مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری مازندران با اشاره به گذشت یکسال از دولت حسن روحانی و مدیریت این دولت در این استان  گفت: سیاست های دولت تدبیرو امید در راستای پیشرفت و توسعه ی هرچه بیشتر کشور، وفاق و همدلی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، لطف الله آجدانی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با تحلیل عملکردی یکساله استاندار مازندران گفت: در شرایطی که دکتر ربیع فلاح استاندار دولت تدبیر و امید در مازندران همه ی تلاش دلسوزانه خود را برای حل مشکلات و تنگناهای توسعه ای مازندران به کار گرفته است، باید از او حمایت کرد، هر چند این حمایت نافی حق منتقدان برای نقد نیست، اما نباید به بهانه نقد، به تخریب و تضعیف روی آورد.

سخنگوی کانون تدبیر و امید مازندران افزود: اعتدال به منظور برون رفت از وضع نامطلوب ناشی از بی تدبیری و افراط گری است و دولت دکتر روحانی در طول یکسال گذشته ثابت کرده که تحقق گفتمان عقلانیت و اعتدال دولت تدبیر و امید در راستای شایسته سالاری مدیران و افزایش اعتماد مردم بوده است.
آجدانی خاطرنشان کرد: عرصه مدیریت اجرایی استان مازندران بستر فرصت طلبی ها و سهم خواهی های نامشروع نیست و با حضور دکتر فلاح در مسند استانداری شاهد فصل جدیدی از توسعه یافتگی در استان هستیم و همین رویکرد باعث شده تا فرصت طلبی ها و سهم خواهی های نامشروع از این استان رخت بر بندد.
وی با اشاره به عزل و نصب ها در حوزه فرمانداران و مدیران کل استان گفت: تغییر مدیریت ها به بهانه تغییر دولت ها دور از اعتدال است و همین مساله باعث شده که عده ای از دوستان دولت روند تغییر مدیریت ها در استان را کند متصور کنند.
سخنگوی کانون تدبیر و امید مازندران افزود: دولت تدبیر و امید مبتنی بر اصلاح طلبان و اصولگرایان حرکت می کند و همه باید نسبت به تغییرات مدیریتی بردبار باشند.
وی متذکر شد: البته نباید عده ای به صرف فعالیت در ستاد دکتر روحانی بدنیال سهم خواهی باشند بلکه همه در هر جایگاهی باید کمک کنند تا توسعه استان و کشور صورت پذیرد.
آجدانی یادآور شد: تاریخ مصرف خشونت گرایی و افراطی گری به پایان رسیده است و دیگر زمان عقلانیت و اعتدال است و در این مسیر از نقد منصفانه باید استقبال کنیم.
مشاور پیشین فرهنگی و رسانه ای استاندار مازندران در بخش دیگر، با اشاره به ظرفیت های رسانه ای استان در حوزه پژوهش و سیاسی و مدیریتی گفت: متاسفانه برخی مدیران استان ظرفیت انتقاد رسانه ها را ندارند و این امر سبب می شود تا رسانه ها با کوچک ترین انتقاد، به دستگاه قضایی معرفی شوند.
آجدانی افزود: مسئولان اگر نتوانند ظرفیت نقدپذیری خود را بالا ببرند، ظرفیت لازمی برای توسعه در استان ایجاد نمی شود.
وی همچنین خواستار ارتقای دانش حرفه ای رسانه های مجازی در مازندران شد و افزود: نقد از ضرورت های رسانه هاست و رسانه های مجازی استان باید با بهره گیری از دانش و آگاهی، نسبت به توسعه استان بر مبنای جریان سازی و اثرگذاری باشند.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری مازندران همچنین در ادامه به ضرورت های آموزش و پژوهش در توسعه استان پرداخت و خاطرنشان کرد: حوزه آموزش و پژوهش در تلاش است تا با استفاده از فرصت ها وظرفیت های موجود و فراتر از آن با ایجاد فرصت ها و ظرفیت های جدید آموزشی و پژوهشی در مازندران، برای توسعه ی مطلوب و هرچه بیشتر گام بردارد و اجرای طرح جامع پژوهش با محور توسعه استان در دستور کار و اجرا قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *