با گذشت بیش از 6 ماه از تجدیدنظرخواهی متهمان پروندهی فساد بزرگ مالی، سرانجام دیوان عالی کشور حکم اعدام 4 متهم محکوم به اعدام این پرونده را عینا تایید کرد.
به گزارش هراز به نقل از (ایسنا)، بخش نخست پرونده فساد بزرگ مالی با 39 متهم در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی سراج و با حضور خبرنگاران و به صورت علنی در چندین جلسه مورد رسیدگی قرار گرفت و قاضی رسیدگی کننده به پرونده فساد بزرگ مالی، متهمان ردیف اول تا چهارم را به اعدام محکوم کرد.
«مهآفرید امیرخسروی» مدیر عامل شرکت توسعه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا و رییس هیات مدیره شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران، «بهداد بهزادی» معاون حقوقی شرکت آریا و عضو هیات مدیره شرکت گروه ملی فولاد ایران، «ایرج شجاعی» معاون منابع مالی و توسعه سرمایهگذاری گروه امیر منصور آریا و «سعید کیانی رضازاده» رییس بانک صادرات شعبه گروه ملی اهواز 4 متهمی هستند که بر اساس ابرام دیوان عالی کشور، حکم اعدام آنها احتمالا پس از طی تشریفات قانونی اجرا خواهد شد.
اتهام اصلی این محکومان «افساد فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی کشور» بود که در کنار این عنوان اتهامی، نامبردگان به اتهامهای دیگری از جمله ارتشاء، اختلاس، کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع، پولشویی، جعل و استفاده از اسناد مجعول و صوری متهم شده بودند.
پس از اعلام حکم از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب، با اعتراض محکومان و وکلای آنها به احکام صادره، پرونده برای بررسی به دیوان عالی کشور ارجاع شد و پس از گذشت نزدیک به 6 ماه از زمان تجدیدنظرخواهی، سرانجام دیوان عالی کشور احکام اعدام این 4 نفر را تایید کرد.
با سلام
با مطلب «پدر، گرانی، خجالت»
به روزم
در صورت صلاحدید،مطلب را در سایت محترمتان منتشر بفرمایید.
http://abedinart.blogfa.com/post-373.aspx
با تشکر
http://www.rasanews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=156490
اهانت یک روزنامه استانی به یکی از علمای مازندران خبرگزاری رسا ـ یکی از روزنامه های محلی مازندران با درج مطلبی اهانت آمیز سوابق انقلابی، علمی و مبارزاتی آیت الله نظری خادم الشریعه را زیر سؤال برد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، یکی از روزنامه های محلی استان مازندران در صفحه 12 شماره 4185 خود با درج مطلبی با عنوان «الو بشیر ویژه درباره پرواز انقلاب» به بیان مطالبی توهین آمیز پیرامون جایگاه علمی، انقلابی و مبارزاتی آیت الله نظری خادم الشریعه پرداخت.
براساس این گزارش، این روزنامه معلوم الحال که مردم ولایت مدار و انقلابی مازندران از مواضع سیاسی آن آگاهی کامل دارند و نیازی به تشریح رویکرد سیاسی حاکم بر این روزنامه نیست، در شماره 3901 تاریخ 25 بهمن سال گذشته خود نیز به جایگاه انقلابی و مبارزاتی آیت الله نظری دهن کجی کرد که موجب ناراحتی و عصبانیت عموم مردم ولایت مدار و مدافع روحانیت استان شد.
به گزارش رسا، در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام آمده که آن حضرت فرمودند: «هرکس عالمی را به ناحق خوار گرداند، خداوند در جمع اولین و آخرین رسوایش میگرداند و هر کس عالمی را اکرام کند، خداوند به کرامت انبیاء اکرامش میکند» که این حدیث نشان دهنده جایگاه علما و روحانیت در نگاه پیامبر گرامی اسلام است.
این روزنامه معلوم الحال در نظر سازی مشهود خود در شماره 4185 ضمن اهانت آشکار به مقام علمی و انقلابی آیت الله نظری خادم الشریعه ایشان، بدون ارائه هیچ سندی سخنان این عالم برجسته و مورد وثوق امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی را زیر سؤال می برد.
به گزارش رسا، آحاد جامعه اسلامی به ویژه مردم ولایت مدار و انقلابی مازندران به نقش علما و روحانیت در هدایت نهضت عظیم انقلاب و پیروزی آن کاملاً آگاهی دارند و نیازی به توضیح و تفسیر در این خصوص نیست، اما به منظور یادآوری نقش تأثیر گذار علمای بزرگوار به ویژه آیت الله نظری خادم الشریعه به بیان و ارائه اسنادی معتبر در خصوص فعالیت های انقلابی و مبارزاتی این عالم وارسته می پردازیم.
در خصوص جایگاه انقلابی و مبارزاتی آیت الله نظری همین بس که مرکز اسناد بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات در زمستان سال گذشته با انتشار کتابی دو جلدی به تفسیر نقش آحاد مردم مازندران به ویژه علما و روحانیان مرکز استان به ویژه آیت الله نظری را در پیشبرد اهداف انقلاب پرداخته است که نظر خوانندگان محترم را به مطالعه این دو جلد کتاب مفید که از سوی وزارت اطلاعات به چاپ رسیده جلب می کنم.
کتاب انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک ( روز شمار استان مازندران – ساری) مطالب و اسناد بسیار مهمی را برای نخستین بار در خصوص فعالیت های انقلابی و مبارزاتی علما و اقشار مختلف مازندران به ویژه آیت الله نظری در پیشبرد اهداف نهضت امام راحل در استان بیان شده است.
در خصوص نقش مبارزاتی آیت الله نظری خادم الشریعه همین بس که 89 سند رسمی ساواک در جلد اول و 36 سند رسمی دیگر ساواک در جلد دوم این کتاب معتبر و قابل استناد به چاپ رسیده و این اسناد تاریخی که تنها گوشه ای از خودگذشتگی های علمای بزروگوار ما در پیروزی نهضت عظیم انقلاب است می تواند اسناد ماندگاری برای نسل جوان و آیندگان کشور باشد که این انقلاب عظیم به همین آسانی به دست نیامده و نباید به هر قیمتی نقش علمای بزرگوار و انقلابی برای مطامع سیاسی و منافع شخصی پایمال شود.
خبرگزاری رسا به منظور تبیین زوایای مختلف فعالیت های انقلابی و مبارزاتی علمای مازندران قبل از پیروزی انقلاب همزمان با ایام الله پیروزی انقلاب اقدام به انتشار اسنادی از فعالیت های مبارزاتی علمای برجسته مازندران به نقل از کتاب انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک کرده است که در نخستین گزارش خود اسنادی از آیت الله نظری خادم الشریعه منتشر که برای یادآوری به بخشی از مطالب یاد شده می پردازیم.
مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات با بررسی اسناد منتشر شده ساواک و مراجعه به منابع تاریخی اقدام به نشر اسنادی از اقدامات انقلابی آیت الله نظری خادم الشریعه از علمای مازندران کرده است که گوشه ای از زوایای فعالیت های انقلابی این عالم را روشن می سازد.
گذشته از مراتب علمی آیت الله نظری خادم الشریعه که بسیاری از بزرگان نسبت به آن اذعان دارند نیمنگاهی به اسناد بهجا مانده در بایگانی دستگاه امنیتی رژیم پهلوی ما را با بخشی از فعالیتهای سیاسی این عالم برجسته که از نگاه آنان مخفی نمانده آشنا میسازد.
عشق و علاقه شیخ عبدالله به امام خمینی(ره) بر هیچ کس پوشیده نیست، او شاگرد مکتب امام(ره) بود و به همین دلیل همه توان و تلاش خود را در جهت به بار نشستن نهضت عظیم انقلاب اسلامی به کار گرفت و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نکرد.
آیت الله نظری خادم الشریعه فرزند عبدالنبی در سال 1311 در سوادکوه به دنیا آمد. ساواک مازندران طی نامه ای در سال 55 به مرکز نوشت: «نامبرده یکی از روحانیون طراز اول ساری وحومه می باشد و در بین قاطبه مردم از نفوذ و احترام خاصی برخوردار است» ساواک مرکز نیز به مازندران نوشت: «نامبرده از جمله روحانیون افراطی و ناراحت ساری بود که باوجود تذکرات مکرر که به او داده شد همواره بر روی منابر در مجالس و محافل مذهبی مطالب تحریک آمیز و نامناسبی عنوان نمود. در مورد دادن زکاه فطره به مستمندان فتاوی آیات از جمله خمینی را قرائت که مستعمین با شندین خمینی صلوات می فرستادند برای نظری از قم نشریات و رساله کتبی ارسال می شود که بین آنها توضیح المسائل خمینی نیز می باشد».
آیت الله نظری از شاگردان ممتاز و برجسته علامه طباطبایی، آیت الله العظمی بروجردی، حضرت امام خمینی و آیت الله سلطانی بود و در دوران انقلاب اولین کسی بود که اعلام حمایت مردم مازندران از امام و انقلاب را در پاریس به اطلاع امام رساند و در دوازده بهمن 57 بهمراه امام راحل در پرواز انقلاب به ایران بازگشت و حضرت امام شخصاً از نامبرده خواستندکه در مازندران بماند و هدایت و رهبری مردم مازندران در انقلاب را برعهده بگیرد. و نامبرده تا پیروزی انقلاب دوشادوش اقشار مختلف و انقلابی مردم مازندران در صف اول اعتراضات و تظاهرات شرکت کرد و بارها از طرف ساواک مورد تعقیب و شکنجه قرار گرفت ولی هیچ گاه حتی در بحبوبه انقلاب خود را از اقشار مختلف مردم جدا ندانست و همواره با مردم و برای مردم ماند.
در وصف این استاد حوزه همین بس که مقام معظم رهبری احترام فراوانی برای ایشان قائل هستند و در هر فرصتی که در مازندران حضور یابند حتماً فرصتی را جهت دیدار با حضرت آیت الله نظری اختصاص می دهند.
آیت الله همواره در کنار عامه مردم مازندران ماند چه در زمان رژیم گذاشته که جهت آگاهی بیش از مردم منطقه سوادکوه و دیگر نقاط استان مازندران پای پیاده کیلومترها را طی می کردند تا جهت مردم مشتاق و رنج کشیده به علم وعالم سوادکوه و مازندران سخنرانی کند و چه اکنون که با کهولت سن و بیماری گوش شنوای مشکلات و دردهای بی شمار مردم زحمتکش مازندران است.) (اسناد ساواک، پرونده های انفرادی)
اداره کل سوم ساواک در خصوص شیخ عبدالله نظری نوشت: «طی نامه ای به ساواک مازندران بازگشت به 2124/2 هـ 1 – 15/8/36 خواهشمند است دستور فرمایید ضمن تهیه و ارسال مشخصات کامل نامبرده بالا نسبت به مراقبت همه جانبه از منابر و جلساتی که یاد شده در آن شرکت می نماید اقدام و هرگونه تماس فعل و انفعالاتی که به نظر می رسد جنبه ضد امنیتی دارد با بررسی لازم پیگیری و نتیجه به موقع به این اداره کل اعلام گردد.( کتاب انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک – روز شمار استان مازندران – ساری – جلد اول صفحات 7، 8، 9)
نکته حائز اهمیت دیگری که لازم می دانبم اشاره ای به آن داشته باشیم این است که تشخیص تراز علمی یک عالم برجسته در حد و اندازه یک روزنامه محلی نیست و نباید این گونه حرکت ها در جامعه اسلامی باب شود که یک نشریه به دور از رعایت اصول اولیه اخلاق روزنامه نگاری به خود اجازه دهد مقام و جایگاه علمی یک عالم و استاد تراز اول حوزه علمیه را زیر سؤال ببرد.
در اهانت سال گذشته این روزنامه معلوم الحال به مقام و جایگاه آیت الله نظری خادم الشریعه، علیرغم درخواست مکرر جمع کثیری از طلاب، روحانیان و اقشار مختلف مردم به منظور برگزاری تجمع اعتراض آمیز و محکوم کردن این بی حرمتی آشکار، بیت شریف آیت الله نظری با سعه صدر با این موضوع برخورد کردند و شخص آیت الله نظری خادم الشریعه نیز طلاب، روحانیان و جمعی از دلسوزان ساحت مقدس روحانیت را به خویشتنداری و صبر سفارش کردند.
آیت الله نظری خادم الشریعه از جمله شخصیت ها و علمایی است که در طول دوران قبل و پس از انقلاب اسلامی هیچ گاه حاضر نشدند گوشه ای از خدمات و فعالیت های علمی و انقلابی خود را در صدا و سیما و مطبوعات بیان کنند و تنها سال گذشته و به اصرار مکرر خبرگزاری رسا و به دلیل حرمت نام مقدس بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی علیرغم کسالت و در حالی که در بستر بیماری بودند به احترام نام استاد خویش امام راحل و به حرمت ایام الله دهه فجر حاضر شدند تنها بخشی از خاطرات خود را از همراهی با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در جریان نهضت عظیم انقلاب اسلامی به ویژه سفر 11 روزه به نوفل لوشاتو و همراهی با امام در پرواز انقلاب بیان کنند که به حتم آن مطالب بیان شده به گواه بسیاری از شخصیت های بزرگ انقلاب تنها گوشه ای از فعالیت های علمی، انقلاب و مبارزاتی ایشان بوده است.
اما گذشته از این بیان و یا کتمان نقش انقلابی و مبارزاتی علما و روحانیت به ویژه آیت الله نظری و دیگر شخصیت های تأثیر گذار مازندران در دوران پیروزی انقلاب نمی تواند گوشه ای از نقش و خدمات این بزرگواران را بکاهد.
متأسفانه سکوت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در برابر این بی حرمتی آشکار زمینه ای را فراهم کرد تا یکی از سایت های استانی نیز پا را فراتر گذشته و تهمت هایی را به بیت آیت الله نظری خادم الشریعه وارد کرد.
متولیان عرصه فرهنگی استان که نظارت بر امور مطبوعات و سایت های خبری بر عهده آنها است باید با برخورد قانونی با مسببان این ماجرا از ادامه این روند در مطبوعات جلوگیری کنند./950/ز503/ج