رئیس دانشگاه پیام نور واحد آمل یکی از مشکلات جامعه ما را عدم خودباوری فرهنگی دانست و تصریح کرد: این کوچک شمردن فرهنگ عظیم اسلامی و ایرانی ما را در مقابل هجمههای فرهنگی غرب آسیبپذیر کرده است.
به گزارش هراز نیوز علی ابوالحسنی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برنامههای فرهنگی این دانشگاه گفت: اعزام کاروان راهیان نور به مناطق جنگی، برگزاری مسابقات قرآنی استان و برگزاری مراسمهای مختلف با موضوع عفاف و حجاب، ولادت و شهادت ائمه معصوم و بزرگان دین در این دانشگاه از اهم این برنامههاست.
وی با اشاره به شاخصههای یک دانشجوی ایده آل، افزود: امروزه متأسفانه تا حدودی دانشجویان ما تحت تأثیر فرهنگهای سیاستگذاریشده و هدفمند سریالهای ماهوارهای قرار گرفتند که ریشه این تاثیرپذیری و خودباختگی به دوره قبل از جوانی و ورود به دانشگاه مرتبط است.
ابوالحسنی یکی از مشکلات جامعه ما را عدم خودباوری فرهنگی دانست و تصریح کرد: این کوچک شمردن فرهنگ عظیم اسلامی و ایرانی ما را در مقابل هجمههای فرهنگی غرب آسیبپذیر کرده است.
وی ادامه داد: امروزه باید دانشجویان ما بیشتر با عمق فرهنگ خودی آشنا شوند تا به برتری داشتههای فرهنگی خود ایمان پیدا کنند و در مقولههای فرهنگی به خودباوری برسند.
رئیس دانشگاه پیام نور واحد آمل با اشاره به هجمههای فرهنگی دشمنان در تخلیه باورها دینی جوانان، اظهار کرد: استاد دانشگاه بیشک نقش تأثیرگذار و غیرقابل انکاری در هدایت و هویتبخشی جوانان دارد اما پرورش خودباوری باید از پایه در آموزش و پرورش آغاز تا با تقویت آن خروجی دانشگاههای ما، محصلین روشنفکر، خودباور و معتقد به ارزشهای اسلامی باشند.
وی افزود: استاد میتواند با دانش و بینشش این خودباوری در همه زمینهها را در دانشجو تقویت و او را از اغراض و نقشههای شوم دشمنان مطلع کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به بحث رعایت عفاف و حجاب در دانشگاه، عنوان کرد: عفت مقولهای است که دانشجویان پسر و دختر را شامل میشود و عفت تنها در پوشش نیست بلکه عفاف در گفتار، کردار، اندیشه و… را نیز دربر میگیرد.
وی در نحوه برخورد با دانشجویان کمحجاب و بدحجاب، افزود: تصمیمگیری در این باره در شورا با همفکری اساتید انجام میشود.
ابوالحسنی بیان کرد: برخورد پلیسی با کم حجابها مورد پذیرش ما نیست و ما بیشتر سعی میکنیم با زبان نرم دانشجویانی که بدحجاب هستند یا کم حجابند با توصیه و مشاوره متقاعد کنیم.
وی اقامه نماز جماعت را در دانشگاه مهم دانست و افزود: در کلاسهای ما اذان پخش میشود و ما این رو مدنظر قرار دادیم و به اساتید اعلام کردیم که بین ساعت نماز، کلاس تشکیل ندهند.
گفتنی است؛ دانشگاه پیام نور آمل از سال 1376 تأسیس شد و تاکنون حدود 38 رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد اکنون حدود 13 عضو هیئت علمی، 3500 دانشجو و 53 پرسنل کارمند دارد.
حرف زدن خیلی راحته ولی ببین تو دانشگاه خودت چ خبره چون خودم دانشجو پیام نورم دارم میگم
آقای رئیس برای از بین بردن این وضعیت بد فرهنگی هم کار فرهنگی لازمه و هم برخورد ؛ چون بعضی ها کار فرهنگی در آنها اثر نمی کند و آنجاست که باید بگیم :
تا نباشد چوب تر / فرمان نبرد گاو و خر