هـراز نـو: مدتی از تصرف آشکار شهر دماوند به یکی از مناطق مهم و استراتژیک جغرافیای شهرستان آمل می گذرد و در این مدت با هوشیاری مردمان بیدار آمل و پی گیری رسانه های مستقل جهت بازگرداندن امام زاده هاشم آمل خوشبختانه قا‌ئم مقام وزیر در امور مجلس و هماهنگی استان ها طی نامه ای در تاریخ ۱۳۹۴/۱۰/۲۲ و در یک گام عقب نشینی به نماینده مردم محترم آمل مهر تایید تابعیت منطقه امامزاده هاشم به حوزه جغرافیایی آمل زده است. با ابراز خوشحالی و احساس غرور این سوال مهم از نماینده مردم محترم شهرستان آمل محفوظ است که چرا در این مدت با همه ی خون دل خوردن تلاش قابل توجه ای نشده است تا غرور مردمان شهرمان خدشه دار نشود؟ آیا نزدیکی به انتخابات مجلس این ظن را قوت نمیدهد که نماینده برای رای آوردن پی گیر این مساله مهم ولی غفلت شده است؟

بدیهی است مهر تایید بر تمامیت شهرستان آمل برای ما مهمتر از اهداف و حرف و حدیث های سیاسی که حتی درست و قابل پیگیری باشد و ضمن خوشحالی از این رویداد و با تاکید بر این مهم که نباید دنبال مقصر بگردیم و فقط انگشت اتهام را به سوی نماینده محترم آمل نشانه بگیریم و سایر مسوولان مازندران نیز به اندازه ی عزت الله یوسفیان ملا مقصرند. در این زمان هم متذکر می شویم که این خوشحالی نباید موجب بستن چشم ها بر روی واقعیت بشود که همچنان مشکل اصلی باقی و مطالبه اصلی وجود دارد و لطیفه ی معروف دزدی خودرو و خونسردی صاحب ماشین مبنی برداشتن سند و سویچ همچنان در این مورد مصداق پیدا می کند.
جای سوال باقی است که قائم مقام وزیر کشور در این نامه تاکید بر مصوبه سال ۱۳۶۶کرده است که برای ما آملی ها بدیهی است که امامزاده هاشم بخشی از جغرافیای آمل از سالیان قبل بوده است. متاسفانه قام مقام وزیر در این نامه جواب این سوالات را به طور روشن نداده اند که چرا با این که امامزاده هاشم در بخش آمل واقع است تابلوی دماوند آنجا نصب شده است و چرا با عوامل جدایی امامزاده هاشم از آمل برخورد قاطع نکرده اند؟‌

از این جهت و در راستای مسوولیت اجتماعی مجددا ۴ راهکار ساده قبلی را یاداوری می کنیم تا انشالله شاهد اجرای عملی این اتفاق باشیم. چرا که فاصله قول و عمل را سالها در این شهرستان تجربه کرده ایم..

۱) دستور فرمایید تابلو “به دماوند خوش آمدید ” نرسیده به امامزاده هاشم که در جغرافیای شهرستان آمل قرار دارد برداشته شود.

۲) اعضای هیات امنای امامزاده هاشم هرچه سریعتر برکنار شده و اعضای جدید از استان مازندران وشهرستان آمل انتخاب شوند.

۳) در آمد نذورات امامزاده هاشم با مدیریت اوقاف مازندران و آمل هزینه شود.

۴) مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور سریعا در شبکه سراسری ، برخلاف مصاحبه تلویزیونی گذشته خود اعلام نماید براساس ادعای جناب عالی امام زاده هاشم از آمل جدا نشده است و جزو جغرافیای آمل میباشد.

ضمنا هـراز نـو از همه ی رسانه های مستقلی که تلاش  کردند تا قائم مقام وزیر کشور را وادار به عکس العمل نمایند تقدیر می نماید اگر چه که به آنها لقب آمل فروش داده اند اما مردم آمل به خوبی قضاوت خواهند کرد که فرزندان بی مزد و منت این دیار کهن چه کسانی هستند.

12 thoughts on “امام زاده هاشم را به آمل برگردانید/ آمل فروشان متشکریم!”
  1. استناد به نامه بیست سال پیش اقناع کننده نیست،ایشان مرقوم بفرمایند دست متجاوزگران کوتاه و ظواهر امر و تولیت امامزاده را به آمل بسپارند.یک قومی اومده تو حوزه استحفاظی من چادر زده ، اونوقت ما بجای اخراج آنان دنبال اثبات مالکیت خود هستیم.ضمن خدا قوت به عزت آمل ، خواهشا رگ غیرتتان تا برچیدن ادعاهای دماوندی ها باد کرده بماند….یا حق

  2. حالا دماوندیان بیایند و حرف بزنند امامزاده هاشم جز تاریخ آمل هست

  3. سلام این بازی تکراری شد
    هر وقت ما به انتخابات مجلس میرسیدیم
    امامزاده هاشم رو از دست میدادیم
    یا نوا رو از دست میدادیم یا …..
    اما وقتی این شایعه به گوش همگان میرسید- شوالیه امل میرفت اونو مجدد بنام آمل میزد
    ما به این مدل میگیم سیاست آمریکایی
    یعنی خودش تهدید درست میکنه خودش میا د همون تهدید را تبعیین می کنه .

  4. ضمن تشکر از خبرگزاری هراز نیوز .همه مردمی که از منطقه امامزاده هاشم (ع)عبور کرده اند میدانند که این بقعه متبرک جزء اراضی 1000ساله شهرستان دماوند بوده وهست .وکسانی که ادعای دیگری دارند به داخل شهر دماوند سفر کنند تا از هرجای دماوند که بایستند بر این امامزاده واجب التعظیم سلام ودرود بفرستند تا حجتی بر انان باشد.

  5. حتما باید این 4 راهکار سریعا اجرا شود، بالاخص مورد چهارم.
    از پیگیری های هراز نیوز هم متشکریم.

  6. درود.
    7000 سال پیش که آمل شهر شده بود و مرز آمل و سایر نقاط ایران در نزدیکی ری بود شهری یا دهی به اسم دماوند وجود نداشت. شهر شما چند قرنی بیش نیست که شهر شده و ادعا های عجیبی داره. چطور ممکنه دماوند با کمتر از ده قرن قدمت ادعای مالکیت اراضی شهری با 7000 قدمت رو بکنه؟

  7. با توجه به مرقومه وزرارت کشور بشماره وتاریخ مندرج نا توانی از اجرای حکم صادره از سوی بخشدار محترم لاریجان است که در اجرای دستور وزارت کشور جدیت وپیگیری لازم را اعمال نمی کنند واگر مشکلی وجود دارد با هماهنگی قوه مقننه ومجریه پیگیری موضوع باشند که متاسفانه شاید در توان ایشان نباشد. توضیح اینکه اقا سعید در بالا به قدمت هزار ساله شهر دماوند اشاره نمودند که بنظرم بعید میرسد این شهر هزار ساله باشد واگرهم باشد شاید یکی از روستاهای بخش بالا لاریجان بود وخود تهران هم اینقدر تاریخ ندارد چه برسد به دماوند در شاهنامه فردوسی از تهران پایتخت ایران نامی برده نشد ودماوند را شهر امل معرفی مینماید.

  8. بی حاشیه بگم، دیگه تاریخ مصرف جناب یوسفیان به پایان رسیده، ضمن تشکر از تلاش های بی وقفه ایشان، حالا آمل به نماینده جوان، مصلحت اندیش،،، نیاز داره

  9. باسلام

    تابلوی (بشهرستان دماوند خوش امدید)راکه قبل از امامزاده هاشم نصب شد را نمیتوان به این راحتی ها کند.

  10. قابل توجه شما دماوند اولین شهری است:1_ که کل شهر توسط دمورگان فرانسوی در سال 1310به عنوان اثر ملی ثبت گردیده در بیش از 80 سال پیش که در سند آمده که دماوند شهری که قدمتش اگر بیشتر از ری نباشد کمتر از آن نیست 2_کیومرث اولین پادشاه شهری بنیان کرد که دماوند نام داشت که اولین شهر نام گرفت3_آثار تاریخی از برج شبلی 1000 ساله آن تا تپه های تاریخی 18000 هزار ساله در ولیران دماوند که از سکونت انسان در حفاری های انجام گرفته گواه از آن میدهد تاگورستان های تاریخی2500 ساله یهودیان در جیلارد دماوند مشهود و بر همگان مبرهن است4_و مهم ترین مسئله که کوه دماوند که به نا حق و از سر بی مسئولیتی مسئولین شهر به شهری داده شد که متاسفانه قد علم میکنه به داشتن آن در صورتی که نام آن با شهر دماوند آمیخته شده و تا ابد آمیخته خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *