هراز :برخی از پایگاه های اطلاع رسانی مازندران در روز گذشته خبر جدایی امام زاده هاشم را از محدوده جغرافیایی استان مازندران و شهرستان آمل و الحاق به استان تهران و شهرستان دماوند اعلام کردند .
این پایگاه های خبری با استناد به بخش خبری 18:30 شبکه تهران اینگونه روایت کرده اند که بالاخره پس از حرف و حدیث ها و کشمکش های فراوان بین دو استان مازندران و تهران، بخش خبری ساعت ۱۸:۳۰ پنج شنبه ۲۴ اردی بهشت ماه شبکه تهران گزارشی را پخش کرد که در آن بر اتصال منطقه امامزاده هاشم در اطراف آمل به پایتخت و پایان مناقشه دو همسایه خبر داد.
گوینده این بخش خبری از قول مدیرکل تقسیمات کشوری استانداری تهران نقل کرد که وزارت کشور مالکیت این بقعه متبرکه را بر اساس اسناد و مدارک به استان تهران واگذار کرده است.
در این خصوص صحت موضوع را از عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی جویا شدیم
نماینده مردم امل در مجلس شورای اسلامی این خبر را کذب محض دانست و اظهار کرد : با دستور صریح وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان اوقاف باید هیات امنای امام زاده هاشم را از سوی اداره اوقاف لاریجان تا پایان اردیبهشت ماه تشکیل دهد .
وی با انتقاد از عملکرد استانداری در موضوع امام زاده هاشم گفت : مسوولان استانداری باید تلاش بیشتری در خصوص حفظ جغرافیای استان مازندران نمایند .
یوسفیان با اشاره به اینکه اکثر ادارات تابلو شهرستان دماوند را از اطراف امام زاده هاشم جمع کرده اند اعلام کرد : در حال حاضر منتظر هیات امنای این امام زاده هستیم و بقیه ادارات نیز باید این کار را انجام دهند .
وی با تاکید بر حفظ تمامیت جغرافیایی سرزمین شهرستان آمل تصریح کرد : هر وزیری در این زمینه قصور کند یقین داشته باشید باید برود .
نماینده مردم آمل با گلایه از عملکرد استانداری در خصوص این موضوع تاکید کرد : متاسفانه استانداری قادر به اداره استان نیست .
در همین راستا مقامات استانداری از استاندار تا معاون سیاسی استانداری مازندران تا کنون اظهار نظری نکرده و سکوت اختیار کرده اند .
رییس اداره اوقاف و امور خیریه لاریجان نیز به تماس های خبرنگار هراز نیوز پاسخ نداده است .
امامزاده هاشم مهمترین جاذبه مذهبی جاده هراز است. این امامزاده در مرتفعترین نقطه این جاده و در گردنهای به همین نام واقع است. نسب او را به امام حسن مجتبی میرسانند. این امامزاده با شماره ۶۱۷ در آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
اگر استاندار و نماینده نتوانند این بقعه متبرکه را در محدوده حوزه استحفاضی آمل حفظ کنند هر دو باید بروند و دیگر حق پذیرش هیچ گونه مسئولیتی در مازندران ندارند.واقعا این چه وضعیتی است که کل مازندران را دارند به تاراج می برند و هیچ کس پاسخگو نیست.از یک طرف شایعه جدایی غرب مازندران واز طرف دیگر پیشروی های تهران.
درود به شرفتون که این خبر را پوشش دادید
ما خیلی وقت هست که میدانیم که استانداری مازندران و شخص استاندار فقط در فکر جناح خودش هست چطور اقای نماینده شهر امل تا حالا متوجه نشدند؟این دارو دسته ایی که در استانداری مستقر شدند به جهت خصومتی که از بعضی از مدیران املی در دولت قبلی دارند سعی در به چالش کشیدن شهر امل هستند و طبق اسلاف اصلاح طلب خودشان در دولت هفتم و هشتم سعی در از بین بردن غیرت مذهبی مردم دارند…… و میدانند که مردم امل مذهبی بوده از این نظر در مورد شهر امل بیشتر دارند موش دوانی میکنند…………… خدا عاقبت ما را با این استاندارو دارو دسته اش به خیر کنه……………………………
با درود خدمت دکتر یوسفیان عزیز
.
.
.
.
.
.
جان مادرت باز نذار آمل رو تیکه تیکه کنن….
