هـراز نـو: ولایت مطلقه فقیه, میراث گرانبهای امام خمینی و روح و هویّت انقلاب اسلامی / آمریکا و غربی ها شیاطین روزگارند/ نفوذ آمریکا در مسیرآرمان ھای انقلاب و امام راحل /جریان فرانسه یادآور 11 سبتامبر یا دچار شدن به فتنه پرورش یافتگان خودشان/حمایت همه جانبه از نیروی معزز انتظامی جهت مقابله با مزاحمین خیابانی و هنجارشکنان جامعه و مسائل ضد اخلاقی و ضد اسلامی و مبارزه با اراذل و اوباش
بسم الله الرحمن الرحیم
خطبه اول
اوصیکم عبادالله و نفسی بتقوی الله
در این روز پر شور و شکوه در این اجتماع کثیر بسیجیان ژرف اندیش و با بصیرت در محضر خانواده های معزز شهدا و سلسله کریمه روحانیت و مسئولین با کرامت در ایام عزای عمه سادات فاطمه بنت الحسین علیهما السلام بدوا خودم و بعد همه شما را به تقوای الهی و در محضر ذات ربوبیت بودن و بهره وری از انوار الهی و ترک معاصی دعوت می کنم.
سروران عزیز قرآن کریم بیا تبیین تابلوهایی زندگی بشریت چه در مسیر سعادت و چه در مسیر شقاوت تکلیف را بر ما مشخص نموده اند و شما که اهل ایمان با بصیرت هستید با حضور در ساحت مقدس قرآن و پیچاندن نسخه زندگی خویش از این آیات نورانی هم زندگی خوتان را و هم جامعه را به سعادت و معنویت سوق می دهید.
شهید مطهری، با بیان و تحلیلی دقیق از موارد کاربرد واژه تقوا در خطبه های نهج البلاغه، به شرح و توضیح ظرافت های موجود در کلام حضرت اشاره می کند و برداشتی حقیقی از معنای تقوا در نهج البلاغه را ارائه می دهد. از جمله، با ذکر بخشی از سخنان مولا علی علیه السلام از این کتاب انسان ساز درباره تقوا، این گونه توضیح می دهد:
امام علی علیه السلام می فرماید: همانا خطاها و گناهان و زمام را در اختیار هوای نفس قرار می دهد، مانند اسب های سرکش و چموشی است که لجام از سر آنها بیرون آورده شده و اختیار از کف سوار بیرون رفته باشد و عاقبت، اسب ها سوارهای خود را در آتش افکنند. و مَثل تقوا، مثل مرکب های رهوار و مطیع و رام است که مهارشان در دست سوار است و آن مرکب ها با آرامش، سوارهای خود را به سوی بهشت می برند.
خطبه های مولای متقیان در کتاب مقدس نهج البلاغه، تقوا به عنوان یک حالت روحی و معنوی که اثرش ضبط و مالکیت نفس است، ذکر شده. این خطبه می گوید: لازمه بی تقوایی و مطیع هوای نفس بودن، ضعف و زبونی و بی شخصیت بودن در برابر محرکات شهوانی و هواهای نفسانی است. انسان در آن حالت، مانند سوار زبونی است که از خود، اراده و اختیاری ندارد و این مرکب است که به هرجا که دلخواهش است، می رود. لازمه تقوا، قدرت اراده و شخصیت معنوی داشتن و مالک حوزه وجود خود بودن است؛ مانند سوار ماهری که بر اسب تربیت شده ای سوار است و با قدرت و تسلط کامل، آن اسب را در جهتی که خود انتخاب کرده، می راند و اسب در کمال سهولت، اطاعت می کند.
پیامی که از این بیانات نورانی استنتاج می شود و در زندگی مان پیاده خواهد شد :
1. کنترل و مالکیت بر نفس، تقویت قوای باطنی در برابر رذیلت های نفسانی و نیز شخصیت یافتن انسان، از آثار مهم تقوا به شمار می رود.
2. انسان بی تقوا انسان بی اراده و زبون و انسان با تقوی، نیرومند و صاحب اراده است.
سروران عزیز تقوا؛ مصونیت هست، نه محدودیت پس عباد الله اتقواالله
آنچه که در این اجتماعات پر شور و شعور عنوان گردیده و مورد بهره برداری جهت شکوفا نمودن و تبلور و جوشش و رویش ابعاد انسانیت مان که متبلور از انوار الهی است در تبیین ایجاد مدینه فاضله در شأن خلیفة اللهی مان است با بهره گیری از انوار مقدس خدا و قرآن و اهل بیت و با مرجعه به عقل از نقل متواتر تلمذ نموده تا موجب تکامل انسانیت خود گردیم هم از کتاب حقوق امام سجاد 0علیه السلام گفته ایم و هم از آثار سراسر نور علامه جلیل القدر آیت الله جوادی آملی برای زیست سالم و صالحی تا هم منجی خود باشیم و هم جامعه
اما تا به امروز آنچه را گفته ایم در محضر شما نور چشمانم ، شما اعزه ی مکرم ، مردم با صلابت ، برادران عزیز و خواهران ایمانی در مبانی تربیت . گفته ایم که بیائیم خانه و خانواده های مان را آباد کنیم . انتخاب همسر مناسب برای فرزند . انتخاب شوهر مناسب برای فرزند هم موجب عزت پدر و مادر می شود و هم موجب آبادانی جامعه خواهد شد . عزیزان اهل علم ، نخبگان عزیز و نور چشمان بنده عرض کرده ایم
تربيت از ريشه «ربو» و در لغت به معناى زياد شدن، رشد كردن و بزرگ شدن است و در اصطلاح عبارت است از: «ايجاد تغييرات مطلوب و تحولات ثمربخش در محيط زندگى انسان به منظور ساختن او و شكفتن استعدادهايش.» همچنين تربيت را مىتوان «پروراندن قواى جسمى و روحى انسان براى وصول به كمال مطلوب و انتقال طرز تفكر و عمل جامعه به آيندگان» دانست.
«تربيت مذهبى، كنترلى براى اخلاق، ضابطهاى براى حيات فردى و اجتماعى و رشد معنويت است. مذهب مىتواند تقويتكننده وجدان اخلاقى كودك و عامل بازدارنده و كنترلكننده باشد. اگر تربيت مذهبى بر اساس انديشه درست استوار باشد، موجب رشد و پيشرفت كودك مىشود.»
همانگونه گفته شد تربیت مذهبی تقویت کننده ی وجدان اخلاقی کودکان مان باشد . بر همه و همه بر همه ی انسانها چه پدر مادر و مسئولین عزیز و هر کسی لازم است در بعد اخلاق برنامه ریزی نماید ما امروز در خندق فرهنگی قرار گرفتیم . امروز دشمنان در بیخ گوشمان برای فرزندان دلبندمان در حال فتنه و توطئه هستند که سرور عزیزم یادگار هشت سال دفاع مقدس نه به تعبیر علامه جلیل القدر جوادی آملی مد ظله العالی ده سال دفاع مقدس چه جنگ داخلی و چه جنگ تحمیلی سردار میرشکار عزیز در مورد آن بیانات مبسوطی داشته اند که بسیجیان چگونه در مقابل تفکر نفوذ افتخار آفریده اند البته در این باره سخنان مبسوطی عرض خواهم کرد.
تربيت دينى و مذهبى كودكان از جنبههاى فردى، خانوادگى و اجتماعى، قابل بررسى است. مذهب و دين، پايه و اساس زندگى و موجب رشد و تكامل آدمى و رسيدن به مقام فرزند صالح، يا عبد صالح است.
از رسول اكرم صلى الله عليه و آله در بيان اهميت تعليم و تربيت و آموزش آداب فردى و اجتماعى به كودكان، سخنان فراوانى ذكر شده است. آن حضرت در جايى فرمودند: «به فرزندان خود احترام بگذاريد و آنان را نيكو تربيت كنيد.» همچنين از نگاه آن حضرت، بهترين هديه و بخشش پدر به كودك و يا باارزشترين ارثى كه او از خود به جاى مىنهد، ادب و تربيت نيكوست.
پيامبر صلى الله عليه و آله كه خود تحت تربيت نيكوى خداوند قرار داشت و خود را پرورده خدا مىدانست، تعليم و تربيت كودك را همواره از حقوق و وظايف والدين معرفى مىکرده و تربيت كودك را از دادن صدقات بسيار به نيازمندان، برتر و با فضيلتتر مىدانست.
پيامبر صلىالله عليه وآله از پدران شِكوه مىكرد كه چرا به فرزندان خود آموزشهاى دينى نمىدهند: «واى بر فرزندان آخر زمان از پدرانشان. عرض شد: يا رسولاللّه، از پدران مشرك آنان؟ فرمود: نه، بلكه از پدران مسلمانشان كه هيچ چيز از فرايض مذهبى را به كودكان خود نمىآموزند؛ و اگر فرزندان برخى از مسائل دينى را فراگيرند، آنان را از اداى اين فريضه باز مىدارند. آنان به اين قانعند كه فرزندانشان متاع ناچيزى از دنيا به دست آورند. من از اين قبيل پدران بيزارم.»
آن حضرت همچنين تربيت كودكان را موجب كسب مغفرت و پاداش الهى و مانع از ورود والدين به آتش دوزخ معرفى كرده است. اهميت تربيت كودك و داشتن فرزند صالح تا بدان حد است كه رسول خدا صلى الله عليه و آله و امامان معصوم عليهم السلام براى داشتن فرزند خوب، دعا مىكردند و از شرّ فرزند ناصالح به خدا پناه مىبردند. بىشك، فرزندى كه مورد توجه و تكريم قرار نگيرد و به خوبى تربيت و پرورش نيابد، چنين ويژگىاى خواهد داشت و اهل احسان و نيكى به پدر و مادر نخواهد بود و از فرامين او سرپيچى خواهد كرد. احتمال لغزش و انحراف فرزندان تا بدان حد است كه حتى رسول خدا صلى الله عليه وآله از شرّ آن به خدا پناه مىبرد. مراحل تربيت نيز مورد توجه آن حضرت بوده است كه در ادامه، به آنها پرداخته مىشود.
این روزها در اسارت اهل بیت (ع) در شهر شام انگار مصیبت غمباری رخ داده است . انگار هر کسی که نامش فاطمه است بیاد مورد شماطت قرار بگیرد . بسیجیان عزیز ، ارادتمندان به ساحت مقدس اهل بیت (ع) ، شاگردان مکتب ولایت رقیه بنت الحسین (ع) هم نام فاطمه در مکتب فاطمه (س) ، در مکتب حسین (ع) و در مکتب زینب (س) . علقه ی زیادی به پدر دارد . ارتباط تنگاتنگ هر فرزندی نسبت به پدر خود دارد . دلتنگی می کندتا دست فرزندی را در دست پدر می بیند می فرماید عمه جان چره خبری از پدرم نیست . فرمودی به سفر فته پس چرا بر نمی گردد . آن نصفه شب در آن لحظه نمی دانم بر رقیه (س) چه گذشت که خواب دیده . چه معاشقه ای است در این لحظه بین پدر و دختر . که نجوای دل نشینی بین حسین (ع) و رقیه (س) بوده است ؟ چه گفتمانی ایجاد شده است . رقیه (س) با حالت گریه از خواب بیدار می شود . گریه ی رقیه (س) تمام عالم را به گریه در آورد . امروز بعد از 1400 سال شما ارادتمندان به رقیه (س) در ذکر مصائب مظلومانه اش دارید گریه می کنید . احسنت بر شما . اما آن لحظه ای که یزید دستور داد شنیده که در خرابه صدای نجوا و گریه می آید گفت چه خبر است گفتند دختری بهانه ی پدر کرده . دستور دا سر پدر وارد خرابه شود . سر درون ظرف قرار می گیرد . یا امام زمان (عج) آجرک الله فی مصیبت عمک . یک زمانی دیدند طبقی وارد خرابه شده است . صدا زد عمه من غذا نمی خواهم . عمه من بابام را می خواهم . عمه دلتنگ بابام هستم . وای از آن لحظه زینب (س) به رقیه (س) چه بگوید . رقیه (س) جان مرادت در همین ظرف است . با دست کوچکش درب لحد را کنار زد . دیدی سر باب حسین (ع) است . سر را بالا آورد بوسه بر لبان و دهان پدر زد . پدر جان من الذی ایتمنی علی صغر سنی در این سنین کودکی چه کسی مرا یتیم کرد . شروع کرد به شکوه کردن باب یک شب از ناقه به زمین خوردم دیدم یک نانجیبی دارد به سوی من می آید . دست روی صورتم گذاشتم که سیلی نزند ولی بابا نگاه کن چنان سیلی به صورتم زده که صورتم مانند صورت مادرت زهرا (س) ، چنان لگد به پهلوانم زد که پهلوانم مانند پهلوان مادرت زهرا (س) شده . بابا جان هر زمانی که بهانه ات می کردم عمه را کتک می زنند . سیلی به صورتم می ردند . امان از ان لحظه ای که رقیه (س) ساکت شد . امام سجاد (ع) فرموده اند که برو ببین از رقیه (س) چه خبر …
خطبه دوم
اوصیکم عبادالله و نفسی بتقوی الله
در این لحظات عرفانی ، در این خطبه در محضر شریف شما سروران عزیز در این اجتماع بزرگ بدواً خودم و همه ی شما را به تقوای الهی توصیه می کنم
یکی از مهم ترین اسباب گرفتاری و مصیبت انسان در دنیا، رفتارهای ناشایست اوست که در رها کردن عنان نفس و ترجیح دادن خواسته دل برخواست پروردگار ریشه دارد. انسانی که همواره درصدد برآوردن تمایلات نفسانی خویش و بهره جویی از لذت های گذرای دنیاست، خود را از امداد غیبی پروردگار و از توجه و رسیدگی های خداوند ـ که به بندگان شایسته خویش دارد ـ محروم ساخته است. در مشکلات و مصیبت های دنیایی نیز توجه ویژه پروردگار شامل او نخواهد شد؛ زیرا او در زندگی روزانه خویش، خدای متعال و خشنودی او را به فراموشی سپرده است. شهید مطهری با اشاره به اینکه تقوا، کلید حل مشکلات دنیا و آخرت انسان است، این صفت زیبا را تنها راه برون رفت از درگیری های زندگی معرفی می کند.
موضوع دیگر بنده درباره راهپیمایی و اجتماع عظیم اربعین حسینی(ع) است: زیارت اباعبدلله(ع) به خصوص در روز اربعین از مهمترین و استراتژیکترین عبادات شیعه محسوب میشود و در متون دینی به آن بسیار تأکید شده است.
از مسائل که باید در این اجتماع ارزشی قابل توجه قرار گیرد این است که اهداف امام حسین(ع) را متذکر شوند و بدانند که تفکر درباره اهداف قیام عاشورا از هر عبادتی میتواند موثرتر باشد.
با اشاره به آیهای از سوره مبارکه حج : بدون تردید این زیارت میلیونی از شعائر الهی است زیرا به اذعان قرآن هر فعلی که از مصادیق اقامه دین باشد جز شعائر الهی است.
یکی از مباحث در این باره تأثیر اجتماع اربعین بر سیاست خارجی شیعیان می باشد در دنیای ارتباطات نمود این اجتماع و بازتاب آن در جهان تأثیر شگرفی بر جهانیان خواهد داشت و همه مردم جهان خواهند دید که یزدیانی که در جاه و مقام تحلیل رفتند امروز در زباله دان تاریخ هستند و امام حسین(ع) حاکم بر قلوب آزادگان جهان است و هر سال نسبت به گذشته زنده تر نیز میشود.
این حرکت عظیم حرکتی خود جوش است که از دل داغدیده مؤمنان نشأت گرفته است اما بهتر است که به سمتی پیش رود که مسائل مهم جهان اسلام در آن مورد دقت قرار گیرد و مسائلی از جمله وحدت بین فرق اسلامی به اصول تبدیل شود و برخوردها با یکدیگر از روی محبت و شفقت باشد.
امروز برای همه مشخص شده است که قدرتهای نرم از قدرتهای سخت موثرتر است و بدون تردید این اجتماع عظیم اربعین از سوی مؤمنان نشانگر این است که امام حسین(ع) و اهداف ایشان از جمله احیای اسلام از مهمترین خواستههای مسلمانان است و آنها با هیچ تهدیدی دست از دین خود برنخواهند داشت.
این حرکت عظیم و ارزشمند برخی حرکتهای ناگوار را نیز به دنبال دارد به طور مثال و با ابراز تأسف باید گفت که عزاداریهای افراطی و قمه زنیها که از جهل نشأت گرفته است حرکاتی است که چهره شیعه را در رسانههای مزدوران و دشمنان اسلام تخریب میکند که باید این حرکات به اتمام برسد.
درسى که اربعین به ما می دهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطره شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگهداشت. … دستگاه ظالم جبار یزیدى با تبلیغات خود، حسین بن على(ع) را محکوم مى ساخت و وانمود مى کرد که حسین بن على(ع) کسى بود که بر ضد دستگاه عدل و حکومت اسلامى و براى دنیا قیام کرده است!! بعضى هم، این تبلیغات دروغ را باور می کردند. بعد هم که حسین بن على (ع)، با آن وضع عجیب و با آن شکل فجیع، به وسیله دژخیمان در صحراى کربلا به شهادت رسید، آن را یک غلبه و فتح وانمود مى کردند! اما تبلیغات صحیح دستگاه امامت، تمام این بافته ها را عوض کرد. حق، این گونه است
اگر بخواهیم مسائلی که در طی این چند هفته در مورد آثار و برکات اربعین عرض کردیم به سمع برسانیم می توان در این چند مورد خلاصه کرد.
الف : جنبه معرفت شناسی و بصیرت افزائی است؛ اربعین منظومه ای از معارف خداشناسی ، امام شناسی ، معرف معیارهای تشخیص حق و باطل و حلقه اتصال اسلام ناب به قیام جهانی حضرت بقیة الله الاعظم است و راهپیمائی اربعین ، آفرینش حماسه ای برای درک و فهم نهضت امام حسین (ع) , عمق بخشی به فرهنگ عاشورا , بازخوانی درسها و عبرتهای آن برای الگو گرفتن در عصر حاضر است.
ب: جنبه انقلابی ؛ اربعین تجلی گفتمان ستیز با ظلم و استکبار با اسم رمز هیهات من الذله است و راهپیمائی اربعین با معیارهای مبتنی بر ادبیات رائج سیاسی امروز در جهان ، یک جنبش اجتماعی بی بدیل مبتنی بر شور و شعور انقلابی است که چگونگی پیاده سازی این گفتمان را با هدف پاسداشت آرمانهای ناب الهی – اسلامی به همه جویندگان حق ، عدالت ، عزت، شرف و آزادی در جهان می آموزد
ج : جنبه سیاسی ؛ اربعین ، نمایشی از قدرت نرم مسلمانان است و راهپیمائی اربعین، ارکان قدرتهای مستکبر و زورگو را که بر سلاح و تزویر استوار است با چالش اساسی روبرو می کند . قدرت بسیج گری فرهنگ عاشورا و اربعین با هیچ پدیده و عنصر دیگری در جهان کنونی قابل مقایسه نیست.
د: جنبه فرهنگی و معنوی؛ اربعین محمل یک گفتمان فرهنگی عمیق مبتنی بر فطرت بشری است و راهپیمائی اربعین شکوه ایمان , عشق , دلدادگی و … را در جهان مدرن و ارزشهای فراموش شده در به تصویر می کشد.
در این اجتماع بزرگ بسیج که در این هفته میمون و مبارک انجام گرفتم که ضمن تقدیر و تشکر مباحثی ا به سمع شما می رسانم که عمده ترین رسالت های شما در مسیر بصیرت افزائی و روشنگری می باشد که یکی از شناخت شناسی سیاسی در مورد ولایت فقیه می باشد: ولایت مطلقه فقیه, میراث گرانبهای امام خمینی و روح و هویّت انقلاب اسلامی است. امروزه, این نظریه, تنها یک نظریه سیاسی و فقهی در کنار دیگر نظریه ها نیست, بلکه جوهره نظام اسلامی و محور قانون اساسی است. مشروعیت قوای سه گانه: مقنّنه, قضائیه و مجریه, بستگی به آن دارد.
امام راحل, با تکیه بر همین اصل بلند و با پشتیبانی ملّت بزرگ ایران, نظام شاهنشاهی را واژگون ساخت و جمهوری اسلامی را بنیان نهاد.
تأکید و پافشاری آن بزرگوار بر ولایت مطلقه فقیه, در واپسین سالهای حیات پر برکت خویش, حساسیتها, پرسشها و واکنشهایی را در پی داشت. گروهی آن را برگشت امام از دیدگاه پیشین خود در باب ولایت فقیه پنداشتند و آن را تئوری جدیدی به شمار آوردند.
گروهها و دسته هایی که اوان پیروزی انقلاب اسلامی, اسلامی بودن نظام را برنتابیدند و در هنگام طرح اصل مبارک و مقدس ولایت فقیه در مجلس خبرگان, علیه این اصلِ ناب و ریشه دار اسلامی, بر بوق و کرناهای شیطانی خود دمیدند و سپس ها که پسوند مطلقه, که این اصل گسترده و ژرف را گسترده تر و ژرف تر و کارآمدتر می کرد, از سوی معمار نظام اسلامی, امام خمینی طرح شد, در لباس ستون پنجم دشمن, دست به کار شدند و هم آوا با دستگاههای تبلیغی دشمن, بمباران تبلیغی را علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی شروع کردند.
