هـراز نـو: افرادی که از کسبه و بازاریان با تماس تلفنی اقدام به سرقت و کلاهبرداری می نمودند ، با تلاش ماموران و کارآگاهان پلیس فتا استان مازندران شناسایی و دستگیر شدند
سرهنگ محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هـراز نـو در تشریح این خبر اعلام نمود : در پی شکایت و حضور شخصی در پلیس فتا استان مازندران و بیان اینکه زنی ناشناس با تلفن همراه بنده تماس حاصل و خود را یکی از مسئولین دانشگاه های کشور معرفی نموده و با توجه به شغلم ، درخواست ۶۰ پرس کباب را نمود و سپس به منظور واریز وجه(مبلغ ۶۰ پرس کباب) ، مرا به پای دستگاه خودپرداز کشانده و با ترفندی و دادن فریب بنده رمز دوم حساب بانکی مرا فعال نمود و سپس مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۳۰ ریال به صورت غیرمجاز از حسابم اینترنتی برداشت نموده است ، که در این خصوص تقاضای رسیدگی به پرونده را نمود .
سرهنگ محمدنژاد در ادامه افزودند : پس از اخذ این مرجوعه قضایی بلافاصله مراتب در دستور کار این پلیس قرار گرفت و با تشکیل گروه ویژه ای از کارآگاه و کارشناسان ادارات مختلف این پلیس با سرپرستی و نظارت اینجانب سرانجام هویت کلاهبرداران مورد نظر که با افراد مختلف تماس گرفته و سفارش کالا و…. می دادند و با روشهای متقلبانه اشخاص را به پای دستگاه خودپرداز کشانده و از حسابشان سرقت می نمودند شناسایی گردیدند .
رئیس پلیس فتا استان مازندران در ادامه افزود : با انجام تحقیقات و اقدامات گسترده ای در این خصوص سرانجام هویت سرکرده اصلی این باند بنام آقای ( پ – س) اهل و ساکن استان البرز شناسایی که بعد از دستگیری وی مابقی ایادی و اعضای این باند سه نفره دستگیر و از متهمان مشخصات بیش از ۷۰۰ فقره اطلاعات حساب کسبه بازار از جمله شماره کارت ، شماره تماس و رمز اینترنتی بانضمام ۲۹ عدد سیم کارت ایرانسل و همراه اول و همچنین گواهینامه راهنمایی و رانندگی و کارت ملی جعلی و تعدادی گوشی تلفن همراه سرقتی کشف و ضبط گردید.
ایشان خاطرنشان کرد : بعد از انجام تحقیقات مقدماتی مشخص گردید متهمین قبل از تماس تلفنی با مالباختگان ، بدواً در سطح شهر اقدام به گشت زنی و کسب اطلاعات از جمله شماره تلفن از روی سر در مغاره ها و فروشگاه ها نموده و در دفاتر خود ثبت نموده ، و با شگردهای مختلفی از جمله اینکه خود را از مسئولین ارشد یکی از دانشگاه ها و … معرفی و با هتل داران ،رستوران ها ، قصابان و دیگر کسبه بازار تماس تلفنی برقرار و پس از درخواست کاری از آنان جهت واریز حق الزحمه (بیعانه) آنان بدواً شماره کارت مالباختگان را دریافت و پس از مدتی به بهانه واریز وجه به حسابشان و دریافت موجودی مالباختگان را پشت دستگاه خودپرداز کشانده و با ترفندی رمز اینترنتی حساب آنان را فعال یا با فریب مالباختگان وجوه را از حسابشان پس از چندین انتقال ، سرانجام به حساب های جعلی در اختیار خود واریز و سپس از طریق دستگاه خودپرداز ها و فروشگاه های مختلف اقدام به نقد نمودن وجوه می نمودند.
سرهنگ محمد نژاد افزود : از متهمان یاد شده فوق تا کنون علاوه بر استان مازندران، بیش از ۱۷ فقره پرونده از نقاط مختلف کشور از جمله استان های تهران ، گلستان ، اصفهان و لرستان و … مجموعاً به مبلغ ۲۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال اقرار نموده که از مالباختگان به همین روش کلاهبرداری نموده اند . که روند رسیدگی و شناسایی سایر مالباختگان همچنان ادامه دارد. پس از اقاریر صورت گرفته ، سرانجام متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل گردیدند .
رئیس پلیس استان مازندران در خاتمه به شهروندان استان هشدار داد:
– اگر قرار است وجهی را دریافت نمائیم ارائه شماره کارت و یا شماره حساب به فرد واریز کننده پول کفایت می کند و نیازی به ارائه اطلاعات مهم نظیر رمز اول و دوم، CVV2، تاریخ انقضاء و … به فرد مذکور نمی باشد. این اطلاعات مخصوص برداشت از حساب و یا خرید اینترنتی می باشد.
– جهت واریز وجه به حساب شما احتیاجی به مراجعه حضوری پشت دستگاه ATM عابر بانک نیست.
– جهت اطمینان از واریز شدن وجه به حساب خود از گزینه نمایش و یا چاپ موجودی استفاده شود و نیازی به ورود به بخش انتقال نبوده بنابراین اگر شخصی ترغیب به وارد شدن به بخش انتقال کرد احتمالاً کلاهبردار است. پس دقت داشته باشید .