با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس شاهد تحلیل ها و اخباری پیرامون حضور افراد متعدد از جناح های مختلف به عنوان کاندیدا هستیم و هر از گاهی بعضی رسانه ها صرفا برای ارائه دادن گزارشی به زعم خودشان استانی افرادی را معرفی می کنند که در اکثر موارد نادرست و غیر واقعی است.

نگارنده در این مطلب قصد دارد به بررسی گزینه های حامی دولت که تا به اینجای کار معرفی شده اند بپردازد و بدون تعلق خاطر به هیچ گزینه خاصی و صرفا بر اساس تحقیق و یافته های خود این مطلب را ارائه می کند.
همانطور که در تحلیل های قبل نوشته شد جریان های حامی دولت در آمل را می توان به سه دسته تقسیم کرد:
1:شورای هماهنگی اصلاح طلبان آمل :که با برگزاری انتخابات از میان فعالین اصلاح طلب انتخاب شدند
2:جمعی از اعضای ستاد روحانی:که با محوریت حاج مرتضی ولایی معاون سابق آموزش و پرورش آمل در زمان اصلاحات شکل گرفته است
3:جمعی از اعضای ستاد روحانی با محوریت لطف الله آجودانی مدیرکل فعلی آموزش و پژوهش استانداری مازندران تشکیل شده است.
البته طیف ولایی به اصلاح طلبان نزدیک ترند و احتمال توافق با گزینه نهایی اصلاح طلبان توسط آنها محتمل تر به نظر می رسد.اما ازبین گزینه های متعددی که مطرح شدند نام چند گزینه تا به امروز قطعیت بیشتری پیدا کرده که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:
1: محمد حسین رضوی:محمدحسین رضوی که بیشتر نام او با بنیانگذاری و مدیریت موفق ایشان در دانشگاه شمال پیوند خورده است یکی از جدی ترین گزینه های طیف حامیان دولت است که اعلام آمادگی ضمنی خود را برای حضور در انتخابات مجلس این دوره بیان کرده است.
رضوی دکترای تربیت بدنی و با سابقه ای درخشان در مدیریت کلان کشور به عنوان معاون سازمان تربیت بدنی کشور در دو دوره و معاونت دانشگاه تربیت مدرس در قسمت های مختلف و مدیریت موفق در دانشگاه شمال او را به عنوان یک فرد موفق با رزومه و کارنامه قابل قبول مدیریتی .مطرح کرده است.
ورزشی بودن و دانشگاهی بودن رضوی و تمایل بیشتر اصلاح طلبان به او نسبت به سایر گزینه ها شانس او را برای مطرح شدن به عنوان گزینه نهایی طیف حامیان دولت افزایش داده است.
2.عبدالله حسینی:او که با مدرک دکترای حقوق و با یک کارنامه بسیار درخشان در عرصه مدیریت کشور وارد عرصه شده است به زعم بسیاری از کارشناسان پتانسیل های تبدیل شدن به یکی از قطب های انتخابات مجلس در این دوره را داراست.
معاون وزیر ارشاد و رییس سازمان گردشگری کشور و مدیرکل اداری و مالی در وزارت امور خارجه و سفیر تام الاختیار در بلاروس تنها گوشه ای از کارنامه درخشان او می باشد.
بسیاری بر این باورند که حسینی با توجه به نفوذ در بین بسیاری از صنعتگران آملی و حمایت بسیاری از چهره های شاخص در شهر می تواند موج جدیدی در شهر ایجاد کند.
به روایتی بسیاری بر این باورند که تلاش های اخیر برای تخریب او نشان از آن دارد که بسیاری او را به عنوان رقیب اصلی خود پذیرفته اند.
او که در حال حاضر مشاور نهاد ریاست جمهوری نیز می باشد دارای روابطی بسیار نزدیک با بسیاری از چهره های شاخص دولت دارد و این قضیه شانس او را به عنوان گزینه نهایی این طیف بودن افزایش داده است.
3.مریم پروین:عضو سابق شورای شهر آمل که رک.رد رای 18 هزارتایی او تا به امروز شکسته نشده است بیشتر از هر جناحی مورد حمایت طیف آجودانی قرار دارد و گروههای دیگر تا به امروز علیرغمبرگزاری نشست های مختلف هیچگاه تمایلی برای حمایت از او نشان ندادند.
البته پروین بیشتر از ارای سیاسی تمرکز خود را بر لایه های مختلف اجتماعی گذاشته و سعی دارد با نفوذ در اقشار مختلف برای خود جلب آرا کند.
پروین کارشناس ارشد مدیریت می باشد و. بعد از حضور در دومین دوره شورای شهر مسئولیت دولتی نداشته و تمرکز خود را به عنوان یک فعال اجتماعی قرار داده است.
و البته به نظر نمی رسد او بتواند گزینه نهایی حامیان دولت باشد ولی مدتهاست که نام او به عنوان کاندیدای مجلس در آمل مطرح شده و از سایر گزینه ها زودتر اعلام حضور کرده است.
4.یوسف شکری مرزنگو:.او که از ابتدا اعلام کرد تنها در صورتی که اصلاح طلبان در مورد او به اجماع برسند حاضر است در انتخابات حاضر شود همیشه در لیست اصلاح طلبان به عنوان یک گزینه جدی مطرح بوده است اما بعید به نظر می رسد نسبت به دکتر رضوی شانسی برای گزینه نهیای بودن داشته باشد.
شکری سابقه حضور دو دوره نا موفق به عنوان کاندیدا را در سابقه خود دارد ولی هر دو حضور او با آرایی قابل قبول همراه بود و به همین دلیل بسیاری او را دارای پتانسیل های بالقوه برای رای آوری می دانند.
5.محمد قنبری:دکتر محمد قنبری مردی که نام او با مدیریت موفق وماندگار در آموزش و پرورش آمل همراه بوده است و بسیاری او را به عنوان یکی از شاخص ترین چهره های اصلاح طلب و معتدل استان می شناسند که بسیار محبوب فرهنگیان و اقشار مختلف جامعه می باشد.
قنبری که امروز به عنوان معاون مدیرکل آموزش و پرورش در استان مشغول فعالیت است به اقرار بسیاری شایستگی مدیرکلی در قسمت های مختلف استان را داراست.
نام او همیشه در ادوار اخیر به علت شخصیت معتدل و کاریزماتیک و مدیریت خوبش مطرح بوده است ولی خود او علیرغم دعوت های مکرر از ایشان تمایل زیادی برای وارد شدن به این عرصه از خود نشان نداده است.
اما احتمال ثبت نام کردن او در این دوره از انتخابات بعید نیست.
6.جمیله سالار آملی:دکتر سالار یکی از چهره های شاخص اصلاح طلب استان است که سابقه حضور در اتنخابات مجلس در آمل را نیز دارد و بعد از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری از او به عنوان محتمل ترین گزینه در طیف حامیان دولت یاد می شد تا به این لحظه در مورد احتمال حضور خود صحبتی نکرده ولی بسیاری بر این باورند که این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در روزهای پایانی اعلام حضور خواهد کرد.
کلام آخر:
بعد از معرفی رئیس جمهور جدید همیشه طیف حامیان دولت به عنوان یک قطب جدی در انتخابات حاضر می شوند. قطعا در این دوره آمل نیز از این قائده مستثنی نیست اما تعدد کاندیدا و همسو نشدن گروههای نزدیک بهم یک مشکل جدیست که ممکن است منجر به شکست آرا شود و در برابر رقیب نا موفق بماند.
البته به نظر می رسد دکتر رضوی و دکتر حسینی با توجه به سابقه مدیریتی کلان و موفق خود شانس بیشتری برای رهبری  طیف حامیان دولت داشته باشند که البته حضور توامان این دو نفر نیز ممکن است مشکلاتی را در مسیر پیش رو ایجاد کند و مانع موفقیت حامیان دولت در آمل شود.
هر چند به نظر می رسد افراد نامبرده شده همگی ثبت نام خواهند کرد و تا روزهای پایانی بحث انتخاب گزینه نهایی داغ خواهد ماند.
احسان محمدی پور

4 thoughts on “تحلیل احسان محمدی از اردوگاه حامیان دولت”
  1. تحلیل جالبی بود جناب محمدی ؛ سپاس و دست مریزاد .

  2. از مدير محترم سايت خواهشمندم لطفا رشته تحصيلي و رزومه نگارنده را هم بيان كنند

  3. احسنت به این تحلیل،با موج جدید انشاء الله شاهد نمایندگانی پر قدرت و پیشرفت و آبادانی هرچه بیشتر آمل و مسئولینی کارآمد در شهرستان خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *