سیدی تبار

هـراز نـو: سیده مریم سیدی‌تبار متولد 1373 آمل و دانشجوی کارشناسی رشته میکروبیولوژی ترم چهارم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی بوده و در مدت شش ماه چهار اختراع به ثبت رسانده است. او می‌گوید برای من باور کردنی نبود که روزی مخترع شوم.

سیدی‌تبار در در مورد دستگاه تهیه اسمیرخونی و کارکرد آن اظهار کرد: این دستگاه آزمایشگاهی برای تهیه گسترش خونی است که در آزمایشگاه ها و در بخش هماتولوژی استفاده می شود. پیشتر کار گسترش نمونه خونی روی لام با دست کارشناس آزمایشگاه صورت میگرفت اما اکنون با اختراع این دستگاه، کار گسترش اسمیر روی لام به وسیله دستگاه صورت می‌گیرد که نمونه خارجی هم ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که اختراع این دستگاه چه مشکلی از کارشناسان آزمایشگاه را رفع می کند؟ خاطرنشان کرد: این دستگاه سرعت عمل کارشناسان را بالا می برد و دقت عمل گسترش خون و در نتیجه کیفیت آزمایش بالاتر می رود. همچنین از امکان میکروبی شدن لام به خاطر تماس دست جلوگیری می کند، در روش دستی باید کد بیمار روی لام درج شود اما به وسیله این دستگاه به صورت خودکار کد بیمار روی لام درج می شود.

دستگاه تهیه اسمیرخونی، اسپری خوشبو کننده با اسانس های ملیس و رزماری که خاصیت آنتی باکتریال و گیاهان دارویی اند، قرص شربتی درمانی با استفاده از گیاه دارویی استویا و درمان آفت دهان با استفاده از گیاهان دارویی در قالب شکلات 4 اختراع سیدی‌تبار هستند

دانشجوی کارشناسی رشته میکروبیولوژی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه این چهارمین اختراع ثبت شده‌ وی است به آنا گفت: اسپری خوشبو کننده با اسانس های ملیس و رزماری که خاصیت آنتی باکتریال و گیاهان دارویی اند، قرص شربتی درمانی با استفاده از گیاه دارویی استویا، درمان آفت دهان با استفاده از گیاهان دارویی در قالب شکلات سه اختراع دیگر من هستند.

سیدی‌تبار در پاسخ به این سوال که چگونه مخترع شدید؟ اظهار کرد: شاید باورکردنی نباشد؛ با تبلیغاتی که شش ماه قبل در دانشگاه با عنوان کارگاه چگونه مخترع شویم از سوی روابط عمومی دانشگاه دیدم در این کارگاه ثبت نام و در کلاس های آن شرکت کردم که با توضیحات مهندس رام بجندی و روش های فکر کردن، با تبدیل ایده به محصول و ایده پردازی آشنا شدم. اوایل چند ایده ارائه دادم که برخی قابل قبول نبود یا مشابه آن وجود داشت اما ناامید نشدم؛ ایده های بعدی مورد قبول قرار گرفت، البته تحقیقات بیشتری نیاز داشت در نهایت این چهار اختراع تائید شد و به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه برای من باور کردنی نبود که روزی مخترع شوم، گفت: چون مثل دانشجوهای معمولی فقط به کلاس می آمدیم و می رفتیم تا قبل از این چنین موقعیتی هم به وسیله دانشگاه فراهم نشده بود واقعاً باید از ریاست دانشگاه دکتر فاضل لاریجانی به خاطر برگزاری این دوره ها و اعتماد کردن به بچه ها به خصوص آقای بجندی تقدیر کنم. در واقع ما در کارگاه های «چگونه مخترع شویم» به این ایده ها رسیدیم و در خوشه های نوآوری و فناوری فعالیت ها، ساخت و تحقیقات را پیگیری می کنیم.

سیدی‌تبار در پایان در توصیه ای به دانشجویان خاطرنشان کرد: به دانشجویان علاقه‌مند تاکید می کنم که حتماً اگر ایده ای دارند در این کارگاه ها شرکت کنند؛ همینطور تمام اختراعات خودم را تقدیم می کنم به پدر و مادر عزیزم.

One thought on “سیدی‌‌‌تبار: در مدت 6 ماه 4 اختراع ثبت کردم/ برایم باورکردنی نبود که روزی مخترع شوم”
  1. آفرین بر تلاش شما در مراحل زندگی موفق باشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *