هـراز نـیـوز: سید محمد محمدی تاکامی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران در این نشست با بیان اینکه پس از امضای تفاهم نامه زیست محیطی ایران و ژاپن پیرو سفر ریاست سازمان حفاظت محیط زیست کشور به ژاپن ، این هیئت وارد شهر آمل در استان مازندران شدند گفت : این هیئت ژاپنی ماموریت دارد وضعیت زباله ۱۲ شهر کشور را مورد ارزیابی و تحقیق قرار دهد و شهر آمل در استان مازندران با توجه به پیگیری های شورای اسلامی شهر آمل و به دلیل شرایط بحرانی زباله بعنوان شهر پایلوت استان مازندران انتخاب شد تا پس از تحقیق و ارزیابی وضعیت زباله بهترین شیوه را برای درمان این معضل معرفی کند .
.
مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه از روش های پیشنهادی مختلف شهرداری آمل مختار است بهترین گزینه را به منظور اجرایی کردن انتخاب کند افزود : شهرداری آمل هیچ گونه تعهدی ندارد که از گزینه ای خاص به منظور برطرف کردن مشکل زباله استفاده کند .
.
وی با بیان اینکه حسن نیت طرف ژاپنی برایمان ثابت شده است تصریح کرد : هیئت ژاپنی با هزینه خود در ایران تحقیق می کند و امیدواریم نتیجه این اقدام برایمان سود آور باشد .
.
خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای اسلامی شهر آمل نیز در این نشست با بیان اینکه تحقیق و پژوهش یکی از اصولی است که باید در هر اقدامی صورت گیرد اظهار داشت : در دنیا زباله را به عنوان طلای کثیف می شناسند ولی در ایران با نگاه سنتی که در گذشته نسبت به زباله و پسماند بود متاسفانه شاهدیم که زباله بلایی برای مردم شده است .
.
وی افزود : در اکثر شهرهای ایران مشکل زباله وجود دارد ولی اعتقاد داریم که نباید شتاب زده عمل کنیم امیدوارم بتوانیم تحقیقات مثمر ثمری با این هیئت داشته باشیم و بر اساس آن بهترین گزینه را به منظور برطرف کردن معضل زباله شهرستان آمل انتخاب خواهیم کرد  .
.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل خاطرنشان کرد : خوشبختانه شرایط بسیار خوبی در استان حاکم است و کلیه مسئولین همسو هستند تا مشکل زباله استان ، شهرستان آمل و شهرهای همجوار حل شود .
.
وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل از هرگونه راهکار و بستر مناسب جهت حل مشکل زباله حمایت نموده و آمادگی همکاری دارند تصریح کرد : برای اینکه سلامت آینده شهروندان و فرزندان ما حفظ شود حاضریم از پروژه های عمرانی بکاهیم تا در زمینه پسماند گام اساسی برداریم و سلامت آیندگان تضمین شود .
.
سرپرست هیئت ژاپنی در این نشست گفت : ما در صدد هستیم تا با همکاری مردم ایران در زمینه حفظ محیط زیست همکاری کنیم  .
.
وی به تفاهم نامه همکاری سازمان محیط زیست ایران با دولت ژاپن اشاره کرد و افزود : دکتر ابتکار از ما خواست تا در زمینه زباله به ایران کمک کنیم ، شرکت ما در زمینه زباله تجربه زیادی دارد و طبق درخواستی که از ما شد آمدیم تا تحقیقات مقدماتی را در اینجا پیگیری کنیم و تمام تلاش خود را بکار می گیریم تا به نتیجه مطلوبی برسیم و کاری خوب به یادگار بگذاریم .
.
محمد للهی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل با بیان اینکه منابع تولید پسماندهای جامد محدوده شهری ، روستاهای حریم و خارج از حریم آمل ، شرکت های طرف قرارداد و سایر شرکت های تحت پوشش می باشند گفت : میزان دفن زباله در منطقه عمارت حدود 300 تن در روز است که شامل زباله های شهر آمل ، شهرها و روستاهای همجوار می باشد و بدلیل پر شدن ظرفیت مکان فعلی که جوابگوی دفن زباله نمی باشد در صورت تهیه نکردن زمین ، در آینده نزدیک شهرها و روستاهای مذکور دچار مشکل خواهند شد .
.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند ادامه داد : با توجه به احداث سد هراز در آینده نزدیک و به زیر آب رفتن محل فعلی دفن زباله عملاً مکانی برای دفن زباله نخواهیم داشت و همچنین مکان فعلی که محل دفن زباله های عفونی و پرخطر نیز می باشد استفاده از آب سد که بیشتر به مصارف کشاورزی و خانگی می رسد بعدها مشکلات جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت .
 

 

 

5 thoughts on “ژاپنی ها برای چی به آمل آمدند؟! + عکس”
  1. امدند شهردارو شورا شهر آمل را دعوت کنند برای بازدید تور 2 هفته توکیو و ناکازاکی

  2. اره برن مثل همیشه تور جهانگردی
    ایندفعه از ترکیه دعوت کنید برای رفتن به انتا….

  3. اومدن دوره مدبریت شهری ببینن.(همون انتقال تجربیات از آمل به ژاپن)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *