نخستين جشنواره برنج آمل با حضور استاندار مازندران و برخي مديران كشوري، استاني و شهرستاني برگزار شد.
به گزارش هراز نو ، ربيع فلاح جلودار در اين جشنواره ضمن قدرداني از اين اقدام بايسته، ياد آور شد: بايد با تلاش و تعقل، مشكلات و مسايل حوزه برنج را بررسي و مرتفع نمود و سپس با برنامه يي جامع و اصولي به سوي اهداف بزرگ تر گام برداشت.
استاندار، با اشاره به تهديدات احتمالي حوزه برنج براي توليدكنندگان و تجار، خاطر نشان ساخت: بايد با ايجاد چنين مراكز تحقيقاتي و تجارتي، پشتيباني لازم را از محصولات استراتژيك استان به عمل آورد.
ربيع فلاح، با اعلام اين كه استانداري از همه توان براي تقويت توليد و عرضه برنج در استان حمايت خواهد كرد، افزود: اخيرا در ديدار با مقام معظم رهبري، طرحي را كه نجات بخش برنج كشور خواهد بود، محضر معظم له تقديم كرده ايم.
مقام عالي دولت در مازندران، با بيان اين كه در اين طرح در پي آنيم تا حد امكان؛ آب هاي سطحي استان را كنترل نماييم، خاطر نشان ساخت: با توجه به مشكل آب شرب و زراعي در استان، سدهاي بزرگي را در دست اقدام داريم كه به رفع مشكلات اين دو بخش كمك خواهد نمود و به طور جدي، پيگير مشكل آب مازندران هستيم.
فلاح، با اشاره به اين كه بهيچ روي اجازه نخواهيم داد تا كاربري اراضي كشاورزي مازندران به صورت غير قانوني تغيير يابد، تصريح كرد: در راستاي تامين امنيت غذايي، نبايد يك سانتي متر از خاك زراعي استان تغيير كاربري يابد و ما در دو سال اخير اين روند را متوقف كرديم.
استاندار با بيان اين كه بايد برنامه اصولي براي ارتقاء معيشت، اقتصاد و تقويت توليد در روستاها ارايه شود، عنوان داشت: مهندسي زراعي و مكانيزاسيون بايد گسترش پيدا كند و روي كشت هاي مجدد به ويژه در ديگر محصولات كشاورزي به منظور افزايش درآمد كشاوران كار شود.
وي با اعلام اين كه با همراهي همه دست اندركاران، واردات برنج را مهار كرديم، ياد آور شد: بايد روش هاي مدرن توليد برنج را به منظور سرعت بخشيدن و ايجاد بهره وري، جانشين روش هاي سنتي كنيم.
نخستين جشنواره برنج آمل با حضور استاندار مازندران، معاون هماهنگي امور عمراني استاندار، امام جمعه دابو دشت، عليزاده شايق، دبير انجمن برنج كشور، علی نیا، رییس موسسه تحقیقات برنج کشور، فرماندار آمل و برخي مديران دستگاه هاي اجرايي استان و شهرستان در مرگز در حال ساخت بين المللي تجارت و پايانه صادرات برنج ايران در آمل برگزار شد.