حجت الاسلام اسماعیل رمضانی ، با بیان بخشی از از چالش های فرهنگی کشور، شهرستان آمل را یکی از شهرهای بزرگ فرهنگی برشمرد و گفت: گرایش خانواده ها به سبک زندگی غربیوفاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی متاسفانه هر ساله رو به رشد است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل با بیان این مطلب که زندگی مجموعه ای از تفکرات، سکنات، ارتباط فردی، خانوادگی و اجتماعی است، اظهار داشت: بزرگترین چالش فرهنگی فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی است.
رمضانی افزود: بایستی قبل اینکه مسائل فرهنگی را در جامعه راه بیندازیم اندیشه مردم را به سمت و سوی آموزه های دینی سوق دهیم.
وی ادامه داد:تا حقیقت وجودی افراد نپذیرد و به این باور نرسد که آموزه های دینی می تواند به نیازهای انسان در تمامی عرصه های مختلف پاسخ دهد شاید نتواند سبک زندگی اسلامی را درک کند.
حجت الاسلام رمضانی با تاکید بر اینکه غرب با ایجاد سبک زندگی جاهلانه و تجمل پرستانه در حال جنگ نرم با سبک زندگی اسلامی است، اذعان داشت:سبک زندگی اسلامی افراد را به کمالات خواهد رساند.
وی با اشاره بر اینکه سبک زندگی غربی مصداق سقوط است، بیان داشت:رسیدن به زندگی اسلامی استقامت می خواهد و صعود را به همراه خود دارد در صورتی که زندگی غربی همانند سقوط است و انسان با پذیرش سبک زندگی غربی سقوط خواهد کرد.
این کارشناس مسائل فرهنگی با اشاره بر اینکه اگر بتوانیم در شهرستان آمل مسائل دینی و نیازمندی های سبک زندگی اسلامی را در اندیشه مردم مدیریت کنیم این امر را حائز اهمیت برشمرد و عنوان کرد: باید همه مدیران عرصه فرهنگ تلاش کنند تا گرایش به سبک زندگی غربی به سرعت کاهش یابد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آمل گفت: طرح خانه عالم با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری در سازمان تبلیغات اسلامی برنامه ریزی و در مرحله اجراست.
رمضانی با اشاره به فواید خانه عالم، بیان داشت: انسان همانطور که دارای دو بعد جسمی و روحی است باید برای روح نیز به اندازه جسم درمان وجود داشته باشد و بنا بر همین امر خانه های عالم در روستاهایی که بالای هزار نفر جمیعت دارند در حال تاسیس می باشد.
وی هدف از ایجاد خانه عالم را محافظت و مواظب از روح انسان عنوان کرد و ابراز داشت:روح انسان نیز در کنار جسم باید محافظت و مواظبت شود و با ایجاد خانه عالم در هر مکان جغرافیایی که صلاحیت تاسیس این خانه وجود دارد برکاتی را نیز به همراه خواهد داشت وروحانیون مستقر در خانه های عالم پزشگانی هستند که با آموزه های دینی روح افراد را تسکین می دهند.
اسماعیل رمضانی با بیان اینکه شهرستان آمل بیش از سیصد روستا دارد که حداق ۵۰ روستا بایستی خانه عالم تاسیس شود، عنوان داشت: تاکنون سازمان تبلیغات آمل در ساخت دوازده خانه عالم با مردم مشارکت داشته و۵خانه عالم نیز مردم در روستا ها ساخته اند.
وی اعلام کرد:۳۸روستای آمل تقاضای ساخت خانه عالم دارند که علیرقم اینکه پیشنهاد این روستاها را به کمیته برنامه ریزی ارائه دادیم ولی در ۶ ماهه نخست سال ۵ میلیون تومان برای ساخت خانه عالم در اختیار سازمان تبلیغات قرار دادند.
این مسئول افزود: از تبصره دوم ماده ۱۸۴ نماینده مجلس مبلغ ۳۰ میلیون تومان برای خانه عالم شهرستان مصوب شده است که امیدواریم این مبلغ تخصیص یابد.