اینان تلاش می ورزیدند حکومت مبتنی بر ولایت فقیه را دیکتاتوری و استبدادی جلوه دهند, تا به پندار خود, از این راه مردم را برانگیزانند و آنان را رودر روی ولایت فقیه قرار دهند.
امام, در برابر این موج گسترده تبلیغی دشمن, به روشنگری پرداخت و مقصود خویش را از ولایت مطلقه, در نامه ای که به مقام معظم رهبری, که در آن زمان ریاست جمهوری را بر عهده داشت, نگاشت, بیان داشت. امّا تبلیغات دشمنان خارجی و ایادی آنان در داخل علیه این اصل, کم وبیش, ادامه داشت, تا این که حضرت امام به لقای محبوب خویش شتافت و حضرت آیت اللّه خامنه ای امامت امت امام را بر عهده گرفت, دوباره جنجال تبلیغاتی دشمن اوج گرفت.
متأسفانه, شماری از افراد و گروههایی که در زمان حیات امام, از هواداران و دفاع کنندگان از کیان ولایت مطلقه فقیه به شمار می آمدند, در آن تشکیک کردند و یا تفسیرهای نادرستی از آن ارائه دادند. بیش تر این تفسیرها سیاسی اند, تا علمی. بحثهای علمی قواعد و مبادی ویژه خود را دارند که هرگونه برداشتی را بر نمی تابند پاره ای از این تفسیرها, در دیدگاه (سکولار) به خوبی خود را نشان می دهد و شگفت این که این سکولاراندیشان, برداشتهای ناروای خود را به امام نسبت داده اند و از آن عزیز, مایه گذاشته اند.
بر این اساس, آنچه اکنون ضرورت می یابد, شناساندن درست و روشن اندیشه حضرت امام, در این باره است, تا هواداران و دفاع کنندگان واقعی ولایت, وظیفه خود را بدانند و کسانی که برآنند آن را درست بشناسند, راه یابند و آنان که کژراهه می روند و اندیشه والای امام را پوششی قرار داده اند, تا اندیشه های نادرست و به دور از خرد خود را مطرح کنند, شناخته شوند.
سروران عزیز نمازگزاران با کرامت و با بصیرت دشمن می خواهد از ظرفیت های درون نظام علیه نظام اسلامی استفاده کند، انتخابات یکی از این ظرفیت طراحی امروز دشمن خلق اراده های موهوم در مقابل ولایت فقیه به نام ملت است.
اراده خداوند بر این تعلق گرفته که حق پیروز و باطل نابود و ریشه کن شود و در گذر تاریخ حق پیروز خواهد شد و مجرمان و کافران و فاسقان نابود می شوند.
دشمنان امروز، در قالب فتنه نفوذ، ممکن است در ظاهر شعار به نفع جمهوری اسلامی هم بدهند و با شکل و قالب مشکل نداشته باشند اما بخواهند محتوای انقلاب را از بین ببرند.
طراحی امروز دشمن تضعیف و عبور از ولایت فقیه و خلق اراده های موهوم در مقابل ولایت فقیه به نام ملت است.
نسل سوم و چهارم ما اگر چه نه انقلاب را دیدند و نه جنگ تحمیلی را اما از طریق راهیان نور، اعتکاف ها، محرم ها و صفرها و مدافع حرم اهل بیت(ع) شدند؛ نسل امروز ما نسل علی اکبر(ع) است.
برنامه تهاجم و رخنه فرهنگی جدی است، اما ملت ما نیز بیدار هستند و با بصیرت توطئه دشمنان را خنثی می کنند: دشمن می خواهد از ظرفیت های درون نظام علیه نظام اسلامی استفاده کند و یکی از ظرفیت های نظام اسلامی ما انتخابات است؛ در این راستا باید کاملا هوشیار باشیم و اجازه نفوذ به دشمن ندهیم.
مسئله دیگری که باید به سمع شما عزیزان برسانم در مورد مسائل نفوذی استکبار جهانی و غرب هم در ایران و هم در منطقه هست سروران عزیز و ارزشمند آمریکا درمذاکراه با کشورهای غرب آسیا اھداف پشت پردہ ای دارد که بسیار مهم و قابل تحلیل است : ھدف نهایی و طولانی مدت آمریکا در ایران، از میان برداشتن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی متکی با بنیان ھای ولایت فقیه است وگرنه مسائل هسته ای و یا جنگ های منطقه ای بهانه ای بیش نیست.
مهم ترین رسالت ما در این جریان هوشیاری ملت جمهوری اسلامی و دولتمردان کشور را در قبال سیاست ھای استکباری آمریکا و دولت ھای غربی است. سیاستمداران و دولتمردان آمریکایی به این نتیجه رسیدہاند که با سیاست ھای راھبردی از راہ دور نمی توانند جمھوری اسلامی را کنترل کنند و لذا می خواھند به بھانه برداشتن تحریم به داخل کشور نفوذ کنند و نظام اسلامی را از ھم بپاشند. آمریکایی ها می دانند که با کنترل افکار عمومی مردم ایران می توانند به نظام اسلامی صدمه بزنند لذا راه نرم را برای ورود به کشور در پیش گرفته اند.
زمانیکه دولت ھای آمریکا و کشورھای غربی دیدند که فشار به جمھوری اسلامی در چند دھه گذشته نتوانست جلودار تحقق اھداف آن باشد مجبوربه برداشتن تحریم شدند. اما آنان می خواهند طوری وانمود کنند که به مردم ایران محبت کرده اند که حرف از برداشتن تحریم می زنند.
آمریکا به بھانه رفاہ، امکانات اقتصادی و آزادی، ملت ھای زیادی را به اسارت کشاندہ است: خواست اصلی آمریکا از ملت ایران این است که از آرمان ھای انقلاب و امام راحل که مبارزہ با قدرت ھای زورگو از جمله صھیونیسم و حمایت از مظلومان جھان است دست بردارند.
اھداف تحریم و فشار به کشور جمهوری اسلامی را جلوگیری از انقلاب و تکثیر آن در دیگر کشورھاست: رھبری مدبرانه حضرت آیت الله خامنه ای نه فقط جمهوری اسلامی ایران را نجات داد بلکه پوچ بودن تهدیدات آمریکا در نزد دیگر ملت ھا را نیز ثابت کرد.
سیاست ھای آمریکا بر اختلاف افکنی در بین ملت ھا استوار است: ظاھر آمریکا به لبخند و الفاظ زیباست و باطن آمریکا به خبیث جانی است و هیچ بهره ای از اخلاقیات انسانی نبردہ است.
ضاحیه مقاوم و نشست وین
دو عامل انتحاری داعش با اقدام تروریستی در مناطق پر ازدحام محله «برج البراجنه» در منطقه شیعهنشین «ضاحیه» ۴۳ نفر را شهید و حدود ۲۳۹ نفر را زخمی کردند. ضاحیه، منطقه جنوبی بیروت و محل اصلی زندگی شیعیان، بیش از یکونیم میلیون نفر را در خود جای داده است. ضاحیه جنوبی بیروت دارای ساختمانهای اداری، فروشگاههای بزرگ، مراکز صنعتی، مالی، اقتصادی و مراکز مهمی، چون سفارت ایران، کویت، مغرب، یمن، دفتر سازمان ملل و آژانس بینالمللی حمایت از آوارگان فلسطینی است. در این منطقه، حوزههای دینی، دانشگاهها و آموزشگاههای مختلف، دانشگاه دعوت اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی و بسیاری از مراکز فنی و حرفهای و تربیتی خصوصی قرار دارد. وجود حزبالله و مؤسسههای وابسته به آن سبب شهرت این منطقه شده و از ضاحیه، جایگاهی یگانه و بینظیر در لبنان ساخته است. تروریستهای تکفیری پس از شکست سنگین در عراق و سوریه با این اقدامات حقیرانه تلاش میکنند تا امنیت و ثبات این منطقه را که شیعیان و حزبالله در آن ساکن هستند، ناامن کنند و به خیال واهی انتقام شکستهای پیدرپی خود را بگیرند. نقطه مشترک این حادثه محکومیت این اقدام از سوی همه کشورها، از جمله آمریکا و کشورهای اروپایی و عربی، حتی حامیان تروریستها بود؛ اما تنها محکومیت این حادثه کافی نیست و باید همه کشورها برای مبارزه جدی با تروریسم تلاش کنند. در چنین وضعیت حساسی که تروریستها و نیروهای افراطگرا و دشمنان اسلام به فکر ضربهزدن به امنیت و ثبات در لبنان هستند، از یک سو ملت ایران وظیفه خود میداند که در کنار حزبالله و ملت لبنان بایستد و تا ریشهکنکردن تروریستها، این نبرد طولانی و مستمر را ادامه دهد و از سوی دیگر، قطعاً پس از این، ملت قهرمان لبنان همبستگی بهتری با مقاومت و ارتش برقرار کرده و عزم خود را در مبارزه با جریانهای افراطی و تروریستی جدیتر خواهد کرد و انسجام جامعه متنوع لبنان به منزله نماد همبستگی و مقاومت، حفظ خواهد شد.
از دیگر مسائل مهم منطقه نشست وین ۲ با عنوان «گروه بینالمللی حمایت از سوریه» می باشد که با صدور بیانیهای پایان یافت که براساس آن، ظرف مدت شش ماه دولت انتقالی در سوریه با نظارت سازمان ملل و مدیریت سوریها شکل میگیرد و سپس قانون اساسی جدید به نگارش درآمده و انتخابات سراسری با حضور مردم سوریه طی مدت ۱۸ ماه برگزار خواهد شد. در این بیانیه نکات مختلفی وجود دارد . ه می توانید از طریق رسانه ها مطالعه فرمائید .
در این جلسه برخی از کشورها اصرار داشتند که باید درباره زمان رفتن بشار اسد تصمیمگیری شود؛ اما ایران اعلام کرد، این موضوع جزء خطوط قرمز ماست و مردم سوریه باید در اینباره تصمیم بگیرند. همچنین، ایران از روند آتشبس در سوریه و مبارزه با تروریسم حمایت میکند؛ همانطور که از مدتها قبل هم به دنبال حل بحران سوریه از طریق این روند بوده است.
اما در کنار این، «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان همچنان اصرار داشت تا روند تحولات در سوریه به سمتی برود که به برکناری بشار اسد از قدرت بینجامد و به صراحت اعلام کرد، در غیر اینصورت، به حمایت خود از مخالفان مسلح سوری برای برکناری اسد ادامه خواهد داد. آمریکا و متحدانش نیز همین ایده را دارند و میگویند، جنگ با بودن اسد در قدرت پایان نمیپذیرد.
در اوضاعی که ارتش سوریه در روزهای اخیر موفقیتهای بیشماری را به دست آورده است، این تحلیل وجود دارد که کشورهای حامی تروریسم با این بیانیهها به دنبال کندکردن روند پیروزیهای سوریه هستند و تلاشهای خود را برای تضعیف فرایند مقاومت ادامه میدهند و مسئله دیگر برکنار کردن بشار اسد رئیس جمهور قانونی مردم سوریه نمی دونم که چقدر بی تدبیر و ابتدائی ترین مسائل دیپلماسی رو وارد نیستند که این حق مسلم مردم هر کشور است که در انتخاب رئیس جمهور کشورشان سهیم باشند آخه به شما چه؟ و جالبتر این که مدعیان حقوق بشر می آیند به تروریسم ها و گروه داعش کمک بکنند در کشتار مردم مظلوم سوری کی می خواهند سر عقل بیایند اونوقت آقایان می گویند آمریکا و غرب چهره شان عوض شد که قطعا این کار به وقوع نخواهد پیوست و محقق نخواهد شد.
تحلیل و بررسی حوادث تروریستی پاریس اقدام تروریستی پاریس را باید محکوم کرد و این کار اقدام بجایی بود و ما قربانی حوادث تروریستی هستیم و بیش از هر دولت و کشوری در این راه قربانی داده ایم.
فرانسه قلب اروپا به حساب می آید و رسانه ها بیشتر از آن استفاده می کنند:داعش فرانسه را انتخاب کرد به دلیل این که قلب اروپا و یک کشور چند فرهنگی است و رفت و آمد و تردد به این کشور آسان تر است و کانون رسانه ها به حساب می آید.
سئوالی در این مقال و مقام مطرح هست که آیا واقعا مثل جریان 11 سبتامبر خود ساخته نیست چون بعضی خبرها حاکی است که یهودی ها از قبل می دانستند این جریان اگر این باشد که قصه مشخص است و الا خود کرده را تدبیر نیست
این اقدام یک طراحی پیچیده و برنامه ریزی شده بود و تصور من این است که در عرصه میدان در سوریه داعش به توفیقات دیگری نایل نشد، حداقل این است که پیشروی های شان متوقف شد و عرصه به دست نیروهای مردمی و دولت افتاد.
داعشی ها در شرایط استیصال دست به این اقدام زدند، در سوریه در موضع عقب نشینی هستند، به همین دلیل در لبنان و فرانسه خواستند با این عملیات ها میدان را عوض کنند و و روحیه ای به نیروهای خود بدهند.
چه شد داعش به صورت غول درآمد، چه کسانی حمایت و تجهیزش کردند که الان به جان خودشان افتاده است، گفت: حوادث تروریستی در قلب فرانسه نشان دهنده قدرت داعش نیست، بلکه من این حوادث را نشانه استیصال و درماندگی این گروه تروریستی می دانم.
ترور با برنامه ریزی می تواند هر کجا یک ضربه بزند و این حادثه البته نشانه ضعف اطلاعاتی فرانسوی ها است که البته از جهت امنیتی نیز بسیار قوی هستند.
کسی که اهل گناه است خودش خودش را از خدا دور کرد . خدا نگاه ویژه اش را از ایشان دور می کند خود کرده ایم و خود کرده ار تدبیر نیست . دشمن ترین دشمن انسان خودش است . خودمان در وجود خودمان . در زندگی روزانه مباحث و رفتاری را انجام داده ایم که خشنودی افراد را در نظر گرفته ایم ما راه خدا را فراموش کرده ایم. به جای خدا بت های نفسانی خودمان را روی کار آوردیم. امروز یکی از راه های نفوذ ایجاد بستر بت پرستی نفسانی مان است. آمده اند هوا های نفسانی مان را شعله ور کرده اند. متوجه باشید، هرکسی که در مسیر خداست عزت می آفریند. هرکسی که در مسیر غیر خدا در مسیر گناه باشد ذلت می آفریند. هیچ کسی از گناه خیر ندیده. هیچ کسی از فحشا خیر ندیده . همه باید تمکین بکنیم . ما این همه در مورد مبانی گفته ایم . امروز متاسفانه یک عده با تاثیر از فرهنگ غرب با متد و مدل لباس های خاصی که بر اساس دینمان نیست بر اساس اسلاممان نیست. آیا کسی که شاگرد مکتب فاطمه است ، شاگرد مکتب زینبی که به اسارت رفت تا موجب ذلت نشود . آیا این کسی که خود باختگی خودش رو در غرب اثبات کرد ، دل شیفتگی خودش رو در غرب اثبات کرد. با متد و مدل آنها دارد زندگی می کند تا جامعه را به فحشا بکشاند مورد نفرت خداست. یکی از دلنگرانی جامعه مبانی اشاعه فحشا و روابط نامشروع و بدحجابی و بی عفتی است که هرباره عموم مردم و خاصه خانواده نسبت به این امر دلنگران بوده اند تخصیصا مزاحمت های خیابانی هنجارشکنان جامعه بوده که امنیت جامعه را به خطر می انداخت که به حمدالله با درایت عزیزان و نورچشمان نیروی مقتدر و با صلابت انتظامی این روزها در حال شکل گیری است که هم با معضل بدحجابی مدیریت خوب و شاخصی را انجام می دهند و هم نسبت به جریان مزاحمین خیابانی و مبارزه با اراذل و اوباش و مسائل ضد اخلاقی و ضد اسلامی و البته این عزیزان همیشه موجب عزت مان شده اند لذا بنده از همین تریبون از فرمانده محترم و معزز نیروی انتظامی و پرسنل ساعی و زحمت کش این نهاد مقدس کمال امتنان را داشته و عرض می کنم احسنت بر عزیزان نیروی انتظامی . احسنت بر فرمانده ی محترم و پرسنل معزز بنده توصیه می کنم که حتما با درایت و قوت و قدرت بیشتر و برخورد شدیدتری نسبت به این موضوعات داشته باشند که این خواسته همه مردم و خانواده هاست تشکر می کنم که در مسیر امنیت اجتماعی و اخلاقی جامعه با تمام قدرت و قوت زحمت می کشید و نیز از همه نهاد و سازمان ها و تخصیصا از سپاه عزیز و مقتدر انتظار می رود نسبت به این امر این برادران همکار خود را کمک بکنند و نیز همه مردم چون امر به معروف و نهی از منکر از رسالت های عمده و مهم آحاد مردم هست و هر شخص و شخصیتی هم باید آمر به معروف باشد و هم ناهی از منکر .
سروران نیروی سپاهی و نظامی و انتظامی و بسیجیان عزیز و با غیرت بیایید جمع آوری کنید عده ی بسیاری رو که با حالت بسیار فجیع و زننده در همه ی ایام در مملکت امام زمانی در شهرستانی که قدم به قدمش خون شهدایمان است. مردم ، ما شرمنده ی شهدا نشویم . پدران ، غیرت ها رو به جوش بیاورید . همسران ، غیرت داشته باشید . با متد و مدل اسلامی فقط نیروی انتظامی محترم نیست همه ی نهاد ها باید کمک بکنند . همه باید دست به دست هم بدهیم جهت جمع آوری انسان هایی که مزاحمت ایجاد می کنند. مزاحم نوامیس ما هستند . ما امنیت نداشتیم با حضور این مزاحمین. دست مریزاد بر شما که آمده اید تدبیری انجام داده اید که این مزاحمین خیابانی رو جمع آوری می کنید هنجار شکنان جامعه ، بد حجابان جامعه. تا چه حد و اندازه سروران ارزشی ببیند که این دخترک بزک کرده به راحتی به ریشمان بخندد و راه برود. هیهات منه الذله. اسلاممان اسلام عفت است . سپاه عزیز، نیروی انتظامی ، بسیجیان عزیز ، مردم شریف ، پدر و برادر، همه باید در این امر، همدل و همزبان کمک بکنیم تا فضایی را ایجاد بکنیم که در آن فضا دعوت از امام زمان بشود . آن مکتب مکتب شهادت می شود. آن مکتب مکتب عزت می شود. بنده انتظارم بیشتر از این حرف هاست از نیروی محترم انتظامی. دست مریزاد. ولی انتظار دارم بیشتر از اینها با تمام قوا.
در آخر گزارشی از تحولات منطقه محضر شریف شما داشته باشم: الحمدلله در دو بخش دابو و دشت سر شاهد شکوفائی هایی هستیم از جمله به همت بخشدار محترم و مهربان و دلسوز و فرماندار محترم و مدیر جهادی و هم نماینده محترم و ریاست محترم راه و شهرسازی جناب آقای مهندس رمضانی جهت تعریض مسیر بین المللی دابودشت و آسفالت آن سمت به فریدونکنار در این بخش ولائی که یکی از دغدغه های فکری همه مان بوده است انشاءالله شاهد بهره برداری از این مسیر در اسرع وقت باشیم تا روستای اهنگرکلا و نیز در مورد جاده قدیم امل به بابل حتما از حضرتعالی می خواهم با مدیریت شایسته و بایسته خود این مردم را هم خوشحال بفرمائید و نیز توصیه به مردم عزیز دارم در مورد نیوجرسی که همان حفاظ وسط جاده ای است دور برگردانش را به کارشناسان اداره راه بسپارید تا با صبر و تحمل شاهد شکوفائی هر چه بیشتر این منطقه باشیم.
در مورد شهر دابودشت نیز بحمدالله با درایت و عنایت شهردار محترم و شورای محترم شهر شاهد شکوفائی این شهر در تعریض جاده و آماده سازی برای آسفالت می باشیم که نشان از همدلی و همزبانی همه مسئولان بوده و نیاز به همت مضاعف مسئولان محترم شهرستانی و نماینده محترم و مسئولان استانی و اداره کل محترم راه و شهرسازی و استانداری محترم می باشد تا زودتر به بهره برداری برسد .
موضوع سومی که الحمدلله محقق شد افتتاح مجتمع ورزشی شهید خوش سیما که با حضور مسئولین معزز شهرستانی و خانواده معزز شهدا و جوانان و نخبگان و ورزشکاران محترم با مدیریت جناب آقای خوش سیما انجام پذیرفت با توجه به اینکه رویکرد دولت محترم تدبیر و امید به خصوصی سازی مراکز و موسسات می باشد لذا ضمن تبریک به مدیر محترم این مجتمع که بسیار عالی و با تجیهزات لازم و کامل این امر انجام پذیرفت ولی نیاز به عنایت ویژه مسئولین محترم شهرستانی و استانی و وزارت محترم مرزش می باشد حقیقتا در اختیار قرار دادن تسهیلات رفاعی در همه زمینه تخصیصا در امر بهداشت و سلام از ملزومات جامعه می باشد چون عقل سلیم در بدن سالم می باشد و بحمدالله جوانان عزیز و ارزشمندمان که در همه امور موجبات عزت و صلابت و اقتدار ر برای ما رقم می زنند بر همه مان فرض و لازم هست تا در خدمت رسانی به این عزیزان جامعه عمل برسانیم .
موضوع اخر این ایام خبر خوشحال کننده موفقیت فزرند بزرگ دابودشت جناب آقای سلیمانی مدیر محترم کاله که توانسته در سطح جهان حائز رتبه برتر گردد بنده این مقام را به محضر شریف ایشان و همه عزیزان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان می نمایم.