هراز نو :تهمت و نسبت دادن دروغ و اعمال ناروا از جمله سنتی ترین و ناجوانمردانه ترین  روشهای تخریبی در رقابت های سیاسی بوده است حربه ای کثیف که عمدتا توسط گروه های سیاسی که معتقدند هدف وسیله را توجیه می نماید سازماندهی و اجرا می شود .

منافقین و کمونیست ها صاحب سبک در تخریب چهره ها

در ابتدای انقلاب اسلامی برخی از گروه ها که توسط ملت کنار زده شدند از این حربه استفاده می کردند وسازماندهی گسترده ای را برای  تخریب چهره  شخصیت های برجسته نظام  به اجرا گذاشتند ، در این میان منافقین (مجاهدین خلق ) و کمونیستها در این زمینه سنگ تمام گذاشتند ، تا انجا که وقتی نام تخریب چهره ها در ادبیات سیاسی کشور بکار می رود نام این گروه ها  تداعی شود .

از سویی هرجا سخن از مظلومیت در چهره های شاخص انقلاب مطرح می شود خالص ترین ، متعهد ترین و مردمی ترین چهره ها ی انقلاب مورد هجمه شدید و اماج تیرهای تهمت و افترا قرار گرفتند یکی از این افراد، شهید مظلوم  آیت‌الله دکتر بهشتی بود چرا که آنها می‌دانستند شهید بهشتی با تشکیل حزب فراگیر جمهوری اسلامی برنامه‌های مفید و مهمی برای اداره کشور دارد، شهید عزیزی که به خاطر آماج انبوه  تهمت ها و ناجوانمردی ها گاهی  از سوی دوستانش نیز مورد تشکیک قرار می گرفت و نفی می شد .

زمانی که منافقین مطمئن شدند شهید آیت‌الله بهشتی با منطق ادبی شهامت، ایمان، اقتدار و مدیریتش قابل تهدید نیست و دیگر ترور شخصیتی ناکارآمد است  دست به ترور فیزیکی زدند .

مارک دارها به دنبال تخریب سید عبدالله حسینی

آگاهان سیاسی معتقدند تخریب شدید و معنا دار  شخصیت سید عبدالله حسینی با این کارنامه و سوابق ارزشمند مدیریتی همراه با تعهد ،یاد آور روش منافقین در تخریب شهید مظلوم بهشتی در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی است .

با نگاهی گذارا به منابع  شایعه سازی  و انتشار تهمت ها  چهره های شاخص و فعالی را می توان مشاهده کرد که اگر چه اکنون به ظاهر از گذشته خود توبه کرده اند ولی فعالان سیاسی ابتدای انقلاب به خوبی به یاد دارند که اینان چگونه در  جریان های نفاق و کمونیست ها و قیام سربداران علیه مردم مظلوم آمل  فعالیت داشته اند و حتی برخی از چهره های  مارک داری که به زندان محکوم شده اند .

فرصت طلبها هم آمدند

دایره تهمت زنندگان به سید عبدالله حسینی البته فقط به منافقان و کمونیستهای تواب ختم نمی شود بلکه برخی از فرصت طلب های جدید و نزدیک به گروه های فشار نیز در این دایره قرار گرفته اند  نسلی جدید از کسانیکه هم مسلکانشان  به شهید بهشتی برچسب های ناروا می زدند .

 حمله به حسینی برای چیست

سوابق سید عبدالله حسینی نشانگر این است که وی  جز  چهره های برجسته نظام جمهوری اسلامی است که علاوه بر کارنامه درخشان در هفت دولت بعد از انقلاب  و مدیریت کشور اخلاق را فراموش نکرده است و از دروغ متنفر است ، دیپلمات هست اما اهل سیاست بازی و طرفندهای کثیف سیاسی نیست ، حضور حسینی به عنوان وکیل و نماینده مردم آمل ضربه سنگینی به باند ثروت و قدرت می زند ، دیگر از وام های میلیاردی تبصره ای و پول صنعت را  صرف  عیش و نوش کردن خبری نیست .

موج جدید تخریب برای چیست

انچه که مسلم است عدم توفیق  تمامی پرونده سازی ها  علیه حسینی اگر نتوانست موجب رد صلاحیت وی شود که با تشخیص درست شورای نگهبان موجب  تایید صلاحیت این مدیر باسابقه نظام شد، حداقل این امید را برای باند قدرت و ثروت داشت که بتواند سازمان رای سید عبدالله حسینی را متزلزل نماید اما استقبال بی نظیر مردم امل در اولین همایش و حمایت پرشور از حسینی  تخریب چی ها را دستپاچه کرد و سبب شد تا همه پای کار بیایند، تا شاید آخرین تیر ترکش کار ساز شود .

پاسخ مردم

علی رغم حجم بالای تخریب ها علیه سید عبدالله حسینی ، سابقه درخشان مدیریتی وی و  کاریزمای  حسینی تا همه انها نقش بر آب شود .
استقبال بی نظیر مردم از  حسینی در روز اول تبلیغات  بسیاری از فعالان و دلسوزان سیاسی را به آینده آمل امیدوار کرد .

29 27 28 26

4 thoughts on “اتاق تخریب آمل کجاست ؟+ عکس”
  1. خوشحالم که یه همچین کسی کاندیدای نامزدی مجلس برای شهرم شده
    من هم حسینی ام
    و به تو رای میدهم

  2. آملی آباد و صنعتی فقط با آقای دکتر کاظمی دینان
    چون مطمئن هستم ایشان هم مثل پدر بزرگوارشان همه وقتشان را صرف پیگیری نیاز های شهر کرده و استراحشان در خودرو بوده چون اعتقاد راسخ دارند که برای خدمت به مردم امل وقت نباید صرف خواب و استراحت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *