با اینکه به نظر می‌رسد عبدالله حسینی منطقا باید تنها گزینه اصلاح طلبان و اعتدالیون در آمل باشد ظاهرا عده‌ای که از منافع پشت پرده سود می‌برند و جای خالی رانت در حساب هایشان را با روی کار آمدن حسینی و کنار رفتن برخی از گزینه‌های خاص احساس می‌کنند به اصول حزبی پشت کرده‌اند/ در طول این سالها نماینده فعلی آمل از هر روشی که می‌توانست برای آمل اعتبار و ارزشی کسب کند استفاده کرده است و اکنون زمان آن فرا رسیده است تا با تغییر رویکردها و وارد شدن نیروهای همسو با دولت در صحنه شاهد تحولات بنیادین در همه حوزه‌ها در شهرستان آمل باشیم

بالاخره انتظار به پایان رسید و شهرستان آمل در روزهای پایانی منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد تایید صلاحیت مطرح‌ترین چهره نزدیک به دولت تدبیر و امید بود. هرچند این تایید دیر هنگام باعث به هم خوردن برخی از برنامه‌های هواداران دولت در این حوزه انتخابیه شده است منتها با توجه به خالی بودن عرصه اعتدال در شهرستان آمل بدون هیچ تردیدی باید گفت که در حال حاضر تنها گزینه واقعی و معقول اصلاح طلبان آملی عبدالله حسینی است که از بدنه دولت و همسو با گفتمان اصلاح طلبی است.

عبدالله حسینی متولد 1340 هجری شمسی در شهر آمل است. متاهل و دارای سه فرزند و در حال حاضر هم کارمند نهاد ریاست جمهوری است. او که در رشته های ریاضی، مدیریت دولتی، گردشگری، حقوق خصوصی ، علوم حوزوی و دکترای حقوق بین الملل تحصیل کرده است لحظه‌ای از آموختن غافل نیست و در حال حاضر هم دانشجوی دکترای حقوق خصوصی از دانشگاه تهران می‌باشد. سوابق تحصیلی درخشان حسینی از او یک چهره خاص و صاحبنظر در مسائل علمی و مدیریتی ساخته است که به راحتی قادر است در معادلات استان و شهرستان آمل اثرگذاری مناسب داشته باشد.

اما با اینکه به نظر می‌رسد عبدالله حسینی منطقا باید تنها گزینه اصلاح طلبان و اعتدالیون در آمل باشد ظاهرا عده‌ای که از منافع پشت پرده سود می‌برند و جای خالی رانت در حساب هایشان را با روی کار آمدن حسینی و کنار رفتن برخی از گزینه‌های خاص احساس می‌کنند به اصول حزبی پشت کرده‌اند و صحبت از اشخاصی در لیست حمایتی دولت می‌کنند که هم عجیب است و هم نیاز به تحلیل کارشناسانه دارد. در چند روز گذشته و به ویژه پس از تایید صلاحیت حسینی بسیاری از افراد فرصت طلب در تلاش بودند تا با تضعیف وجهه اصلاح طلبی حسینی و تحزب شدید این چهره علمی و اثر گذار دولت فضا را برای تصمیم گیران تنگ کنند تا شخصی با سوابق روشن اصولگرایی را علی رغم تایید صلاحیت حسینی در لیست حمایتی اصلاح طلبان و اعتدال گرایان قرار دهند. اتخاذ چنین رویکردی، خود به تنهایی نشان دهنده میزان تاثیر حسینی بر معادلات شهرستان آمل است.

کمک به توسعه همه جانبه شهرستان آمل با توجه به همسو بودن با دولت اعتدالی

در شرایط فعلی انتخاب اصلح برای شهرستان آمل کسی است که بتواند با ایجاد روابط قوی در بدنه اجرایی و تصمیم گیری دولت و لحاظ کردن تجربیات خود در تعامل با دولتمردان در جهت عمران و آبادانی شهرستان تلاش نماید. گزینه‌های غیر همسو و امتحان پس داده در شرایط فعلی نه تنها هیچ کمکی به بهبود اوضاع نخواهند کرد بلکه در برخی شرایط ممکن است در جهت عکس حرکت کنند و دست و دل دولت را برای کمک به ارتقاء شهرستان بلرزانند.

تزریق امید و دمیدن هوای تازه به کالبد آمل

اکنون پس از دوازده سال نمایندگی یوسفیان ملا در مجلس شورای اسلامی وقت آن است که یک فکر تازه و با انرژی مضاعف به میدان بیاید. در طول این سالها نماینده فعلی آمل از هر روشی که می‌توانست برای آمل اعتبار و ارزشی کسب کند استفاده کرده است و اکنون زمان آن فرا رسیده است تا با تغییر رویکردها و وارد شدن نیروهای همسو با دولت در صحنه شاهد تحولات بنیادین در همه حوزه‌ها در شهرستان آمل باشیم. دیگر زمان شعارهایی مانند ساخت فرودگاه و مترو به پایان رسیده است و مردم منتظرند تا شاهد رونق عینی و عملی شهرستان و شهر آمل باشند. در حال حاضر اولویت شهر آمل رفع معضلاتی مانند بیکاری،ازدواج و رونق اقتصادی است. در زمانی که بیش از هر دوره‌ای گرفتاری‌های بزرگی مانند اعتیاد و میدان‌داری اراذل و اوباش در آمل بیداد می‌کند اتخاذ یک رویکرد تحولگرایانه سبب خواهد شد تا مردم شهرستان طعم سازندگی و سرزندگی را بچشند و همگام با سیاست‌های دولت تدبیر و امید، به زندگی در شهرستان تاریخی آمل امیدوار شوند.

پیاده سازی تجربیات مدیریتی کلان در حوزه انتخابیه

استفاده از تجربیات مدیریتی حسینی در طول این سال‌ها که همکاری با بیش از دوازده وزیر و معاون وزیر را در کارنامه دارد این نوید را به مردم می دهد که آمل پس از انتخاب حسینی خیلی زود در مسیر توسعه گام بر خواهد داشت. بازدیدهای کاری و تخصصی حسینی از یکصد و سی و یک کشور جهان به معنای اندوختن تجربه‌ای بس گرانبها است که قطعا آمل را به جایگاهی شایسته در کشور خواهد رساند.

سوابق اجرایی

*رئیس سازمان ایرانگردی و جهانگردی کل کشور ( معاون وزیر) 1375-1376

 *سفیر تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در بلاروس 1387-1391

*مشاور حقوقی در نهاد ریاست جمهوری 1369-1371

*مدیر کل مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 1371

 *مشاور وزیر و مدیر کل حوزه ریاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 1371 -1375

*عضو هیات مدیره سازمان ایرانگردی و جهانگردی کشور و عضو هیات امنای کانون اتومبیلرانی کشور

*مشاور در سازمان بازرسی کل کشور 1376-1377

*قائم مقام مرکز آموزش مدیریت دولتی کل کشور در حوزه مراکز تخصصی 1377-1379

*معاون مدیر کل طرح و برنامه وزارت امور خارجه 1379-1381

*(مدیر کل طرح و برنامه وزارت امور خارجه  (و نماینده تام الاختیار وزارت  امور خارجه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و کمیسيونهای هیات وزیران و مجلس شورای اسلامی برای دفاع  از بودجه و طرح های وزارتخانه  1381-1387

*عضو شورای عالی برنامه ریزی نهاد ریاست جمهوری از آبان 1392

 

مسئولیت های فعلی

* مشاور معاون کل نهاد ریاست جمهوری از اسفند 93

*مشاور معاون حقوقي ریاست جمهوری از اردیبهشت 1393

*مشاور ریاست  سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور و رئیس کارگروه تدوین برنامه ششم توسعه از شهریور 1393

*نماینده و امین سهام شرکت دولتی سرمایه گذاری خارجی ایران ( IFIC ) در اپراتور مخابراتی در حوزه ( CIS ) از بهمن 1392

 تالیفات

* تاثیر پذیری جهانگردان از وضعیت فرهنگی اجتماعی سیاسی ایران

* زیر ساختهای حقوقی در توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

* خیار تعذر تعهد ( در حقوق تعهدات ، در حال چاپ)

* مدیریت فرایند مذاکرات بین المللی ( چاپ 1394)

گزینه اصلح اصلاح طلبان آمل به صحنه آمد / حجت بر اعتدال تمام شد!

نویسنده : سرویس سیاسی مازندمجلس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *