوبیت نسبی بین مردم آمل دارد .
شاید همین محبوبیت نیز سبب شده است تا امیر سلیمانی علی رغم هجمه مخالفانش در دوره های مختلف شورا شهر، تاکنون به عنوان شهردار شهر آمل باقی بماند .
امیر سلیمانی از نظر قدرت چانه زنی هم به تبحری دست یافته که میتواند مخالفان سرسخت خود را حتی آنهایی که زمانی به طور علنی برچسب های بدون سند و مدرک به او روا می داشتند با خود همراه نماید .
امیر سلیمانی در دولت گذشته شورای شهر مواضع مشترکی با فرماندار اکبرزاده داشت وچونان سربازی وفادار پا رکاب فرماندار دولت دکتر محمود احمدی نژاد بود ، سبک مدیریتی یدالله اکبرزاده از یک سو و همسویی احمد امیر سلیمانی با حاج علی قاسمی رییس آن موقع شورای شهر سبب شده بود تا امیر سلیمانی مطیع ! قابلیت های خود را در عرصه عمرانی نشان دهد و برای مردم آمل دوست داشتنی شود .
در آن دوره برخی همراهی های علنی با فرماندار و تقابل خاموش سیاسی با عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل نیز از محبوبیت وی کم نکرد .
13 عضوشورای شهر جدید بر مسند نشستند و فعالان سیاسی معتقد بودند شهردار دیگر تغییر خواهد کرد اما رای قاطع 12 عضو شورا و تک رای مخالف سید محمد پژومان به امیر سلیمانی در دور جدید شورا وعدم ثبات صندلی شماره یک فرمانداری آمل به امیر سلیمانی اجازه داد تا جولان بیشتری دهد .
خصوصا اینکه خسرو ابراهیم زاده رییس شورای شهر آمل نیز عملا براساس حدود قانون و نگاه مدیریتی رایج کلان شهر ها سعی می کرد تا در امور مربوط به شهرداری دخالت ننماید ودست شهردار را برای اجرای پرشتاب تر پژوه ها و مدیریت بر نیرو ها باز بگذارد .
اعتقاد ابراهیم زاده در احترام به قانون و عدم ورود مستقیم و بسنده کردن به نظارت بر عملکرد شهردار سبب شد دراین دوره دوساله برخی نیروهای فرسوده و کم کار حذف شوند و جوان گرایی صورت بگیرد، ، امیر سلیمانی در این اصلاحات مدیریتی بسیاری از مخالفانش را به گوشه راند ، البته جوانگرایی او آنقدر دلچسب بود تا کسی متوجه برخی برخوردهای پادگانی شهردار با مخالفانش نشود.
برای کسی مهم نبود که امیر سلیمانی چند صد ابلاغ در عرض چند ماه زده است حتی اینهم مهم نبود که آقای شهردار در هتل شهر با سر به سینه کارمند منتقدش بکوبد! چون شهردار محبوب بود ومردم دوستش داشتند !
اما در همه این دوران چه در دولت احمدی نژاد وچه در دولت روحانی امیر سلیمانی همواره درتبلیغات پروژه های عمرانی شهرداری تاکید داشت که از شعار “ما میتوانیم” ، “مدیریت جهادی” استفاده شود یا حداقل اگر رییس شورا یا اعضای دیگر پیشنهاد استفاده از این شعار ها را می دادند مخالف نبود و همواره در افکار عمومی، خود را یک سرباز برای آبادانی آمل معرفی می کرد .
علی رغم همه فراز ها و فرود ها امیر سلیمانی را می توان یک مدیر جوان و خوش آتیه مازندرانی دانست که هرگاه مشاوران یا بهتر بگوییم ناظران خوبی داشته است کارنامه خوبی برجای گذاشته است و هرگاه درگیر مسایل سیاسی و گروهی وتیم داری شده است کمتر توانسته به رسالت اصلیش بپردازد واز محبوبیتش نیز در نزد مردم کاسته شده است.
روز یکشنبه 9 خرداد روزنامه خبر شمال در تیتری با عنوان” امیری ، امیر سلیمانی بر شهر امیران “ ، به بررسی کارنامه این شهردار مازندرانی پرداخته است ، اگرچه نگارنده این سطور مطلع نیست که گزارش مندرج درروزنامه خبرشمال چه میزان هزینه برای شهرداری آمل داشته است ،اما خبر دارد که چنین گزارش هایی از سوی خبر شمال یا روزنامه هایی از این دست برای سفارش دهنده چند میلیونی آب می خورد!
نکته مهم این گزارش انتخاب تیتر این روزنامه می باشد که براساس رسوم گزارش خبری (رپرتاژ) می بایست با هماهنگی آقای شهردار یا نماینده اش تنظیم شده باشد .
در نظام جمهوری اسلامی ایران که بنیانگذار فقیدش حضرت امام خمینی (ره) و رهبرمعظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای خود را خادم مردم می نامند بعید است که یک مسوول در حد شهردارخود را امیر بنامد ، لقب امیری در نظام مقدس جمهوری اسلامی که مدیون خون شهیدان عزیزاست صرفا در پادگان ها به فرمانده هان عالی رتبه خطاب می شود و زیبنده است مسوولان تلاشگری چون مهندس امیر سلیمانی خودرا خادم مردم بدانند چونانکه دکتر محمود احمدی نژاد (که مهندس امیر سلیمانی ،ظاهرا به او ارادت ویژه دارد) در همین سفر به آمل خودش را نوکر تر مردم نامید .
شنیده های نگارنده سطور از جلسه دیشب شورای شهر آمل ،حاکی است که اکثر شورای نشینان به امیر سلیمانی وعملکردش در چند ماه اخیر سخت گرفته اند و از اوخواسته اند تا توان بیشتری برای اجرای پروژه های شهری بگذارد ، و از بی انگیزگی فعلی خارج شود ، سخنان دیشب اعضای شورا و تیتر درج شده در خبر شمال را که کنار هم بگذاریم این تحلیل را میتوانیم داشته باشیم ، که درج چنین تیتری در روزنامه استانی بیان گر تلاش شهردار برای تصاحب مقامی در خارج از شهر آمل می باشد ، باید منتظر بود تا ببینیم امیر سلیمانی به امیری اش ! در آمل ادامه خواهد داد یا ذوق یک مهمانی چند ساله به پایان خواهد رسید .
عرصه ی روزنامه نگاری در این دوران ، عرصه بازار و رقابت در بازاریابی نیز هست!! هراز جان ! از دستت در رفت این دستمال! ….. زرنگی کرد و پولی که در قلمرو تو بود به راحتی به چنگ آورد!!
اقای نصیری اگر این رپورتاژ شهرداری به شما سپرده میشد هم . همین نظر را داشتید؟
سلام چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است .
اکثر رسانه ها در آمل از حمایت شهرداری برخوردار نیستند در همه شهر ها شهرداران بدون چشم داشت از رسانه های خودشان حمایت می کننند اما در شهرداری آمل علاقه زیادی به رسانه های استانی وجود دارد ، چون رسانه های محلی عموما نقاد هستند .
اگر این رپرتاژ به مجموعه هراز داده می شد واقع بینانانه به انعکاس دستاوردهای شهردار ی می پرداخت .
نه بزرگ نمایی یک فرد .
سالار جان ته نونه هر موضوع دله اظهار نظر نکنی
یاد گالیور کفمه
ضمن تشکر از مدیریت سایت می خواستم از ایشون خواهش کنم با توجه به تایید انتخاب شدن شهردار 50 شهر بزرگ توسط مردم( که آمل هم جزء همین شهراست) توسط شورای نگهبان طی مقاله ای گزینه هایی که می تونند برای این موضوع مطرح باشند و شانس انتخاب شهردار فعلی و میزان رضایت از عملکرد و کارنامه ی ایشون رو به طور همه جانبه مورد بررسی قرار بدید.