نخستین خانه هلال‌ روستایی شهرهای مرکزی مازندران با حضور مسئولان استانی و شهری در روستای مرزنکلا بخش امام‌زاده عبدالله آمل افتتاح شد.

خبرگزاری فارس: نخستین خانه هلال‌ روستایی مازندران در آمل افتتاح شد

 نخستین خانه هلال‌ روستایی شهرهای مرکزی مازندران ظهر امروز با حضور مسئولان استانی و شهری در روستای مرزنکلا بخش امام‌زاده عبدالله آمل افتتاح شد.

این مهم با توافق‌نامه چهار دستگاه دولتی مازندران پس از تجهیز کامل به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه راه‌اندازی شد.

مدیرعامل مدیریت بحران استانداری مازندران، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران، معاون داوطلبان جمعیت هلال‌احمر مازندران، فرماندار ویژه آمل و دیگر مسئولان شهری در این افتتاح حضور داشتند.

نخستین خانه هلال‌ روستایی شهرهای مرکزی مازندران با تلاش جمعیت هلال‌احمر آمل راه‌اندازی شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر آمل در این مراسم اظهار کرد: بیش از 40 مورد حوادث و بلایا در دنیا شناسایی شده که حدود 34 مورد آن در ایران رخ داده است.

جمشید نیک‌زاد افزود: مازندران در جمع 10 استان حادثه‌خیز کشور جای دارد همچنین شهرستان آمل به علت موقعیت جغرافیایی و برخورداری از جنگل، رودخانه هراز، جلگه و کوهستان در رتبه نخست استان جای دارد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر آمل در زمینه ایجاد خانه هلال روستایی در آمل، گفت: هم‌اکنون ابلاغیه راه‌اندازی 12 خانه ‌هلال روستایی در این شهرستان صادر شده است همچنین انجام آموزش‌های لازم به مردم در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم با آموزش‌های لازم از خسارت احتمالی بپرهیزیم.

این مسئول با اشاره به تجهیز 7 میلیون تومانی هر یک از خانه‌های هلال به امکانات و ابزار لازم، از سوی اداره‌کل امور روستایی و دهیاری‌های استانداری مازندران، اظهار کرد: راه‌اندازی 16 خانه هلال روستایی در دو شهرستان آمل و محمودآباد از طرح‌های مصوب بوده که با توجه به افزایش و تقویت مدیریت بحران برای جلوگیری از کاهش خسارت در زمان حیاتی و بحرانی شکل می‌گیرد.

نیک‌زاد با اعلام اینکه 12 خانه هلال روستایی در آمل مستقر می‌شود، ادامه داد: ایجاد چهار خانه هلال روستایی در محمودآباد در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: خانه‌های هلال روستایی در آمل در 12 روستای تمسک عطیان، فیروزکلا، قادی‌محله، مرزنکلا، محمدآباد، بایجان، وانا، مرامده، ترک‌کلا و آهی‌محله به بهره‌برداری می‌رسند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر آمل با اشاره به توافق‌نامه چهار نهاد مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران و جمعیت هلال‌احمر استان در مورد ایجاد خانه هلال روستایی، بیان کرد: مهم‌ترین هدف خانه‌های هلال بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ابزارهای اولیه مردم در روستاها است.

این مسئول افزود: در حوادث و بلایای طبیعی چند وقت گذشته شاهد وقوع طوفان شدید و درگیری 200 دستگاه خودرو در محور هراز بودیم همچنین سانحه سقوط مینی‌بوس زائران کربلا در محور هراز نیز باعث جان دادن 12 زائر شد.

نیک‌زاد گفت: وجود خانه‌های هلال می‌تواند حجم خسارت‌ها را کاهش داده و با به‌کارگیری از همه داوطلبان و نیروهای امدادی و آتش‌نشانی به همراه حضور مردم و اهالی منطقه نقش به‌سزایی در خدمات‌رسانی به خانواده‌های آسیب‌دیده داشته باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *