۹۳/۱۰/۱۳ – با همت مسئولین شهری و اجرای طرح توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی شهرستان آمل ، امت آباد امروز به سوی تحول در حال دویدن است .
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر آمل ، قبل تر نامش دباغچال (امت آباد) بود . تحول در این نقطه از شهر شاید با تغیر در نامش به امت آباد آغاز شد . سکونتگاهی غیر رسمی ، محله ای منزوی ، ترد شده و محروم در حاشیه شهر .
شورا و شهرداری در اولین گام بلوار ابن سینا را از میان این محله عبور داد و تا حدودی این محله را از انزوا در آورد . با دیده شدن بیشتر این محله عزم مسئولین استانی و شهرستانی جزم شد تا آبادانی را به این نقطه از شهر برگردانند .
تفاوت امت آباد امروز با دباغچال دیروز از زمین تا آسمان است . دباغچال منزوی دیروز امت آباد امیدوار امروز است که نمایندگان این محله بدنبال زمین ورزشی و کودکانش از اعضای شورا لباس ورزشی می خواهند .
ستاد توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی شهرستان آمل به ریاست فرمانداری آمل ، دبیری سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری آمل و عضویت بیش از ۱۵ دستگاه و نهاد تاثیر گذار در شهرستان از ۳ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است.
دبیر ستاد توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی شهرستان و مدیر عامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری آمل گفت: با مطالعه همه جانبه سکونتگاههای غیررسمی در آمل توسط مشاور و ارائه گزارش به اعضای ستاد ، محلاتی فرودست شناسایی شدند که از جمله آن می توان به محله امت آباد و انصاری محله در خیابان نور- محله اسپیاری در خیابان شهید بهشتی و کوی شهید مصطفی خمینی در خیابان امام رضا (ع) اشاره کرد.
حمید طاهرنژاد با اشاره به اینکه با بررسی های بیشتر و تعریف پروژه هایی توسط مشاور طرح مقرر شد تمامی دستگاهها به منظور اجرایی شدن پروژه های پیش بینی شده بودجه اختصاص دهند، افزود: در آغاز فاز اجرایی طرح با استقرار تمامی دستگاههای ذیربط در پایگاه خدمات اجتماعی محله امت آباد مقرر شد با حضور کارشناس تام الاختیار هر دستگاه از نزدیک به مشکلات مردم منطقه رسیدگی شود و نتیجه بصورت هفتگی به رئیس و دبیر ستاد گزارش شود.
طاهر نژاد ادامه داد: سازمان بهسازی و نوسازی با انجام عملیات زیرساختی با نگاه اجتماعی با همکاری ادارت جهت نیل به توانمند سازی منطقه گام برداشته تا شاهد نشاط و پویایی و میل به زندگی سالم در این مناطق باشیم و نگاه مسئولین شهر را در این مناطق تغییر دهیم.
به گفته وی؛ سازمان بهسازی و نوسازی بعنوان دبیر ستاد نقش هماهنگی با ادارت و ریاست ستاد از یک طرف و مردم منطقه از سوی دیگر را بعهده دارد و بعنوان نماینده شهرداری در محله عملیات عمرانی و برخی فعالیت های اجتماعی را انجام می دهد.
مدیر عامل سازمان بهسازی و نوسازی تصریح کرد: همکاری مدیران اداره های مرتبط شهری در ساماندهی سکونت گاههای غیر رسمی آمل قابل تقدیر است و تلاش مسوولان در اجرای این طرح جدی است.
طاهر نژاد ادامه داد: شهرداری آمل توانسته است با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر ؛ در اجرای اولیه این طرح پیشگام سایر ادارات ، اقدامات اساسی و زیربنایی در محله انجام دهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری آمل فعالیت های انجام شده توسط سازمان بهسازی و نوسازی در محله امت آباد به شرح ذیل می باشد.
۱-دیوار کشی املاک متروکه.
۲- تخریب منازل متروکه.
۳- احداث جوی وسط معابر به منظور عبور فاضلاب.
۴- افزایش تعداد سطل های زباله در محله.
۵- جابجایی انشعاب گاز.
۶- هماهنگی جهت حضور مستمر ادارات در پایگاه خدمات اجتماعی محله.
۷- نصب بنرهای حاوی شعارهای فرهنگی و اجتماعی.
۸- برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع بهسازی محیط زندگی.
۹- هماهنگی با شورای اسلامی شهر و شهرداری جهت خرید چرخ خیاطی مرکز زنان آسیب پذیر.
۱۰-هماهنگی برای خرید زمین کنار مسجد محله.
۱۱- احداث سرویس بهداشتی و حفر چاه فاضلاب خانگی .
۱۲-ساماندهی سیمای شهری محله.
۱۳-احداث دیوار حائل کنار نهر محله.
۱۴- استقرار یکی از پرسنل سازمان پسماند(از اهالی منطقه) جهت نظافت دائمی محله.
۱۵-هماهنگی به منظور، آموزش شهروندی و تفکیک زباله از مبداء.
۱۶- احداث چاه جذب آب های سطحی در محله
فکری به حال کوچه موازی با کوچه طالقانی هم بکنید. (الیات خیل)