عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر تحرک سیاسی بر حوزه اقتصادی کشور هم اثرگذار است، گفت که افزایش و کاهش سیاسی قیمت‌ها در بازار اقتصاد پایدار و قابل اعتماد نیست.

 

به گزارش هراز نیوزعزت‌الله یوسفیان ملابا اشاره به توافق هسته‌یی ایران و 1+5 آن را اتفاقی مبارک در حوزه سیاسی دانست و اظهار کرد: این توافق در واقع روشن شدن قطاری است که نمی‌دانیم چقدر سرعت و قدرت دارد و همه چیز در مرحله بعد روشن می‌شود. آنچه تاکنون به نظر می‌رسد این است که شکستن تحریم‌ها، رهاسازی وجوه بلوکه شده و فروش نفت ایران استارت خورده است.

 

وی افزود: اینکه از این پس چقدر می‌توانیم نفت بفروشیم، چقدر از پول‌های بلوکه شده ما آزاد می‌شوند و آیا در مورد قطعات خودرو باز هم استثنائاتی وجود خواهد داشت یا خیر و اینکه در بخش خودرو آیا شرایط پیش از تحریم‌ها تداوم می‌یابد قابل پیش‌بینی نیست.

 

 

 

نماینده مردم آمل در مجلس تصریح کرد: اینکه در آینده شاهد چه تحولی در حوزه اقتصادی باشیم، بستگی به دولت دارد که چقدر بتواند از قبل این توافق ظرفیت اقتصادی ایجاد کند. درست است که این توافق در یک توافق سیاسی است اما محتوای آن اقتصادی و هرگونه تحول در این راستا منوط به اقدامات بعدی دولت است.

 

 

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه دولت در سال 90 بیش از 2 میلیون و 500 هزار بشکه نفت در روز می‌فروخت، گفت: در سال 92 فروش روزانه یک میلیون و 300 هزار بشکه نفت پیش‌بینی شده اما تا یک میلیون بشکه فروش رفته است. حالا که در توافق گفته شده میزان فروش نفت به همین میزان فعلی باقی بماند، باید ببینیم چقدر می‌توانیم رشد اقتصادی داشته باشیم و با بیکاری مقابله کنیم.

 

 

 

یوسفیان‌ملا با تاکید بر اینکه نباید نسبت به تاثیرات توافق هسته‌یی ایران و 1+5 در حوزه اقتصادی خیلی خوشبینانه نگریست، گفت: نباید تصور کنیم که قرار است اتفاق عجیب و غریبی در بخش اقتصاد بیفتد.

 

 

 

وی با بیان اینکه هرگونه تاثیر اقتصادی توافق هسته‌یی به گام‌های بعدی دولت بستگی دارد، اضافه کرد: ما امیدواریم این اتفاق سیاسی، وجه اقتصادی خودش را نشان دهد. در حال حاضر استارتی خورده، اما نمی‌دانیم چه ظرفیتی باید برای آن قائل شد و این چقدر برای اقتصاد کشور اثرگذار است.

 

 

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه هر تحرک سیاسی در مسائل اقتصادی تاثیر می‌گذارد، یادآور شد: در مذاکرات پیشین زمانی که آقای جلیلی برای مذاکره به بیشکک می‌رفت، دلار 50 تومان پایین می‌آمد و وقتی به ایران بازمی‌گشت و مذاکرات موفقیت‌آمیز نبود، مجددا دلار 100 تومان افزایش می‌یافت.

 

 

 

به گزارش ایسنا،یوسفیان در پایان گفت: به نظر می‌رسد اگر افزایش و کاهش قیمت‌ها پایه اقتصادی داشته باشد، پایدار است اما افزایش و کاهش سیاسی قیمت‌ها، تحت تاثیر فضای روانی، اصلا قابل اعتماد نیست و مجددا قابل بازگشت است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *