برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی مازندران هنوز به نتیجه نرسیده و پذیرفته‌شدگان در آن هنوز بلاتکلیف هستند.

 

از سال 91 برای جذب نیروهای جدید دستگاه‌های اجرایی استان مازندران همزمان با سراسر کشور آزمون‌هایی برگزار شد.

 

اما این آزمون بی‌دردسر و بی‌استرس هم نبود، ابتدا قرار بود آزمون در تیرماه 91 برگزار شود اما دو روز مانده به آزمون لغو شد و اعلام کردند که تاریخ را بهمن ماه اعلام می‌کنیم.

 

در این تاریخ آزمون به 11 اسفند موکول شد و این در حالی بود که مهلت ثبت‌نام مجدد به شرکت‌کنندگان داده شد و به این ترتیب تعداد شرکت‌کنندگان در کل استان مازندران قریب به 30 هزار نفر شد.

 

از سوی دیگر از هر یک از شرکت‌کنندگان نیز مبلغ 20 هزار تومان برای حضور در آزمون دریافت شد و کارکنان قراردادی و شرکتی دستگاه‌های اجرایی نیز می‌توانستند برای تبدیل وضعیت در این آزمون شرکت کنند.

 

در اردیبهشت ماه سال 92 اسامی سه برابر ظرفیت این آزمون اعلام شد و برای مصاحبه علمی، پذیرفته‌شدگان فراخوانده شدند و افراد مورد نظر تا شهریور و مهر 92 مراحل نهایی گزینش را سپری کردند.

 

گفته می‌شود مراحل نهایی گزینش این افراد تا مهرماه به اتمام رسیده اما پس از آن این افراد در تماس با سازمان‌هایی که در آن پذیرفته شده‌اند با جواب‌های جالبی مواجه می‌شود.

 

امروز قریب به شش ماه از پذیرفته شدن در گزینش 644 مازندرانی می‌گذرد و پس از تقریبا دو سال از زمان اعلام برگزاری آزمون هنوز این افراد بلاتکلیف هستند.

 

تعدادی از این مصاحبه‌شوندگان از بلاتکلیفی در این آزمون به ستوه آمدند.

 

رضا ساداتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید: جوانی هستم 28 ساله در آزمون یکی از دستگاه‌های اجرایی شرکت کردم و بدون هیچگونه رابطه‌ای و با توکل به خدا مراحل مختلف آزمون علمی، مصاحبه و گزینش را با موفقیت طی کردم و به عنوان فرد برتر انتخاب شدم اما با گذشت بیش از 9 ماه هنوز به کار دعوت نشدم، قصد ازدواج دارم اما بلاتکلیفم، از دستگاه مربوطه جویای ماجرا شدم، اذعان می‌کنند که برای شروع به کار شما بودجه نداریم.

 

مرتضی رحمانی نیز می‌افزاید: بنده هم یکی از قبول شده‌ها هستم که همه مراحل گزینشی را طی کردم، هر دفعه مراجعه می‌کنیم به سازمان مربوطه می‌گویند باید استانداری جواب نامه‌ها را بدهد، آیا واقعا جواب نامه 7 ـ 8 ماه طول می‌کشد؟! متاهل و دارای فرزند هستم واقعا این شرایط کلافه‌کننده است، اگر مصوبه سال 90 هستیم پس حتما بودجه آن را پیش‌بینی کردند پس چرا امروز و فردا می‌کنند؟!

 

به گزارش فارس؛ در کنار این بلاتکلیفی‌ها، زمزمه اینکه ممکن است افرادی دیگری به جای افراد پذیرفته شده وارد دستگاه‌های اجرایی شوند نیز بر این نگرانی‌ها دامن زده است و نیز برخی پذیرفته شدگان به دلیل اینکه دستگاه اجرایی پذیرش‌شان را اعلام کرده، از کار سابق خود استعفا داده و ماه‌ها است که در انتظار این جذب هستند.

 

حسن خیریانپور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه این آزمون در دولت گذشته برگزار شده است، اظهار داشت: ماجرای این آزمون از این قرار است که سهمیه 2 هزار و 500 نفری برای مازندران در استخدام دستگاه‌های اجرایی در نظر گرفتند که تعداد 47 نفر از این افراد مربوط به ماده 48 الحاقیه ایثارگران بودند که به صورت کامل جذب شدند.

 

وی افزود: 727 نفر نیز مربوط به خانواده شهدا می‌شدند که از این تعداد بالغ بر 90 درصد جذب شدند و باقی مانده نیز در مرحله گزینش هستند.

 

معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه 644 نفر از این افراد آزمون برگزار کردند که این آزمون مطابق مجوز معاونت توسعه و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری بود، گفت: این افراد آزمون‌های تخصصی و عمومی را برگزار و در مراحل مصاحبه و گزینش نیز شرکت کردند.

 

وی با تاکید بر اینکه با انجام این مراحل کار مربوط به حوزه توسعه مدیریت و منابع نیروی انسانی به پایان رسیده است، یادآور شد: اینکه بعد از این مرحله جذب صورت نگرفت و یک وقفه ایجاد شد مربوط به حوزه معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری است.

 

خیریان‌پور ادامه داد: تمام جذب دستگاه‌های اجرایی باید با مجوز این معاونت باشد و تامین اعتبار برای پرداخت حقوق این افراد و نیروها از سوی این معاونت اعلام شود.

 

وی با اشاره به اینکه در همان زمان آزمون در سال‌های گذشته نیز اختلافی در سطح کشوری میان معاونت منابع انسانی و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری وجود داشت که مصادف با زمان انتخابات شد، افزود: پس از انتخابات نیز هنوز دستور جدیدی در این زمینه به این مجموعه ابلاغ نشده است و به نظر می‌رسد هنوز بر سر تامین اعتبار حقوق و دستمزد این افراد مساله وجود دارد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه باید ریاست جمهور با تامین اعتبار جذب و دعوت به کار این نیروها را اعلام کند، گفت: به عبارت دیگر در دولت گذشته منابع مالی جذب این نیروها پیش‌بینی نشده بود.

 

وی با اعلام اینکه تاکنون دو نامه از سوی این معاونت به مسئولان کشوری ارسال شده است، تصریح کرد: نامه‌ای نیز به امضای استاندار به مسئولان ارسال شد که در این زمینه تعیین تکلیف صورت گیرد.

 

به گزارش فارس؛ به نظر می‌رسد عدم تامین اعتبار برای جذب این نیروها که با هزاران امید و آرزو در آزمون‌ها و مراحل مختلف استخدامی پذیرفته شده‌اند مهم‌ترین مشکل در این زمینه باشد.

 

معاونت برنامه‌ریزی و منابع انسانی ریاست جمهوری بهتر هر چه سریع‌تر تکلیف این تعداد پذیرفته شده آزمون‌های استخدامی را مشخص کنند تا بیش از این هزینه روحی و مادی به این افراد تحمیل نشود.

 

———————–

 

گزارش از الناز پاک‌نیا ، فارس

One thought on “بلاتکلیفی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی مازندران”
  1. سلام ممنون از درج خبر و اطلاع رسانی تون،انشاءلله مسوولین رو از خواب زمستانی بیدار کنه که چند صد جوون رو از بلاتکلیفی و سرگردانی نجات بدن،متشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *