مدیرعامل بزرگترین مجتمع تولید گوشت مرغ گفت: مجتمع زربال سالانه 18 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می‌کند.

علی‌رضا غنی‌زاده در مراسم بزرگداشت هفته بسیج مجتمع زربال به عنوان بزرگترین مجتمع تولید گوشت مرغ که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران و مسئولان شهری آمل و نور در مجتمع تولید گوشت مرغ زربال برگزار شد، اظهار کرد: امروزه کار شبانه‌روزی در عرصه تولید و صنعت نشانه اقتصاد مقاومتی بوده و حرکت موثر در جهاد مقابل دشمنان است.

وی افزود: امام راحل با تشکیل ارتش 20 میلیونی در جامعه اسلامی دست به اقدام ماندگار، جاوید و عظیم زدند.

مدیرعامل مجتمع تولید گوشت مرغ زربال با اشاره به اینکه بسیج برکات و دستاوردهای بزرگی دارد همچنین در مجموعه زربال بزرگترین پایگاه مقاومت کارگری مازندران به نام پایگاه سلمان فارسی را داریم و شهیدان این مجتمع شهدای شاخص منطقه هستند.

این مسئول با اعلام اینکه حدود 30 درصد از کل پرسنل مجموعه زربال را خانواده شهدا و ایثارگران تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: بیشتر پرسنل این مجموعه از خانواده‌های ایثارگران و بسیجیان هستند.

غنی‌زاده با اشاره به اینکه باید یاد و خاطره شهدا در جامعه گرامی داشته شود، گفت: نخستین بار پیامبر اسلام واژه شهید را برای کسانی به کار بردند که د راه خداوند جهاد کرده و در این راه کشته شدند البته شهادت مرگی است که انسان آن را انتخاب می‌کند زیرا خداوند شهید را به شهادت دعوت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه شهید شاهد است و فرد شاهد برای همه نعمت‌های الهی شهادت می‌دهد، گفت: هم‌اکنون فرهنگ شهادت اصیل‌ترین و الهی‌ترین فرهنگ‌ها است و این فرهنگ اکنون مشغول نقش‌آفرینی است.
مدیرعامل بزرگترین مجموعه تولید گوشت مرغ در کشور ابراز کرد: نقش مهمی شهدا در پیروزی انقلاب اسلامی و حفاظت از نهضت‌مان داشتند البته بعد از پیروزی انقلاب کشورهایی تلاش داشتند تا جریانی همانند رژیم سابق را ادامه دهند و در این راه به نتیجه‌ای نرسیدند و روی به جنگ داخلی آوردند.
نماینده اسبق مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروزه جریانات موجود در یمن، مصر و لیبی برگرفته از انقلاب اسلامی ایران است، اظهار کرد: جریان‌های انحرافی و تکفیری با توجه تلاش روزافزون خود در مقابل بیداری اسلامی دنیا به نتیجه‌ای نرسیدند.
غنی‌زاده افزود: مجتمع تولید گوشت سفید زربال از 19 فروردین سال 1354 کار خود را آغاز کرد و امروزه از بزرگترین مجتمع تولید گوشت مرغ محسوب می‌شود.

وی گفت: هم‌اکنون این مجتمع دارای فارم‌های مرغ مادر، جوجه‌کشی و گوشتی بوده و سالانه 18 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه کارخانه های خوراک دام، پرورش مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاه زربال و دربال و سایر حوزه ها در این مجموعه فعال هستند که کارخانه دان این مجتمع با ظرفیت تولید 20 تن آماده فعالیت است و 54 سالن پرورش مرغ مادر نیز در سه مزرعه مجزا مشغول کار هستند، بیان کرد: همچنین افزایش ظرفیت مرغ مادر از 161 هزار به 215 هزار قطعه مادر تولید رسیده است و مزرعه مرغ شهدای زربال از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مدیرعامل شرکت مرغ زربال گفت: این مجتمع تولید سالانه 18 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ دارد و 11 درصد افزایش تولید دان را در اختیار دارد همچنین در مورد ضایعات 16 درصد کاهش داشتیم که ضایعات این مجتمع به کمتر از حد نورمال به 2 درصد رسیده است.

این مسئول با تاکید بر اینکه 726 نیرو بدون احتساب نیروهای روزمزد در مجتمع زربال تلاش دارند، بیان کرد: در تولید مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک با توجه به رسالت زربال در جهت تولید غذای سالم و کمک به سطح بهداشت غذایی جامعه و با توجه به استقبال عمومی برای مصرف محصولات طبیعی تر از نظر شرایط پرورش، این مجموعه دست به تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک(سبز) زد که از غذاهای غذای سالم است هر چند در تولید گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک(سبز) کاهش مصرف دارو، افزایش مبلغ فروش به سبب بالاتر بودن قیمت هر کیلو مرغ سبز نسبت به مرغ عادی، افزایش دارای نامشهود (ارتقای نام برند) و افزایش حاشیه سود از شاخصه های مهم است.

قربانعلی مسافر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *