هــراز نــو: احمد سیفیان در نشست خبری دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر، اظهار کرد: این جشنواره برای دومین سال متوالی در هفته حماسه اسلامی ششم بهمن آمل برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره کاملا خودجوش و مردمی بوده و سعی داریم با استفاده از تجربیات سال گذشته بازنگری‌های لازم انجام شود تا با ارتقای نقاط قوت و پوشش نقاط ضعف موفق‌تر از گذشته ظاهر شویم.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران آمل با اعلام اینکه این جشنواره در راستای معرفی بیشتر حماسه ششم بهمن سال 60 برگزار می‌شود، متذکر شد: سال گذشته این جشنواره به صورت شهرستانی برگزار شد ولی در پایان آثار علاقمندان از سراسر کشور حائز رتبه برتر شد.

این مسئول با اشاره به استانی بودن جشنواره در سال جاری، گفت: مهم‌ترین و موثرترین راه تبلیغی حماسه ششم بهمن مردم آمل وصیت‌نامه سیاسی الهی امام امت است.

سیفیان بیان کرد: این وصیت‌نامه سند ماندگار انقلاب اسلامی بوده و برای همیشه جاوید مانده است زیرا این سند تاریخی انقلاب اسلامی سندی ملی و بین‌المللی است که هم‌اکنون پژوهشگران زیادی در داخل و خارج کشور مشغول بهره‌برداری از آن هستند.

وی با اشاره به اهداف گسترده اعضای اتحادیه کمونیست‌ها در انتخاب آمل به عنوان شهر مرکزی برای حمله به انقلاب اسلامی، افزود: در این بین سئوالات زیادی برای علاقمندان و نسل جوان نقش می‌بندد که باید برای آن پاسخ‌های قانع‌کننده داشته باشیم.

سیفیان با تاکید بر اینکه زبان هنر می‌تواند یکی از موثرترین راه‌ها برای بیان حماسه ششم بهمن ماه و دلایل مختلف آن باشد، گفت: امروزه افرادی نیز با عنادورزی و دشمنی می‌خواهند این حماسه اسلامی را به چالش کشیده و منحرف کنند.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران آمل با اعلام اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1359 جنگ تحمیلی با حمله عراق به ایران آغاز شد، افزود: در ان زمان نواقص زیادی در بخش مدیریتی، تجهیزات و امور اداری داشتیم.

این مسئول بیان کرد: با حداقل امکانات مقابل دشمنان مجهز قرار گرفتیم و با تقدیم 41 شهید در یک نیم‌روز بساط کمونیست‌ها را برچیدیم.

سیفیان با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کمونیست‌ها از انقلابیون تصور سهم‌خواهی داشتند، گفت: بعد از عدم موفقیت و سهم‌خواهی دست به عنادورزی و بزرگنمایی مشکلات کردند و در راه بیزاری و از بین بردن انقلاب اسلامی برآمدند.

وی با اشاره به اینکه در حماسه ششم بهمن با ساخت یک هزار سنگر از همه اقشار شهید تقویم انقلاب اسلامی کردیم، اظهار کرد: دشمنان در سال 1360 می‌خواستند با از بین بردن نظام جمهوری اسلامی دست به ایجاد نظام کمونیستی بزنند.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران آمل با اشاره به نگاه عالمانه، عارفانه، تیزبینانه و ژرف امام راحل در نام بردن از آمل در وصیت‌نامه سیاسی و الهی، بیان کرد: عرق مردم آمل در حماسه اسلامی ششم یهمن از نوع محلی و بومی نبود بلکه عرق و شدت علاقه به نظام، اسلام، دشمن‌ستیزی و اطاعت ولایت بود.

وی گفت: دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر امسال در چهار بخش اصلی و یک بخش ویژه برگزار می‌شود که فراخوان آن در تاریخ 23 آذر امسال توزیع شد و علاقمندان می‌توانند در طول مدت یک ماه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 

 

همچنین مجید یل در نشست خبری دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر، اظهار کرد: حماسه اسلامی ششم بهمن سال 1360 آمل یکی از مهم‌ترین اتفاقات تاریخی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده که نقطه عطفی برای نظام جمهوری اسلامی تلقی می‌شود.

وی افزود: این حماسه سبب تثبیت انقلاب اسلامی شد و اگر مردم آمل در مقابل کمونیست‌ها شکست را متقبل می‌شدند آیه‌های انقلاب اسلامی نشانه می‌رفت.

دبیر دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر با اعلام اینکه همه مردم و مسئولان باید برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد مهم بکوشند، تصریح کرد: آملی‌ها در مقابل تهاجمات دشمن به خوبی ایستادگی کردند و امام امت نیز در وصیت‌نامه تاریخی خود از مردم این شهرستان نام برده و از آنها قدردانی کرد.

این مسئول با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مردم مازندران و شهرستان آمل به مناسبت حماسه اسلامی ششم بهمن، بیان کرد: معظم‌له می‌فرمایند «این سنگرها سنگرهاى درون خیابان‌ها نیست، این سنگرِ در دل‌هاست، هزار تا هم نیست، هزاران سنگر است به عدد هر مؤمنى، هر انسان باانگیزه باشرفى یک سنگر در مقابل تهاجم دشمن وجود دارد».

یل با اعلام اینکه اگر حماسه ششم بهمن در استان‌های دیگر اتفاق می‌افتاد بازتاب بیشتری داشت و سرمایه‌گذاری بسیاری برای ترویج و تبلیغ آن انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: این حماسه در استان مازندران و شهرستان آمل مظلوم واقع شده است.

وی با تاکید بر اینکه دبیرخانه دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر در طبقه دوم اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آمل واقع است، بیان کرد: این جشنواره برای دومین سال در چهار بخش اصلی شامل پوستر، فیلم، عکس و شعر برنامه‌ریزی شده و در بخش ویژه دانش‌آموزی نقاشی در نظر گرفته شد.

دبیر دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره در هفته حماسه ششم بهمن برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این جشنواره از مهمانان استانی و کشوری دعوت شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: رده سنی برای شرکت در جشنواره آزاد است و به نگاه‌های شرکت‌کنندگان در پرداختن به حماسه ششم بهمن، نقش کلیدی مردم در آن و بیان زوایای مختلف‌اش امتیاز ویژه تعلق می‌گیرد.

یل با اشاره به اینکه فراخوان جشنواره در 23 آذرماه امسال توزیع شده و مهلت ارسال آثار یک ماه است، اظهار کرد: داوری آثار از 26 دی امسال آغاز می‌شود و به مدت یک هفته ادامه دارد.

وی با اعلام برگزاری اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری هزار سنگر در یک روز، گفت: به نفرات برتر هر بخش تندیس جشنواره به همراه یک سکه نیم‌بهار آزادی و یک ربع سکه بهار آزادی تعلق می‌گیرد و نیز به نفرات دوم و سوم نیز به ترتیب سکه نیم‌بهار آزادی و یک ربع سکه بهار آزادی اختصاص پیدا می‌کند.

قربانعلی مسافر

2

3

4

5

6

7

8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *