قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: پراکندگی حوزه جغرافیایی و جمعیت از مشکلاتی است که مانع ارائه خدمات مطلوب درمانی به مردم می شود و در این زمینه با استانداردهای بین المللی فاصله زیادی داریم.
وزیر بهداشت ادامه داد: بسیاری از بیمارستان ها نیز در حال نوسازی است.
وی یکی از دلایل پایین بودن ضریب اشتغال در برخی از بیمارستان های کشور را پراکندگی جمعیت دانست و گفت: امروز بیمارستان هایی که دارای 700 تا پنج هزار تختخواب هستند، به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه خواهند بود.
وی با اشاره به راه اندازی 15 پایگاه هوایی در کشور در آینده ای نزدیک، قول مساعد داد تا در استان مازندران نیز چنین پایگاه هایی با همکاری دستگاههای نظامی و انتظامی راه اندازی شود.
هاشمی تجمیع خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی را موثرترین راهکار در ارائه خدمات مطلوب به بیماران عنوان کرد و گفت: امروز برای اینکه خدمات در بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی متناسب و دارای تراز مثبت باشد، باید چنین اقدامی انجام شود.
وی علت 50 درصد از مرگ و میرهای کشور را سکته و حدود 40 درصد را ناشی از بیماری قلبی و عروقی دانست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فرآیند اجرای پزشک خانواده در کشور انتقاد کرد و گفت: طبق برنامه چنین طرحی می بایست حدود 10 تا 15 سال به طول می انجامید اما در برخی از استان ها بویژه مازندران این طرح حدود سه ماهه اجرا شد.
وی ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری بخش عمده ای از مشکلات بهداشتی و درمانی در حوزه های مختلف بویژه کمبود نیروی انسانی، کادر درمانی، مکمل های غذایی و افزایش 350 قلم دارو با برنامه ریزی های انجام شده، حل و فصل شود.
قاضی زاده هاشمی با گرامیداشت هفته دولت، به خدمات دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: از زمان استقرار این دولت موفقیت های زیادی در بخش های مختلف حاصل شد به نحوی که امروز شاهد رضایتمندی مردم هستیم.
وی هم افزایی سازنده با کشورهای منطقه، کاهش نرخ تورم، ایجاد امنیت برای سرمایه گذاران بخش خصوصی و از همه مهم تر ایجاد آرامش در جامعه را از جمله خدمات دولت یازدهم برشمرد.
وزیر بهداشت گفت: این دولت به دلیل انعکاس ندادن برخی از خدمات آن از سوی رسانه ها مظلوم واقع شده که باید دراین حوزه از سوی مسوولان رسانه ها تلاش های زیادی صورت گیرد.
وزیر بهداشت در پایان از بخش های مختلف بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس دیدن و از بیماران عیادت کرد.
بیمارستان فوق تخصصی 160 تختخوابی آیت الله طالقانی چالوس روز جمعه و در آستانه هفته دولت با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان شهرستان چالوس و شهرهای غرب مازندران بهره برداری شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈسید حسن قاضی زاده هاشمیˈ، پس از افتتاح این بیمارستان که احداث آن از سال 85 آغاز شده بود، از بخش های مختلف آن دیدن کرد و در جریان این دیدار، مسوولان این بیمارستان توضیحات لازم در خصوص بخش های مختلف آن ارایه کردند.
این بیمارستان در زمینی به مساحت 23 هزار و 500 متر مربع با زیربنای 10 هزار و 651 متر مربع احداث شده است.
هزینه ساخت بیمارستان جایگزین آیت الله طالقانی چالوس 250 میلیارد ریال و هزینه خرید تجهیزات آن 210 میلیارد ریال بوده است.
این بیمارستان دارای بخش های مختلف پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، پاتولوژی، سی تی اسکن، ام آر ای، اکوکاردیوگرافی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، هموفیلی، دیالیز و تالاسمی است.
این مرکز دارای بخش های بستری داخلی، اطفال، نوزادان، جراحی عمومی، جراحی اعصاب، ارتوپدی، ارولوژی، گوش و حلق و بینی، چشم، نورولوژی، سی سی یو، پست سی سی یو، آی سی یو، ان آی سی یو و اورژانس است
“>
“>
“>
“>
“>