هـراز نـو: ماموران پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مازندران ، متهمان به کلاهبرداری پیامکی از کاربران مازندرانی را شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ دوم حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هـراز نـو در تشریح این خبر اعلام نمود : فردی با مراجعه به یکی از کلانتریهای مازندران اعلام کرد که از طریق پیامک به وی اطلاع داده شد که در یک مسابقه طرح همراه اول مبلغ ۱۵ میلیون ریال برنده شده است، سارقان اینترنتی به طعمه خویش اعلام کردند که برای دریافت جایزه نیاز است کد ملیاش را در اختیارشان قرار دهد تا پس از تایید نهایی مبلغ مورد نظر را به حسابش واریز کنند.
ایشان در ادامه افزودند: متهمان پس از کشاندن طعمه پای دستگاه عابر بانک اطلاعات لازم مربوط به عابر بانک این فرد را دریافت و به وی اعلام کردند که پول مورد نظر پس از طی مراحل قانونی به حسابش واریز میشود.
متهمان از حساب این فرد بیش از ۰۰۰/۰۰۰/۱۵۰ ریال اخاذی کردند و پولها را به حساب عابر بانک غیر از حساب خودشان انتقال و پس از خرید طلا پولها را از حساب خارج میکردند.
وی ادامه داد: متهمان اینترنتی در اقدامی دیگر از طعمه ای که انتخاب کردند ۰۰۰/۰۰۰/۴۰۰ ریال اخاذی کنند.
سرهنگ محمدنژاد خاطر نشان کرد : پس از شناسایی متهم در تهران ، مامورین و کارآگاهان با هماهنگی مقام محترم قضایی و طی یک عملیات هماهنگ پلیسی متهم یاد شده بالارا دستگیر و به پلیس فتا استان انتقال دادند و در تحقیقات فنی و پلیسی متهم ضمن اقرار به بزه انتسابی اعتراف نمود و هم دستان خویش را اعلام کرد.
رئیس پلیس فتا مازندران در ادامه بیان داشت: با پیگیریها انجام شده ۲۰ پرونده در این ارتباط تشکیل شده از ۲۰ پروندههای تشکیل شده سرنخهای اولیه برای شناسایی متهمان مشخص شد.
پس از دستگیری این متهم مشخص شد که افراد دیگری نیز در این زمینه فعال هستند و این افراد به صورت پلهای فعالیت میکنند و در ادامه با اقدامات انجام شده متهمان دیگر این پرونده در تهران دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: اصلیترین متهم این پرونده که فردی در تهران بود شناسایی و این متهم پس از اینکه متوجه شد پلیس در جریان اقدامات خرابکاری وی قرار گرفت به شهرهای مختلف کشور مراجعه کرد که در یکی از روستاها ی شهرهای جنوبی کشور دستگیر شد.
سرهنگ محمدنژاد بیان داشت: تاکنون ۲۵ نفر از مالباختگان مازندرانی به پلیس مراجعه کردند و احتمال افزایش تعداد مالباختگان نیز وجود دارد.وی در ادامه عنوان داشت که متهمان از طریق جراید و آگهیهای تبلیغاتی طعمههای خودشان را انتخاب میکردند.
در پایان سرهنگ محمدنژاد به هم استانی های عزیز هشدار داد:
ارسال یک پیامک دلیل بر برنده شدن شما در طرح نیست و اصرار فرستنده پیامک نشان دهنده کلاهبرداری است.
برای واریز نمودن وجه به حسابتان به هر دلیلی نیاز به حضور شما در پای دستگاه خود پرداز نیست و توصیه می شود:
۱- نیازی به استفاده زبان لاتین در پای دستگاه عابر بانک نیست.
۲- ارسال یک پیامک دلیل بر برنده شدن در طرح هایی نظیر طرح هزاران لبخند همراه اول نمی باشد.
۳- رمز دوم کارت خصوصی بوده و هیچ مرجعی حتی بانک نیاز به رمز دوم کارت شما ندارد.
۴- به پیامک ها و تماس های مشکوک تلفنی پاسخ ندهید.