امام زاده هاشم پیش از آنکه متعلق به مازندران باشد، بخشی از شهرستان آمل است (بخش لاریجان). بنابراین پیش از استاندار، آقای یوسفیان مسئول حفاظت از آن است. لذا آقای نماینده باید جوابی برای آقای استاندار داشته باشد نه اینکه خود در معرض سوال قرار بگیرد. ایشان به طبع معمول مجلس عادت به سوال کرده اند!
زمانی که یوسفیان ملا و دیگر نمایندگان آمل و بابل و قائم شهر و نور و غیره در مورد جدایی میانکاله و الحاق به گلستان سکوت محض کردند باید به عاقبت این کارشان هم فکر میکردند. دیروز میانکاله امروز امازاده هاشم فردا کجا؟؟؟
امیدوارم جناب یوسفیان یادشان نرفته که در سخنرانی های تبلیغات نمایندگی خود به دلیل ستوه آمدن مردم آمل، ایراد داشته اند که تا زمانی که ایشان به عنوان نماینده بر مسند نمایندگی نشسته اند، یک وجب از خاک آمل جدا نخواهد شد.
بنده نیز با آقا یا خانم شاهد کاملاً موافقم که نماینده های شهرهای مازندارن بخشی نگر بوده و آنطور که باید، از یکدیگر حمایت نمی نمایند، البته این خود می تواند مشکلی ریشه ای در ناخودآگاه جمعی ما مازندرانیان باشد که ابتداً می بایست در روان جمعی ما این موضوع حل و فصل گردد و این تقاضا در سطح نمایندگان خود را جلو گر نماید.
البته نکته ای که در این میان خودنمایی می کند سکوت استانداری می باشد که خود جای بسی سئوال دارد!!!!
نکته دیگر این موضوع می باشد که ما به این دست اندازی ها عادت کرده به جایی رسد که روزی ما لار، پلور و دماوند (که نشان جاویدان مازندران می باشد) و لاریجان را براحتی از کف دهیم
اگر جدا شود فلان و فلان بروند بی معنی است
چون وقتی امامزاده از دست رفت دیگر برگشتی ندارد مثال بارز ابعلی و مشا و … استاندار برود یکی دیگه میاید فرماندار برود یکی دیگر می اید اما برای برگشت مکان راهی وجود ندارد
به قول امام جمعه محترم اجازه دهیم تا خود کلرد را تهران اعلام میکنن اساسی فکر کنید
دكتر يوسفيان حق ما را بستان…..
مثل هميشه….
شما مايه افتخار امليد
فعلا که نذورات به دماوند میره، خوب چه فرقی میکنه مازندران باشه یا تهران. مثل اینکه انتخابات نزدیکه و سوژه پوپولیستی کمه.
البته اینکه استانداری قادر به اداره استان نیست، خیلی مهم نیست چون از این دولت بیش از این انتظار نمی رود؛ اما ظاهرا نماینده آمل هم قادر به صیانت و حراست از مرزهای قانونی شهرستان آمل نیست!
اما اصرارشان برای حضور چند باره در عرصه انتخابات مجلس چه دلیلی دارد برای شهروندان آملی مبهم است که امیدوارم جناب آقای دکتر یوسفیان با صراحت پاسخگو باشند.
جوگیر نشین
جناب اقای یوسفیان در هر دوران در هر عرصه در شرایط سخت حتی دوران جنگ ومناطق جنگی موقع عملیات میشد عده ای بیمار وعده ای دیگر دنبال مرخصی بودن و عده ای پاک باز هم مصر در انجام وظیفه خویش شما کار خودتان را انجام بده به رفتار انقلابی شما ایمان دارم ومیدانم که به نتیجه دلخواه ومردم پسند خواهی رسید ومردم امل در پشت شما ایستاده اند باید مجلسیان بدانند که* دماوندکوه ریشه مازنی داینه* ارش کمانگیر افسانه ای املی تیر خود را از فراز البرز بر درخت گردویی در مرز توران نشاند. برای شما ارزوی موفقیت دارم.
به نظرم نه تنها امام زاده هاشم بلکه منطقه مشا که زمانی برای آمل بود را هم باید از تهران پس گرفت
خیلی وقت بسمت امل پیشروی کرده استان تهران الان باز موقع انتخابات نزدیکه باز نمایندها دارن جولان میدم هراز مرد باش نظرنمایان کن! ممنون