جمعی از پرسنل اورژانس ۱۱۵ آمل در نامه‌ای به مرکز فوریت‌های پزشکی مازندران عنوان کردند که از حقوق خود محروم هستند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، جمعی از پرسنل اورژانس ۱۱۵ آمل نسبت به عدم دریافت حقوق و مزایای کاری خود نسبت به سایر مجموعه‌های مشابه گلایه داشته و معتقدند که این قشر با وجود تلاش برای حفظ جان مصدومان از دریافت حقوق خود محروم هستند.

 

پرسنل اورژانس آمل در نامه‌ای به مدیریت مرکز فوریت‌های پزشکی مازندران ارسال که نسخه‌ای از آن نیز در اختیار خبرنگار فارس قرار گرفته است، خواستار اقدامات عملی برای رفع مشکلات مطرح شده شده‌اند.

 

در این نامه آمده است: جمعی از پرسنل از اورژانس ۱۱۵ آمل با توجه به مشکلات زیاد مالی و اداری که در سیستم وجود دارد از جنابعالی استدعا داریم اقدامات لازم عملی را برای رفع مشکلاتی که به تفصیل بیان کرده‌ایم، انجام دهید.

 

غذای گرم پرسنل اورژانس تامین نمی‌شود

 

در این نامه با اشاره به اینکه در اورژانس ۱۱۵ شیفت‌ها به صورت ۲۴ ساعت و ۴۸ ساعت استراحت برنامه‌ریزی می‌شود و بر طبق قانون باید برای پرسنل شیفت غذای گرم تهیه و توزیع شود، آمده است: در دانشگاه، هزینه آن محاسبه و پرداخت شود اما در تهران و برخی شهرها این مبلغ در فیش حقوقی بوده و ماهانه پرداخت می‌شود و در برخی دیگر از استان‌ها مانند ایلام به پرسنل غذای گرم می‌دهند ولی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تاریخ اول مهرماه۹۱ تا به حال به مدت ۱۵ ماه هیچ پولی بابت این امر نداده‌اند و با توجه به نامه‌نگاری‌هایی که به بازرسی دانشگاه و مدیر فوریت‌های پزشکی دانشگاه، مدیر شبکه آمل و حراست دانشگاه و شهر آمل داشته‌ایم تا به حال اقدامی در جهت حل این معضل صورت نگرفته است.

 

پرستاران اورژانس محروم از کارانه و حق ماموریت

 

در ادامه این نامه آمده: پرسنل ستادی دانشگاه حق ماموریت خود را تا چند ماه نخست امسال دریافت کرده‌اند و از تاریخ یکم تیر ۹۱ به مدت ۱۸ ماه حق ماموریت خود را دریافت نشده است.

 

در بند دیگر نامه پرسنل اورژانس آمده عنوان شده است که کارکنان این نهاد از دی یا بهمن سال ۹۲ نیز حق مسکن دریافت نکردند و این در حالی که پزشکان در بیمارستان‌ها مبلغ پنج تا ۱۵ میلیون تومان در ماه و پرستاران بیمارستان‌ها۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پول به عنوان کارانه دریافت می‌کنند اما پرسنل پرستاری اورژانس ۱۱۵ مازندران کاملا از آن محروم‌اند که البته فقط پرسنل اورژانس ۱۱۵ شهر ساری مبلغ ناچیزی حدود ۵۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.

 

در بخش دیگر این نامه با اعلام اینکه بعضی از پرسنل در مناطق کمتر توسعه یافته مانند جاده هراز انجام وظیفه می‌کنند که مبلغ ناچیز ۴۰ هزار تومان به آنها می‌دهند، آمده است: در حالی که در سال ۹۱ طبق قانون مبلغ آن در حکم کارگزینی ۲۰۰ هزار تومان رسیده بود ولی یک از یک ماه طبق قانونی که اعلام نشد آن را لغو کردند.

 

در ادامه این نامه با توجه به شکایت تعدادی از پرسنل به وزارت بهداشت و پیگیری‌ها توسط وزارت مطبوع بیان شده: کسر ساعت کار موظفی به تناسب ایام تعطیل غیررسمی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران به همه واحدهای تابعه صادر شده ولی سقف اضافه کار را افزایش نداده‌اند و عملا با این کار قانون مذکور غیرقابل اجرا تشخیص داده شده است.

 

عدم اجرای قانون ارتقای بهره‌وری پرستاران اورژانس

 

کارکنان اورژانس ۱۱۵ آمل تاکید کرده‌اند: پرسنل اورژانس ۱۱۵ از کارشناسان و کاردان‌های پرستاری و هوشبری هستند، عدم وجود نیروی خدماتی باعث شده است که آنها بر خلاف قواننی مجبور به تمیز کردن محل کار، آمبولانس، تهیه چای و غذا شوند و با وجود چارت خدماتی هنوز اقدامی از این بابت انجام نشده است و در نهایت باعث آسیب شغلی به پرسنل و بیماران می‌شود و این در حالی است که برای خلبان‌های امداد هوایی آمل خدمات جذب‌ کرده‌اند.

 

در ادامه این نامه آمده است: قانون ارتقای بهره‌وری پرسنل پرستار که با توجه به متن صریح قانون به اورژانس ۱۱۵ می‌باید تعلق گیرد به بهانه ۲۴ ساعته بودن شیفت‌های ۱۱۵ که با یک بند از قانون منافات دارد و در حالی که از ما تعهد ۱۲ ساعته شدن شیفت و عدم کار در مراکز خصوصی را گرفته‌اند، پرستاران شاغل اورژانس ۱۱۵ را سه سال از مزایای این قانون محروم کرده‌اند این در حالی که در بسیاری از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی بابل این قانون در حال اجرا است.

 

در پایان این نامه با تاکید بر پاسخگویی مسئولان متذکر شده‌ است: در ابتدای هر سال برای تهیه لباس فرم پرسنل مبلغ آن ‌باید پرداخت شود تا لباس، توسط پرسنل تهیه شود ولی هنور پول لباس امسال را نیز دریافت نکرده‌ایم.

By another

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *